![]() |
יש אבקות בלי לקטוז מזה מה תעשה
|
אני ממש לא הולך לקנות עוד אבקה
אני מתגייס עוד חודש וחצי טיפה יותר ואני קונה רק אבקה אחת וזה ממש מבאס אותי שלא מזהירים מכול הדברים האלה כניראה שכול מה שעוברים על אבקות זה נכון... |
גם אני עברתי את אותה החוויה (עם כל האבקות מכל החברות דרך אגב). שורדים, זה שווה את זה. תאמין לי שעוד תתגעגע לכאבי בטן האלו שתתגייס, כי האוכל הצבאי יגרום לבטן שלך לרעוד 24/7.
|
ציטוט:
|
Ran_z אמר בהודעה בדף קודם שאני צריך להוסיף הרבה מים.
אתמול באימון ולפניי השינה בלילה שמתי יותר מים ממה שאני שם בדרך כלל ולא כאבה לי הבטן וגם קמתי היום ולא כאבה לי הבטן אני מקווה שזה לא יחזור יותר... אני הולך עוד מעט להתאמן ואני יישתה אחריי זה,ניראה מה יהיה... |
אתה אוכל הרבה
בתקופת מסה אתה אוכל מלא שאתה מחרבן גם 4 פעמיים ביום ומשלשל כי אתה מערבב פירות עם מים חלב עם מים וכל מיני דברים אחרים אני יוכול להגיד לך שזה לא בגלל האבקה ואם כן כמה ימים זה יעבור מה שבטוח אתה לא תמות מזה:sbb4: :sbb4:
|
אחי זה פעם ראשונה שאתה משתמש באבקה כאילו השתמשת באבקות אחרות לפני?
אם לא ניראלי שהבטן שלך לא ממש רגילה לאבקה או שיש משהו באבקה שהבטן שלך רגישה אליו.. היה לי משהו דומה עם האבקה הראשונה שקניתי (lava של Unversal) זה צריך לעבור לך עם הזמן |
מה זה ההקפצות האלה יתנו לכם אזהרה
|
בקיצור אחי, תשתה הרבה מים עם האבקה ותמנע מכאבי בטן ... (כנראה אתה שם קצת מים ו"עיכול" קשה לך)
זה גם מומלץ ככה בגוף סופג הכי טוב, אני שם כף מלא של אבקה וממלא מים פושרים בכוס גדולה מאוד, שותה חצי ממלא עוד חצי כוס מים שותה עד הרבע ממלא עד לחצי הכוס ושותה הכל... לגבי הפלוצים אין מה לעשות.. מקווה שזה יפתר לך את הבעיה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ