![]() |
מותר לגדל בארץ דני ענק באופן פרטי?
הכלב הזה מגיע לידית של הפלדלת .... יענו הגב שלו... לא פלא שנגרם לך נזק.. זה עד כדי כך חמור? יענו יש לך אשכרה חור מהנשיכה ביד? בקשר למה שארבל כתב, תשמע, כל כלב יכול להיות מתוק ויש גם פודלים עם ג'ננות, אבל כלב "רצחני" כמו פיטבול אמסטף כלב זאב דני ענק וכו... יש להם עוד ת"ערכים" ת"התנהגות" של הטבע, ששמה החזק שורד והקם להורגך השקם להורגו. במקרה הזה עידו היה זה שניסה כביכול "להרוג" את הכלב, הכלב חש מאוים והופ טראח נגמר עם טפרים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני תכנס להם באמאמא שלהם, בעלים מפגרים. |
צר לי להגיד לך אבל מתפרים יישאר לך צלקת לכל החיים
|
כן אבל הכוונה היא לצלקת פנימית בעצם או משהו.. יישארו לי בדיוק 2-3 נקודות מהתפרים..
|
ציטוט:
כלב גדל לפי איך שאתה מגדל אותו ,אני חובב כלבים רציני (נראה לי זה קשור לזה שגדלתי במושב) ,בחיים שלי לא נתקלתי בכלב שהיה "רע " מיסודו ,כלב משוגע זה כלב ששיגעו אותו ,אין אפס. |
הכלב לא היה מאויים.. הפיצה היתה לי ביד והוא נכנס לי ביד פשוט.. וגם נתן לי ביס קטן בברך.. שזה שטויות
|
ציטוט:
אולי הבעלים מתעלל בו ובגלל זה הוא אגרסיבי |
ציטוט:
"אין כלב רע,יש כלב שרע לו" |
ציטוט:
אני מאמין בזה לגמרי ,כלב זאת חיה של דחפים ,אם הוא מפחד מהבעלים שלו ,הוא מפחד מבני אדם באופן כללי ,וכלב שמרגיש מאויים ובפינה יתקוף עם הכלים שהטבע נתן לו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
רפואה שלמה עידו....היית צריך להחזיר לו ביס חחח |
ציטוט:
הכל תלוי כמו שאמרו באיך מגדלים את הכלב יכול להיות שהכלב היה כלב שמירה והטמבל לא סיפר |
ציטוט:
:bow: כלב לא נולד אגרסיבי, בטח שלא דני ענק. יש כאלה שיש להם נטייה לאגרסיביות, אבל כבר בגיל קטן אפשר בקלות להעיף את הנטייה הזאת. |
רופאה שלמה.
|
חבר'ה כמו שארבל אמר, בעלים זבל שלא יודע להתייחס לכלבים.
יש לי המסטאף בשכונה והוא אחד המתוקים ( והוא לא שלי ), והוא סבבה עם הגולדן-לברדור שלי. |
לי היו 2 פיטבולים גורים, אחרי חודש וחצי העפתי אותם מהבית... ותאמינו לי שהייתי מתנהג איתם כמו מלך, אבל הבעיה שחבר שלי נכנס אליי ואחד מהם קפץ עליו והוריד אותו לרצפה... הספקתי להעיף את שניהם לפני שפצעו אותו.
לא משנה איך מגדלים כלבים כאלה(פיטבול, אמסטף וכו'), תמיד תהיה להם את הקריזה הזאת, תמיד. |
ציטוט:
הלכבים האלה (אמסטף פיטבול וכל אלה) הם יכולים להיות חמודים והכל אבל יש להם את הג'ננות שלהם. הם יכולים לקבל עליך את הקריזה סתם ככה הם החלאה של כלבים רוצחים לקרבות. ובתחלאס אתה צודק אין דבר כזה שכלב יעשה לך יפגע בכך בכוונה. היצור היחיד שמוסגל לעשות רע ולהרוג משום סיבה זה האדם. בע"ח לא יפגעו בך עם אתה לא פוגע בהם.. Ido לא פגע בוא אבל הוא כאילו נכנס לו לטריטוריה והכלב פשוט הגן על המקום. |
ציטוט:
כנראה שאתה לא יודע לחנך \לאלף לא כל אחד יודע |
וואלה אחי כסף לא כסף העיקר שלא הוריד לך את היד
בעלים מטומטם =\ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ