![]() |
ציטוט:
הבנאדם השקיע הרבה ורואים תוצאות. גם יותר מסה, גם יותר חטוב. ואתה בא ואומר שהוא שחיף? קצת צניעות בנאדם. |
ציטוט:
אבל אני ראיתי את שלומיק במר ישראל IFBB ששם הוא היה נראה ממש שחיף (בלי להעליב כן?) אך לאחר כמה זמן ראיתי אותו אצל גיל בחנות וניהלנו שיחה על לי פריסט ועוד כמה חברה באיזה מאגזין והיה לו כבר הבדל גדול המתחיל בצורת ההליכה, עמידה זקופה בהרבה יותר, אפשר היה לראות שהידיים גדלו וכנ"ל לגבי חזה וטרפזים. הוא גדל וראו שזה גם השפיעה על האישיות שלו ועל הדברים שהוא משדר לסביבה |
למה ישראלים לא יודעים לתת כבוד לאנשים שעובדים קשה בשביל התוצאות, ויש תוצאות, למה רק ללכלך ולהשמיץ, קל לשבת בבית, מול המחשב, לאכול סופגניות וללכלך על אחרים אה?
תתביישו לכם. :disgust: |
לכל הלייצנים:
תעלו קצת תמונות שלכם ואחרי זה נדבר.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז ככה
אני בד"כ לא מתלהב משינויים ובלה בלה בלה אבל שלומי לא רק שעבר שינוי מדהים עם כל החיטוב+מסה הוא גם בן אדם שאני מאוד מכבד (לפי התגובות בפורום כן?) בקיצור בהצלחה שלומקה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין מצב שזה מה שהוא אמר לך, מאוד מוזר לי הקטע הזה. זה ממש לא תואם את האישיות שלו. כמה זמן אתה עם גיל? |
ציטוט:
זו שיטת שיווק ופרסום ואין שום בעיה בלעשות את זה, אין בזה כל רמאות. |
הבחור בתמונה האחרונה, לא שלומי, זה כבר לא יפה, הבנאדם נראה חולה בפנים.
|
תפסיקו להיות צרי עין ותתחילו לפרגן זה לא עולה כסף!
|
שלומיק כבר אמר בפוסט שלו שהוא קודם כל עשה חיטוב ורק אז הוא מתחיל מאסה ולא ההפך
|
דווקא קראתי על העידכון של שלומי והוא עידכן בהיקפים ודווקא הוא עלה בצורה מכובדת.
כל הכבוד על ההשקעה |
תפסיקו עם זה כבר!! זה מגעיל לרדת על אנשים אחרים! מה אתם חושבים זה קל להפוך בחצי שנה- שנה אחת משחיף לאיזה מישהו ביריון ששוקל 90 קילו? לא לכולם יש את הגנים.. ולא כולם גם רוצים. כל עוד שיש שיפור משמעותי בתמונה אז זה שיפור שממש צריך להגיד כל הכבוד להם על זה!
|
ציטוט:
ואני עוד זוכר שהיוני הזה התחיל לרדת עליי בחזרה :):):):) הוא בא ונפתח עלינו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ