ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לא נשבר לכם מראש בקיר?! (https://israelbody.com/showthread.php?t=32007)

save_us_Y2J 30-03-08 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90
חח גם לי אחר ישבוע שקניתי את האבקת חלבון,בבצפר שואלים אותי כזה :mellow: מה!?! קנית אבקת חלבונים???,אתה מזריק את זה ?!?

רוב האנשים שאמרו לי שהם לכחו אבקות לבית ספר אז תמיד חשבו שהם שותים שפיך או מלט חחח.

gilsXM 30-03-08 19:08

ישראל אחי, כולם פה קנאים שחושבים שהם מבינים הכל
אבל אין עלינו אנחנו העם מספר 1 P:
חוץ מהערסים הנטחנים.
תעבוד בשלך, תעשה את שלך ותגדל!

save_us_Y2J 30-03-08 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM
ישראל אחי, כולם פה קנאים שחושבים שהם מבינים הכל
אבל אין עלינו אנחנו העם מספר 1 P:
חוץ מהערסים הנטחנים.
תעבוד בשלך, תעשה את שלך ותגדל!

זה הקטע שאני כולה 3 חודשים במאסה ואני עקפתי בהרבה אנשים שמתאמנים שנתיים במכון, אם זה במאסה ואם זה במשקלי עבודה, ואני מדבר על בני 20+

The Sun 30-03-08 19:09

אני גאה בך רוצה חיבוק?

Mr.Bazooka 30-03-08 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_Y2J
זה הקטע שאני כולה 3 חודשים במאסה ואני עקפתי בהרבה אנשים שמתאמנים 2 במכון, אם זה במאסה ואם זה במשקלי עבודה.

כנראה המצב אצלך בקנטים אצלנו הממוצע חוץ ממני כמובן זה משקלי עבודה של 110 קילו בנצ' פרס כולם גורילות קשה לעקוף תבניז ונונת האלה רוסים עם גנטיקת על

!Demon! 30-03-08 19:16

ציטוט:

זה הקטע שאני כולה 3 חודשים במאסה ואני עקפתי בהרבה אנשים שמתאמנים שנתיים במכון, אם זה במאסה ואם זה במשקלי עבודה, ואני מדבר על בני 20+

אם אני התאפקתי לא לפוצץ איזה אחד שאמר לחבר שלו שכפיפות בטן בשיפוע עושה כרס אז גם אתה יכול...

imported_NIR_B 30-03-08 19:16

ציטוט:

ניר וטסט אתם ילדים חסרי חיים אני רואה, אני רוצה קצת לפרוק מה שבליבי ואלו הפידבקים שאני מקבל... פשוט מגעילים אותי אנשים כמוכם.

חחחחחחחחחחח נכון כפרה אני החסר חיים פה
לפחות החיים שלי זה לא כיסא

The Iron Man 30-03-08 19:16

חחחח יום אחד איזהאחד בא אליי במכון כשאני שותה שייק עושה לי:
"מה אתה שותה אבקות זה אוכל ת'כליות"
חחחחחחחחחחחחח

BraveFalcon 30-03-08 19:30

אותי זה מצחיק לראות אנשים כאלה.. אני מרגיש חכם לידם.. פשוט תתעלם ותצחק שהם ישארו מקלות ואתה תגדל..

Cortex 30-03-08 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
לפי דעתי זה דבר טוב :):):):) כי אם לכולם היה ידע כולם היו נראים טוב ואז להיות עם מסה ועל אחוז שומן נמוך לא היה מיוחד-תחשוב על זה.

ההיפך אולי ככה היה יותר רמה בפיתוח גוף בארץ ..
כמו בארצות אחרות ..

save_us_Y2J 30-03-08 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
כנראה המצב אצלך בקנטים אצלנו הממוצע חוץ ממני כמובן זה משקלי עבודה של 110 קילו בנצ' פרס כולם גורילות קשה לעקוף תבניז ונונת האלה רוסים עם גנטיקת על

גם אצלי יש כאלו אבל איזה 3, ואחי מצחיק שאין להם ידע בשיט בתזונה הם גודלים רק מאימונים וגנטיקה.

maorstyle 30-03-08 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
ככה זה מכון של פלצנים אצלי במכון אף אחד לא מדבר ככה כולם אצלי במכון גורילות ועם ניסיון של המון שנים בפיתוח גוף לא תמצא אצלנו פלוץ אחד כזה אצלנו מקיאים ומכים אנשים כאלה

אויי כמה הגמת עכשיו....
אני מתאמן אולי במכון "פלצני " אבל אנשים שם מהחברה שאני מתאמן איתם תאמין לי אנשים סוכר אחד אחד שם כמו שצריך חלקם נוטלים "סוכריות" וזה רק מראה על הרמה והרצון לגדול
וזה רק אומר שלכל מכון יש את הצד אם ה+ והצד אם ה מינוס
בכל מקרה בזוקה אחי הנת למה אני מככוון

יום טוב:flowers:

נ.ב
רק כדי שתבין שהמכון פלצני השם הוא: הולמס פלייס אנרג'י

m4a1 30-03-08 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
ההיפך אולי ככה היה יותר רמה בפיתוח גוף בארץ ..
כמו בארצות אחרות ..

בסדר קצת נסחפנו עם הרמה בארץ.. מן הסתם לא נהיה כמו בארצות עם פי 3-4 אוכלוסיה..
דווקא אצלי במכון יש חיות ויש שחיפיאדה שבד"כ באים כמה פעמים ואז עושים דיאטת סופגניות..:laughing:
אבל גם אצלנו יש תשטויות האלה איזה אחד בא לי אמרתי לו מה אני אוכל אחרי האימון הוא אמר לי תאכל 4 קופסאות טונה אחרי האימון! תראה אני עליתי 20 קילו בחודש אחד! (לא צוחק!) והוא כולו חיי בסרט שזה שריר יא אללה הרג אותי חחח וגם היה פעם איזה אחד יחסית גדול לא הכי חטוב אמר לי בגילך אסור לך לעבור משקולות של 10 קילו ופה ושם ואמרתי לו בסדר בסדר.. אחרי זה איזה אחד בא אליי אתה לא מכיר אותו הוא יכול להרים פה את כל המכון ביד אחת, תסתכל על היד שלו גם אתה רואה שזה שריר אמיתי ולא ניפוח תשים לב!(חחח ואני עוד פעם מזכיר לא הכי חטוב יענו מה הביא לו את הרעיון הזה לא הבנתי אוקצור שרוט אחושרמוטה)

save_us_Y2J 30-03-08 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m4a1
בסדר קצת נסחפנו עם הרמה בארץ.. מן הסתם לא נהיה כמו בארצות עם פי 3-4 אוכלוסיה..
דווקא אצלי במכון יש חיות ויש שחיפיאדה שבד"כ באים כמה פעמים ואז עושים דיאטת סופגניות..:laughing:
אבל גם אצלנו יש תשטויות האלה איזה אחד בא לי אמרתי לו מה אני אוכל אחרי האימון הוא אמר לי תאכל 4 קופסאות טונה אחרי האימון! תראה אני עליתי 20 קילו בחודש אחד! (לא צוחק!) והוא כולו חיי בסרט שזה שריר יא אללה הרג אותי חחח וגם היה פעם איזה אחד יחסית גדול לא הכי חטוב אמר לי בגילך אסור לך לעבור משקולות של 10 קילו ופה ושם ואמרתי לו בסדר בסדר.. אחרי זה איזה אחד בא אליי אתה לא מכיר אותו הוא יכול להרים פה את כל המכון ביד אחת, תסתכל על היד שלו גם אתה רואה שזה שריר אמיתי ולא ניפוח תשים לב!(חחח ואני עוד פעם מזכיר לא הכי חטוב יענו מה הביא לו את הרעיון הזה לא הבנתי אוקצור שרוט אחושרמוטה)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתפלא איך יש לכם את הסבלנות להגיד להם כ"ן כן..." אני תמיד מנסה להכניס להם שכל ולא מצליח וקשה לי מאוד להתעלם מהבלבולי שכל שלהם.

The Sun 30-03-08 20:09

אני מתעלם

denous 30-03-08 20:21

אחי עד לא מזמן הייתי מסביר לחברים ולאנשים למה ככה ולמה לא ככה ושזה חרטא וזה לא חרטא....
אבל דוגרי אחרי כמה זמן שאתה מסתכל על זה אתה מבין עד כמה אתה בעצם יוצא הטמבל שאתה מנסה להסביר לבן אדם משהו שאתה יודע שהוא יגיד מראש אתה טועה.
אז פשוט אומרים כן כן כן וזהו.

TheGift 30-03-08 20:29

בשביל בנאדם ממוצע שלא מבין כלום בפיתוח גוף: כשאתה במסה, זה ניפוח - אין שריר זה רק אוויר...
כשאתה חטוב - יש שריר, זה כוח, יש מלא וורידים יאללה בלאגןןןןןן

מתן18 30-03-08 20:34

מה אחי אתה מעיר להם?! זהו עכשיו אתה אחד משלנו

look 30-03-08 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ArschGesicht
תטריד את עצמך פחות בעניינים של אחרים ותדאג לעצמך יותר

כן אחי אבל שבא לך אחד שרואה שעשית 8 חזרות ואומר לך "עזוב ת'ניפוח שת'עושה זה מגעיל" בא לך לפרק לו ת'פרצוף ואתה נטרף.

AB6Killer 30-03-08 21:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ttestt
בואנה בנאדם צא מהוריד כבר מה הקטע שלך לפתוח פוסט כל יום ?!?! נשבר הזין ממך קיבינימט!!

כנל

תעשה חיפוש תיראה כמה הנושא הזה ניטחן פה ...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ