ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מכירים את זה ש.....? (https://israelbody.com/showthread.php?t=31969)

Antonator1 30-03-08 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
הגיוס לא עשה עמך חסד:mellow:

קח באיזי...

בונא באמת, אנשים חופרים פה שאני מתלונן כל הזמן כמו זקנה כשבאמת אף אחד לא יכול להבין קצת ציניות...

shahar-king 30-03-08 02:13

מכירים את זה שאתם נכנסים לפורום אימונים ליראות מה חדש אתם ניכנסים לאיזה פוסט שרשום "יש לי בעיה אני עושה כבר שנה 3000 כפיפות בטן כל יום ואין לי ריבועים מה אני יעשה"
ואין לכם כוח להסביר לטמבל

Gil-G 30-03-08 02:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
קח באיזי...

בונא באמת, אנשים חופרים פה שאני מתלונן כל הזמן כמו זקנה כשבאמת אף אחד לא יכול להבין קצת ציניות...

מלכהתחילה הייתי ציני :mellow:

Ori-Silver 30-03-08 03:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מכירים את זה שבקופה המהירה של ה-10 מוצרים בא איזה פלוץ עם 27 מוצרים ומתחיל לגמגם כל מיני תירוצים?

חחח,יש להם את התרוץ שאם יש להם 30 מאותו סוג של מוצר זה נחשב אחד.

ahtung 30-03-08 06:37

מכירים את זה שאתם בשירותים מחרבנים או מתקלחים במקלחת ואז מישהו חייב לכבות את האור מהמשפחה כי חושבים שאין שם אף אחד, ואז אתם מוציאים קולות של אוטיסט מוגבל (אהההההההההה) כדי שיפעילו חזרה.

מכירים את המשפט "מהר בואו לשתות, הוודקה מתקררת?"

The Sun 30-03-08 06:56

מכירים את זה שאתם יוצאים לפאב עם החבר'ה ומתכננים כל היום איך אתם שותים בלי חשבון היום ודופקים תראש וכשמגיע התפריט אתם מסתכלים חצי שעה על הדברים המסוכנים והיקרים ובסוף מחליטים ללכת על איזה חצי גולדסטאר וצ'ייסר ג'יימסון?

ו.. וואי Bigwave בא לי לרצוח מישהו שפותחים ברז כשאני מתקלח :\ כל הזין לנו ?

Mr.Bazooka 30-03-08 08:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
מכירים את זה שאתם יוצאים לפאב עם החבר'ה ומתכננים כל היום איך אתם שותים בלי חשבון היום ודופקים תראש וכשמגיע התפריט אתם מסתכלים חצי שעה על הדברים המסוכנים והיקרים ובסוף מחליטים ללכת על איזה חצי גולדסטאר וצ'ייסר ג'יימסון?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
וביג ווב גם לי זה קורה כמעט כל הזמן.

*DAVID* 30-03-08 08:13

ציטוט:

או שנגיד יוצאים לאיזה מיסעדה ובסוף
מזמינים מקסימום איזה פרגיות או צ'יפס

Ido 30-03-08 10:35

לא מכיר

^סהר^אבוטבול^ 30-03-08 11:03

מכירים את זה שאתם מחממים משהו במיקרוגל ובידיוק יש לכם פיפי ואתם רצים ומנסים להספיק לפני שהמיקרוגל יסיים?

^סהר^אבוטבול^ 30-03-08 11:04

מכירים את זה שאתם מתקלחים בחורף ומשפריצים מים על הקיר כדי לחממם אותו ואז נשענים עליו?

Logout 30-03-08 11:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^סהר^אבוטבול^
מכירים את זה שאתם מחממים משהו במיקרוגל ובידיוק יש לכם פיפי ואתם רצים ומנסים להספיק לפני שהמיקרוגל יסיים?

:bow: :bow: :bow:

bigwave1 30-03-08 12:39

ציטוט:

:):):):) או! סוף סוף מישהו שמבין עניין
אכן כל הזין לנו

bigwave1 30-03-08 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
וביג ווב גם לי זה קורה כמעט כל הזמן.

ודרך אגב קוראים לי שמוליק :sbb4: שתדעו לפעם הבאה

Gootche 30-03-08 12:54

מכירים את זה שאתם מנערים אחרי שאתם משתינים ופתאום יוצא שיש טיפות על המכנסיים? ואז אתה מתחיל לחשוב איך לעשות שזה לא יראה כאילו השתנת על עצמך אז אתה הולך ושוטף ידיים עם הזרם הכי חזק בברז בתקווה שישפריץ קצת על המכנסיים?

bigwave1 30-03-08 12:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche
מכירים את זה שאתם מנערים אחרי שאתם משתינים ופתאום יוצא שיש טיפות על המכנסיים? ואז אתה מתחיל לחשוב איך לעשות שזה לא יראה כאילו השתנת על עצמך אז אתה הולך ושוטף ידיים עם הזרם הכי חזק בברז בתקווה שישפריץ קצת על המכנסיים?

חחח ענק

eminemfan 30-03-08 13:29

מכירים את זה שאתם רואים כדורגל ויש גול ואתם קופצים ישששששששששש ואז הקוון מרים דגל לנבדל ואתם מקללים אותו כאילו הוא רצח 700 אנשים תוך כדי שהוא פשט את עורם?!

The Sun 30-03-08 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^סהר^אבוטבול^
מכירים את זה שאתם מתקלחים בחורף ומשפריצים מים על הקיר כדי לחממם אותו ואז נשענים עליו?

חחחחח מכיר מכיר אחי אחד החזקים..

מכירים את זה שאתם נוסעים באוטובוס ביום חם ולח במיוחד ולמזלכם הרב אתם תופסים מקום של שני מושבים פנויים, ואז בתחנה הבאה עולים אנשים ומכל האנשים שעולים דווקא השמן עם הזיעה על המצח חייב להתיישב לידכם?

eminemfan 30-03-08 16:24

מכירים את זה שכל החיים יש לכם חרא חום ורק בחיטוב חרא ירוק

OverPower 30-03-08 16:36

ציטוט:

חחחחח מכיר מכיר אחי אחד החזקים..

מכירים את זה שאתם נוסעים באוטובוס ביום חם ולח במיוחד ולמזלכם הרב אתם תופסים מקום של שני מושבים פנויים, ואז בתחנה הבאה עולים אנשים ומכל האנשים שעולים דווקא השמן עם הזיעה על המצח חייב להתיישב לידכם?

מכיר, או שאתה נכנס ראשון לאטובוס הוא כולו ריק אתה יושב כשיש שני מושבות ריקים ואז נכנסת איזו זקה אחת כשכל האוטובוס ריק והיא מתיישבת דווקא לידך עם כל השקים שלה ומוחצת אותך.... :mellow:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ