![]() |
ציטוט:
ויש לארבל דווקא קול שרמנטי מה אתם רוצים |
ציטוט:
חחחחחחחחחח מה אתה מתווכח אני פשוט אומר עובדה וזהו אין פה ויכוח אני לא מבין מה יש להרגע:mellow: |
ציטוט:
|
ראיון מגניב, חבל שהתאורה נראית כמו הפרצוף של אשר, ולא רואים את החיטובים של אור.
אהבתי את הסתלבט בסוף... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח אני שמח שאתה יודע על "הסייקלים שלי" יותר טוב ממני,לא הסתרתי את הכוונה שלי להשתמש בחומרים ,ואין מה להתבייש בזה ,פשוט לא התחלתי ,אבל תודה על המחמאה ,אם אתה חושב שעל על המיץ כשאני לא ,זה אומר משהו :) |
ציטוט:
עובי גב זה מתייחס למסה באיזורים ספציפיים של הגב שנותנים יותר "עומק למראה" המנצח היה מישל טרוני ואפשר למצוא סרטון של ביטון בפליקס. |
ציטוט:
הבחור טיבעי כמו תה ירוק, הוא היה פעם לידי בזמן שהזרקתי למישהו, הוא כמעט התחיל לבכות מהפחד שלו מהמחט. |
אף פעם לא מצלמים מול האור , לא רואים אתכם בכלל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תרגעו שניכם |
ציטוט:
|
ציטוט:
קוקי, שנינו יודעים שאתה מת שאני אדחוף לך מאחורה. |
תודה לכולם על התגובות תמיכה
לא יצא לי לכתוב כאן השבוע אבל אני ממש מעריך את זה! בכל מקרה היום מאוחר יותר אני אעלה סט תמונות חדש שלי מהימים האחרונים.. |
ציטוט:
אני שמעתי את זה ממקורות מאוד אמינים ששמעתי את זה לא האמנתי כי הוא לא נראה שאחד שמשתמש ולא אמרתי את זה על סמך התמונות כי זה היה ברור מאליו שהוא טבעי כמו תה ירוק:laughing: |
ציטוט:
|
עריכה ללללללללללללל שלל ............אא............ שלך
מה אתה קופץ בכלל דברתי איתך לא?? ומה אתה החברה שלו שאתה "מגן עליו" ואם בן אדם שמשתמש שיודע בזה מה הוא מתביש |
אני זה המשפחה שלו זה יותר מחברה ..והוא טבעי אז רד מזה גבר
|
ציטוט:
חחח איך אני אוהב את "המקורות" האמינים האלו אני אגיד שוב ,עדיין לא נגעתי בכלום ,בקרוב אני נכנס לסייקל הראשון שלי ,אף פעם לא הסתרתי שום דבר בנושא ואני לא מוצא סיבה להיתבייש בזה. ובנוגע לירון ,מדובר בבן דוד שלי ,אם יש מישהו שיודע מה אני לוקח ואם בכלל ,זה הוא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ