ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתם לא מבינים מה קרה לי... (https://israelbody.com/showthread.php?t=31813)

gilsXM 28-03-08 01:23

מותר לגדל בארץ דני ענק באופן פרטי?
הכלב הזה מגיע לידית של הפלדלת .... יענו הגב שלו...
לא פלא שנגרם לך נזק..
זה עד כדי כך חמור? יענו יש לך אשכרה חור מהנשיכה ביד?

בקשר למה שארבל כתב, תשמע, כל כלב יכול להיות מתוק ויש גם פודלים עם ג'ננות, אבל כלב "רצחני" כמו פיטבול אמסטף כלב זאב דני ענק וכו... יש להם עוד ת"ערכים" ת"התנהגות" של הטבע, ששמה החזק שורד והקם להורגך השקם להורגו.
במקרה הזה עידו היה זה שניסה כביכול "להרוג" את הכלב, הכלב חש מאוים והופ טראח נגמר עם טפרים...

Ido 28-03-08 01:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM
לא פלא שנגרם לך נזק..

מותר לגדל אבל כן נהיה לי חור ביד ושמו לי תפרים..

gilsXM 28-03-08 01:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ido
מותר לגדל אבל כן נהיה לי חור ביד ושמו לי תפרים..

רפואה שלמה זה דבר ראשון.
דבר שני תכנס להם באמאמא שלהם, בעלים מפגרים.

Mr.Bazooka 28-03-08 01:27

צר לי להגיד לך אבל מתפרים יישאר לך צלקת לכל החיים

Ido 28-03-08 01:28

כן אבל הכוונה היא לצלקת פנימית בעצם או משהו.. יישארו לי בדיוק 2-3 נקודות מהתפרים..

arbel2 28-03-08 01:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM
לא פלא שנגרם לך נזק..

בקשר למה שארבל כתב, תשמע, כל כלב יכול להיות מתוק ויש גם פודלים עם ג'ננות, אבל כלב "רצחני" כמו פיטבול אמסטף כלב זאב דני ענק וכו... יש להם עוד ת"ערכים" ת"התנהגות" של הטבע, ששמה החזק שורד והקם להורגך השקם להורגו.
במקרה הזה עידו היה זה שניסה כביכול "להרוג" את הכלב, הכלב חש מאוים והופ טראח נגמר עם טפרים...

כלב גדל לפי איך שאתה מגדל אותו ,אני חובב כלבים רציני (נראה לי זה קשור לזה שגדלתי במושב) ,בחיים שלי לא נתקלתי בכלב שהיה "רע " מיסודו ,כלב משוגע זה כלב ששיגעו אותו ,אין אפס.

Ido 28-03-08 01:29

הכלב לא היה מאויים.. הפיצה היתה לי ביד והוא נכנס לי ביד פשוט.. וגם נתן לי ביס קטן בברך.. שזה שטויות

arbel2 28-03-08 01:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ido
הכלב לא היה מאויים.. הפיצה היתה לי ביד והוא נכנס לי ביד פשוט.. וגם נתן לי ביס קטן בברך.. שזה שטויות

אולי הבעלים מתעלל בו ובגלל זה הוא אגרסיבי

Mr.Bazooka 28-03-08 01:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
כלב גדל לפי איך שאתה מגדל אותו ,אני חובב כלבים רציני (נראה לי זה קשור לזה שגדלתי במושב) ,בחיים שלי לא נתקלתי בכלב שהיה "רע " מיסודו ,כלב משוגע זה כלב ששיגעו אותו ,אין אפס.

אתה בדיוק כמו סופר נני רק בגירסא הביריונית.
"אין כלב רע,יש כלב שרע לו"

arbel2 28-03-08 01:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
אתה בדיוק כמו סופר נני רק בגירסא הביריונית.
"אין כלב רע,יש כלב שרע לו"

נכון
אני מאמין בזה לגמרי ,כלב זאת חיה של דחפים ,אם הוא מפחד מהבעלים שלו ,הוא מפחד מבני אדם באופן כללי ,וכלב שמרגיש מאויים ובפינה יתקוף עם הכלים שהטבע נתן לו.

Dino Psaras 28-03-08 07:28

ציטוט:

גם האמסטף ,פיטבול ,ושאר "כלבים קשוחים " יכולים להיות מתוקים בטירוף ,השאלה היא איך מגדלים אותם.

לא כשאתה נכנס להם לתוך הטריטוריה.

Logout 28-03-08 08:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder
אבל אחי תזהר אם כל הקטע של להתלונן על הכלב אני מבין זה בעסה ,והכל אבל יכולים להרדים אותו וסך הכל הוא חשב שהוא מגן על הבית שלו ועל הבעלים הוא לא אשם אז יהיה חבל אחי.

תאמין לי שאם היה לך חורים ביד ביגללו לא היית מיתחשב בו ככה :S
רפואה שלמה עידו....היית צריך להחזיר לו ביס חחח

ArschGesicht 28-03-08 08:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
לא כשאתה נכנס להם לתוך הטריטוריה.

איזה טריטוריה.. לי היה אמסטף ולא היה לו שום טריטוריה הוא היה בסדר עם כולם אפילו אם היית נכנס לו למלונה
הכל תלוי כמו שאמרו באיך מגדלים את הכלב
יכול להיות שהכלב היה כלב שמירה והטמבל לא סיפר

P-a-n-1-c 28-03-08 08:46

ציטוט:

הכלב לא אשם שהבעלים טיפש.

:bow:

כלב לא נולד אגרסיבי, בטח שלא דני ענק. יש כאלה שיש להם נטייה לאגרסיביות, אבל כבר בגיל קטן אפשר בקלות להעיף את הנטייה הזאת.

eyalamzleg 28-03-08 08:59

רופאה שלמה.

The Sun 28-03-08 09:29

חבר'ה כמו שארבל אמר, בעלים זבל שלא יודע להתייחס לכלבים.
יש לי המסטאף בשכונה והוא אחד המתוקים ( והוא לא שלי ), והוא סבבה עם הגולדן-לברדור שלי.

BodyKilo 28-03-08 10:23

לי היו 2 פיטבולים גורים, אחרי חודש וחצי העפתי אותם מהבית... ותאמינו לי שהייתי מתנהג איתם כמו מלך, אבל הבעיה שחבר שלי נכנס אליי ואחד מהם קפץ עליו והוריד אותו לרצפה... הספקתי להעיף את שניהם לפני שפצעו אותו.

לא משנה איך מגדלים כלבים כאלה(פיטבול, אמסטף וכו'), תמיד תהיה להם את הקריזה הזאת, תמיד.

hasman90 28-03-08 10:42

ציטוט:

כלב שתקף בן אדם מועד להרדמה,ובצדק ,אבל הבעלים אשם פה ,הוא יודע שהכלב שלו קצת פראי ושומר על הבית ,ויודע שאמור להגיע שליח ,קשה להכניס את הכלב לתוך הבית ל10 דקות ? חוסר אחריות ,במיוחד כשאתה מגדל כלב גדול כמו דני ענק ,שלרוב הוא עדין וזה לא אופייני לו לתקוף בכלל (היה לי ניסיון עם איזה חמישה כאלה במהלך חיי ,כל אחד יותר מתוק מהשני) .

גם האמסטף ,פיטבול ,ושאר "כלבים קשוחים " יכולים להיות מתוקים בטירוף ,השאלה היא איך מגדלים אותם.

כמו הסיסמא מהאתר של פיטבול בישראל "הכלב לא אשם שהבעלים לא מאולף"

הלכבים האלה (אמסטף פיטבול וכל אלה) הם יכולים להיות חמודים והכל אבל יש להם את הג'ננות שלהם.
הם יכולים לקבל עליך את הקריזה סתם ככה הם החלאה של כלבים רוצחים לקרבות.

ובתחלאס אתה צודק אין דבר כזה שכלב יעשה לך יפגע בכך בכוונה.
היצור היחיד שמוסגל לעשות רע ולהרוג משום סיבה זה האדם.
בע"ח לא יפגעו בך עם אתה לא פוגע בהם..
Ido לא פגע בוא אבל הוא כאילו נכנס לו לטריטוריה והכלב פשוט הגן על המקום.

oRen_s 28-03-08 10:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
לי היו 2 פיטבולים גורים, אחרי חודש וחצי העפתי אותם מהבית... ותאמינו לי שהייתי מתנהג איתם כמו מלך, אבל הבעיה שחבר שלי נכנס אליי ואחד מהם קפץ עליו והוריד אותו לרצפה... הספקתי להעיף את שניהם לפני שפצעו אותו.

לא משנה איך מגדלים כלבים כאלה(פיטבול, אמסטף וכו'), תמיד תהיה להם את הקריזה הזאת, תמיד.

מה הקשר..
כנראה שאתה לא יודע לחנך \לאלף לא כל אחד יודע

TzviKa 28-03-08 11:33

וואלה אחי כסף לא כסף העיקר שלא הוריד לך את היד
בעלים מטומטם =\

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ