![]() |
ציטוט:
|
ישראל אחי, כולם פה קנאים שחושבים שהם מבינים הכל
אבל אין עלינו אנחנו העם מספר 1 P: חוץ מהערסים הנטחנים. תעבוד בשלך, תעשה את שלך ותגדל! |
ציטוט:
|
אני גאה בך רוצה חיבוק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני התאפקתי לא לפוצץ איזה אחד שאמר לחבר שלו שכפיפות בטן בשיפוע עושה כרס אז גם אתה יכול... |
ציטוט:
חחחחחחחחחחח נכון כפרה אני החסר חיים פה לפחות החיים שלי זה לא כיסא |
חחחח יום אחד איזהאחד בא אליי במכון כשאני שותה שייק עושה לי:
"מה אתה שותה אבקות זה אוכל ת'כליות" חחחחחחחחחחחחח |
אותי זה מצחיק לראות אנשים כאלה.. אני מרגיש חכם לידם.. פשוט תתעלם ותצחק שהם ישארו מקלות ואתה תגדל..
|
ציטוט:
כמו בארצות אחרות .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתאמן אולי במכון "פלצני " אבל אנשים שם מהחברה שאני מתאמן איתם תאמין לי אנשים סוכר אחד אחד שם כמו שצריך חלקם נוטלים "סוכריות" וזה רק מראה על הרמה והרצון לגדול וזה רק אומר שלכל מכון יש את הצד אם ה+ והצד אם ה מינוס בכל מקרה בזוקה אחי הנת למה אני מככוון יום טוב:flowers: נ.ב רק כדי שתבין שהמכון פלצני השם הוא: הולמס פלייס אנרג'י |
ציטוט:
דווקא אצלי במכון יש חיות ויש שחיפיאדה שבד"כ באים כמה פעמים ואז עושים דיאטת סופגניות..:laughing: אבל גם אצלנו יש תשטויות האלה איזה אחד בא לי אמרתי לו מה אני אוכל אחרי האימון הוא אמר לי תאכל 4 קופסאות טונה אחרי האימון! תראה אני עליתי 20 קילו בחודש אחד! (לא צוחק!) והוא כולו חיי בסרט שזה שריר יא אללה הרג אותי חחח וגם היה פעם איזה אחד יחסית גדול לא הכי חטוב אמר לי בגילך אסור לך לעבור משקולות של 10 קילו ופה ושם ואמרתי לו בסדר בסדר.. אחרי זה איזה אחד בא אליי אתה לא מכיר אותו הוא יכול להרים פה את כל המכון ביד אחת, תסתכל על היד שלו גם אתה רואה שזה שריר אמיתי ולא ניפוח תשים לב!(חחח ואני עוד פעם מזכיר לא הכי חטוב יענו מה הביא לו את הרעיון הזה לא הבנתי אוקצור שרוט אחושרמוטה) |
ציטוט:
|
אני מתעלם
|
אחי עד לא מזמן הייתי מסביר לחברים ולאנשים למה ככה ולמה לא ככה ושזה חרטא וזה לא חרטא....
אבל דוגרי אחרי כמה זמן שאתה מסתכל על זה אתה מבין עד כמה אתה בעצם יוצא הטמבל שאתה מנסה להסביר לבן אדם משהו שאתה יודע שהוא יגיד מראש אתה טועה. אז פשוט אומרים כן כן כן וזהו. |
בשביל בנאדם ממוצע שלא מבין כלום בפיתוח גוף: כשאתה במסה, זה ניפוח - אין שריר זה רק אוויר...
כשאתה חטוב - יש שריר, זה כוח, יש מלא וורידים יאללה בלאגןןןןןן |
מה אחי אתה מעיר להם?! זהו עכשיו אתה אחד משלנו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה חיפוש תיראה כמה הנושא הזה ניטחן פה ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ