![]() |
ציטוט:
רוצה להיות גדול באמת כמו שאתה אומר? בשלב כלשהו החומרים צריכים לקחת חלק. |
ציטוט:
איזה כיף לך אחי... וואי הלוואי עליי בטח גיל 17 אתה תיהיה 200 קילו 4 אחוז שומן יד 60... חלום ועוד רק מרצון אתה יכול בטח להגיע רחוק יותר. |
חחח הלוואי
|
2
רוצה לסיים את החיטוב שלי ואחריי זה להיות עם גוף מרשים גוף שיתאים לי ויתאים לריצות ולכושר ולכל הדברים שעושים בצבא גוף כמו של אלון סיקספאק זה חלום כזה גוף ותו לא |
ליהיות מר ישראל בפיתוח גוף וגם להיות מר ישראל בלחיצת חזה וגם להיות מר ישראל בהורדת ידיים וגם ליהיות חתן פרס ישראל - לא כל כך אכפת לי באיזה תחום...
|
2.אני שואף להגיע לגוף מסיבי וחטוב ספורטאי חובב,אינני מתכוון להתחרות או להיות מפתח גוף מקצועי!
אם כבר זה. אבל חשוב לי יותר משקלי העבודה עם טכניקה נכונה. |
ציטוט:
|
בנתיים 1 ..
|
2.3
לא רוצה להתחורת רוצה גוף מאסיבי וחטוב |
1.
להתחרות בארץ, זה לא מעניין.. |
ציטוט:
הנקניק הזה עוד יגיע רחוק ! :sbb4: |
2...
|
3
להיות קציצה שמנה |
1.5...
די בהתלבטות |
1 עד המוות ושם על כולם זין ומתקדם הכי חזק והכי HARDCORE שאפשר!
אתם מוזמנים להגיב בפוסט שאני פתחתי סקר קטנטן ונחמד ניראה מה תגיבו שם:sbb4: |
צריך להגדיר זאת מחדש
1-להיות חטוב ומסיבי טבעי 2-להיות חטוב ומסיבי עם חומרים ואם כבר אתה על חומרים-להתחרות. |
2.5 - להיות חטוב ושרירי אבל לא מאסיבי... ( יאללה כולם לקפוץ עלי עוד אחד שרוצה להיות מייקל לואיס )
|
ציטוט:
אתה כזה טיפש שזה בושה שיש ילדים כמוך.. זה אומר משהו על החינוך :unsure: __________________________________________________ ___________ אתה לא שם לב מתי מישהו מסלבט עליך ומתי הוא מתכוון רציני הא ? רואיד שאתה ילד קטן קח תיד 40 שך עם ה 6 אחוז שומן ודחוף אותה לתחת ימניאק לנושא : 2.. |
2
רק רוצה גוף מאסיבי כמו שאמרתם ויפה . לא יותר מזה ... |
2///
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ