![]() |
ציטוט:
זה קצת שונה... כי תחזוקה זה בעצם RMR+TEF+TEE, וזה יוצא יותר. |
מרוד אז לפי ההסבר שלך עדיף רגישות מנוכה לאינסולין כדי לשרוף יותר שומן ולהגיע לאחוז שומן נמוך לא?
|
איך מחשבים Tef+tee
|
איך מחשבים Tef+tee?
|
חחח יצא 3 פעמים lol
איזה עילגות |
לא הבנתי כדי לשרוף שומן ולרדת באחוזי שומן מה עדיף רגישות גבוהה או נמוכה לאינסולין?
|
ציטוט:
|
ואיך מגיעים לרגישות נמוכה? ואיך אני יכול לדעת מה הרגישות שלי כרגע?
|
במסה עדיף גבוה, בחיטוב נמוכה.
יש כל מיני דרכים לדעת, אם תרצה אפרט.. |
כן אני ישמח אם תוכל לפרט לי
|
גולן כמה קלוריות אתה צורך במשך היום ?:huh:
|
ציטוט:
שורה תחתונה יש כמה דרכים, האלו שאני מכיר זה : 1. לפי סוג דם, יש כאלו שאומרים שאפשר לדעת לפי הסוג דם אני אף פעם לא בדקתי או ראיתי מחקר על השיטה הנ"ל. 2. בדיקה, תנסה לאכול יותר פחמימות ופחות שומן או יותר שומן ופחות פחמימות, תנסה כל מיני תפריטים ותוכל לדעת מה מתאים לך. |
נמרוד כתוב לי שאתה הגבת אחרון בפוסט אבל אני לא רואה את ההודעה שלך אז אם תוכל לשלוח עוד פעם את ההודעה עם הפירוט על איך אני יכול לדעת מה הרגישות שלי לאינסולין וגם איך שולטים בזה ומשנים אותה?
|
ציטוט:
פחממה 5-10%, חלבון 20-30% שומן 3%. זה אומר שאם נניח אכלת 100 קלוריות מחלבון, בתאוריה 20 עד 30 קלוריות מהם משומשות לשרוף את האוכל וככה אתה מקבל רק 70 או 80 קל'. אבל לא צריך להסתמך על זה יותר מדי. לאנשים עם נטיה גנטית להשמנה לדוגמא, יש TEF קטן ביותר. ולאנשים מיוחדים יש TEF ממש גדול. TEE זה אפקט תרמי של הפעילות גופנית. יענו כמה אתה שורף בספורט. |
תודה!
|
מה זתומרת לנסות כל מיני תפריטים? ככה אני בעצם לא אגיע למטרה אם אני ינסה על הגוף שלי ניסויים וישימין רק כדי לראות מה הרגישות שלי לאינסולין
אין דרך אחרת וודאית? |
ציטוט:
|
דיאטה לפי סוג דם זה חארטה בדיוק כמו הפרדת חלבונים ופחמימות. זה מבוסס על כלום.
|
ציטוט:
|
תיכול להגיד לי איזו רגישות יש לסוג דם ab+?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ