Antonator1 |
03-04-08 01:03 |
ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
מקווה שלא!:laughing: למרות שהיא קבוצה נהדרת ואהובה עליי-אני אוהב כל אנגלית אבל בגלל שבניון בליברפול וגרנט בצ'לסי אני מקווה שהיא תמעד-אין ספק שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם כרגע עם השחקן הטוב בעולם-אבל היא צריכה לעבוד מאווווווווווווווווווווד קשה כדי לזכות בתואר כלשהו קבוצות לא יוותרו להם כל כך בקלות להיפך.
|
עם כל הכבוד, בניטז הוא האיש עם הכי הרבה תחת בזמן האחרון.
זה לא שקבוצות יוותרו ליונייטד, פשוט כשהם בכושר - הם דורסים הכל. מה גם שהיעילות שלהם פשוט מדהימה. בניגוד חריף לארסנל. ליברפול בנס הצליחו לחלץ תיקו 1-1 מהאמירויות (שלא היה רחוק ממשהו כמו 4-1 תוך דקות בודדות). ארסנל פשוט מקבלת במתנה (כבר לא בפעם הראשונה העונה) מצבי הבקעה ומצבי הפקרות מצד שחקני היריב - מצבים שהשחקנים שלה עושים מהם ברדק טהור. לעומת יונייטד שמייצרים לאחרונה שני שערים מחצי מצב. רומא, קבוצה מעולה - פשוט לא הייתה בליגה של החניכים של פרגי בשלישי. אמרת שהם צריכים לעבוד מאד קשה עד סוף העונה. מאד קשה הם לא יצטרכו לעבוד, כי רק בליגת האלופות שאר הקבוצות אפורות כמו גופרית. רק לצ'לסי ביום טוב (ואני מדגיש - ביום טוב + התערבות של התחת) יש יכולת לגרום להם לנזק. ואפרופו צ'לסי, בוא נדבר על הליגה - את האליפות יונייטד יקחו בגלל שלצ'לסי (ובטח לא לארסנל) אין את היציבות הנדרשת בשביל הליגה כרגע. יש סיכוי אפסי שפרגוסון ישמיט יתרון של 6 נקודות. אפילו אם הוא ישמיט 4 מהן, משום מה נראה לי צ'לסי ידאגו לפתוח את הפער מחדש.
|