ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Smser השיק את עצמו (https://israelbody.com/showthread.php?t=3169)

jonathan 14-12-06 16:01

זה לא הודעות זבל.ועל הזין שלי,עשר הודעות ביום אני מוחק..בשביל כסף לא תסכים לקבל 10 הודעות ביום ולמחוק אותם?
שיתוף פעולה זה הדבר העיקרי פה.
עובדה שאם זה היה חרטא לא היו מפרסמים את זה בעיתון העסקים של הארץ

ran_z 14-12-06 16:03

אתם עדין תמימים אתם חושבים אתם עושים כסף, זה נשמע הגיוני ומפתה, מה שאתם לא יודעים זה שעושים עליכם כסף, כמו שד"ר שריר אמר, אולי תגיעו ל100 שקל בעוד 50 שנה.

אתם רוצים להרויח כסף, תעבדו בזמנכם הפנוי.

trhetrhe 14-12-06 16:03

וגם אפשר להוסיף שזה לא הודעות שבל...זה הודעות על מתנות, מבצעים וקופונים!
למשל שלחו לי הודעה בפלאפון שמחכה לי מתנה ברמת גן מגהץ אדים...
או למשל חילקו 50 כרטיסים זוגיים להקרנת טרום בכורה של הסרט "אראגון"...!

jonathan 14-12-06 16:04

איך בדיוק עושים עלי כסף ?תסביר לי,אם תשכנע אותי אני יתנתק מהשירות

ran_z 14-12-06 16:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trhetrhe
וגם אפשר להוסיף שזה לא הודעות שבל...זה הודעות על מתנות, מבצעים וקופונים!
למשל שלחו לי הודעה בפלאפון שמחכה לי מתנה ברמת גן מגהץ אדים...
או למשל חילקו 50 כרטיסים זוגיים להקרנת טרום בכורה של הסרט "אראגון"...!

וואו, וכל אתר שני מחו"ל שאני ניכנס אליו רשום שאני האורח ה 999,999 שלהם, ומגיע לי 1000 דולר ושאני יכול לבוא לקחת אותו.

חחחחחחח

Dr. Muscle 14-12-06 16:06

מעניין,
כל מי שעבד כאן בעבר, ומכיר את הדברים האלו מאז שהוא היה בגילכם - אומר לכם שלא תעשו את הכסף שלכם כאן.
שוב, אפשר להוסיף עוד 140 שקל בחודש, שזה כלום כסף, בהשקעה גדולה, או למצוא עבודה ולנצל את הזמן בתיכון.
אף אחד לא אומר לכם מה לעשות.... הלוואי שיהיה בהצלחה ותקבלו המון כסף ותהיו עשירים בזכות הצטרפותכם לשירות.

jonathan 14-12-06 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
וואו, וכל אתר שני מחו"ל שאני ניכנס אליו רשום שאני האורח ה 999,999 שלהם, ומגיע לי 1000 דולר ושאני יכול לבוא לקחת אותו.

חחחחחחח

האתר הזה פורסם בעיתון?האתר הזה תורם לילדים נכים?האתר הזה שולח מתנות הבייתה?
לא!
לא ידוע מה איתכם אבל יש לי חברים שקיבלו מהם שעון הבייתה.
על מה?על זה שהם הוסיפו 15 חברים (מי שמוסיף 15 חברים תחתיו בצורה ישירה מקבל שעון הבייתה)

P-a-n-1-c 14-12-06 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
באתר שלהם, ברגע שיש לך מעל מ100 שקל אז אתה יכול לבחור שהם שילחו לך צ'ק עם הסכום שצברת לבית.

בולשיט בפיתה עם קצת זעתר

Gil-G 14-12-06 16:08

בוצ'ר תתחיל לעבוד תראה כסף
לא תעבוד - לא תראה כסף
חד וחלק כמו טוסיק של גוזל

jonathan 14-12-06 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
בוצ'ר תתחיל לעבוד תראה כסף
לא תעבוד - לא תראה כסף
חד וחלק כמו טוסיק של גוזל

אמר גיל וקשקש בזנבו

:1eye:

Der Metzgermeister 14-12-06 16:12

חח אין לי זמן לעבוד עם החדר כושר

Ori-Silver 14-12-06 16:12

זה חרטא ברטא בן אדם רגיל לא יכול להרוויח מזה כמעט כסף

jonathan 14-12-06 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
זה חרטא ברטא בן אדם רגיל לא יכול להרוויח מזה כמעט כסף

למה לא?

ran_z 14-12-06 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
איך בדיוק עושים עלי כסף ?תסביר לי,אם תשכנע אותי אני יתנתק מהשירות

אוקי,
אני התנסתי רבות בתחום הזה, אז אני אספר לך מאוד בקצרה,
יש שיטה שיווק שנקראת שיטת הפרמידה.

זה שיטה מאוד פופולרית בקרב הרבה חברות ומוצרים, כמו יו בי פון וכמו כל החברות האלה שעושות כנסים ומשכנעים אותך לקנות באיזה 700 שקל את המוצרים שלה, למכור אותה לאנשים, ועל כל בנאדם שאתה תכניס לחברה שיקנה את המוצרים ויעבוד בא אתה תרוויח כסף,
בגלל זה זה נקרא שיטת הפרמידה, ובסופו של דבר האנשים שמתעשרים מהעסק הזה זה הבעלים, וכל מי שלמעלה בשרשרת הזה.
אתה אתה סתם החייל שלהם אתה תרוויח גרושים , כסף קטן מה שנקרא, והם שם למעלה הם אלה שיקבלו את הצ'קים השמנים.

יש לי לא מעט ניסיון בחיים וגם בתחום הזה, ואני אומר לך מראש, תברח.
אתה סתם מבזבז את זמנך, כבר כמה אנשים (בעיקר החבר'ה הגדולים יותר בפורום כמוני ומני וד"ר שריר) שסימו בצפר עברו צבא התנסו בשוק העבודה) כולם אומרים לכם אתם רוצים להרויח כסף צאו לעבוד! שכר המינימום זה בערך 20 ש"ח לשעה, תעבוד מספיק 5 שעות ביום לאחר בצפר, תרוויח 100 ש"ח ליום, 600 ש"ח לשבוע 2200 ש"ח לחודש.

וזה המון ללתמיד בתיכון, וגם אפשר לעבוד בחופשים לעשות כסף....צא כבר מסרט האסאמחרטה הזה.

jonathan 14-12-06 16:17

יש הבדל בין השיטה הזאת לבין השיטה שאתה מדבר עליה עם ההשקעה של הכסף לבין השיטה הזאת.
אתה משקיע רק בצירופים של אנשים לא להגיד להם לקנות,דבר שני אתה בונה לעצמך פרמידה משלך.אתה יכול גם לארגן שיהיה לך פרמידה הכי גדולה ברשת,וכמובן אתה תרוויח הכי הרבה מכל הרשת,לך זה נדמה שהבן אדם הראשון מרוויח מכולם,אבל מה?לא,הוא מרוויח עד דור חמיש,ככה שאפשר להגדיל את הפרמידה,זה תלוי במידת ההשקעה
תזכור את הפוסט הזה טוב?על תרשם,אבל מה אני מבקש שתזכור.

Dr. Muscle 14-12-06 16:21

כאן במקום ההשקעה ה"ראשונית" שבשיטת הפירמדה, שעליה מתעשרת החברה הרמאית שמוכרת מוצרים גרועים, הם מתעשרים על הסכם עם החברות שמשלמות להם פר מנוי שלהם. מזה הם מפרישים ממש גרושים אליך. שיטת חבר מביא חבר קיימת בהמון תחומים. אתרי הימורים למשל.
פשוט תעשה את זה עם אתרי הימורים, תביא 100 אנשים, תרוויח בונוס הפקדה של איזה 5000 אחוז והרווחת 5000 אחוז על מאה דולר. יותר שווה לא? לא חסרות דוגמאות אחרות.

קיצר כולנו היינו בסרט הזה ואנחנו מכירים - אף אחד לא ממציא כאן שום גלגל או פירמידה. הלוואי שתוכיח שאנחנו טועים ותראה צ'קים שמנים, שוב - זו עצלנות פרופר. לכו לעבוד.

jonathan 14-12-06 16:24

סבבה,בוא לא נמשיך להתווכח,מי שיאמין שיצטרף מי שלא יקבל הוכחה בחודש חודשיים הקרובים
יום טוב

ran_z 14-12-06 16:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
יש הבדל בין השיטה הזאת לבין השיטה שאתה מדבר עליה עם ההשקעה של הכסף לבין השיטה הזאת.
אתה משקיע רק בצירופים של אנשים לא להגיד להם לקנות,דבר שני אתה בונה לעצמך פרמידה משלך.אתה יכול גם לארגן שיהיה לך פרמידה הכי גדולה ברשת,וכמובן אתה תרוויח הכי הרבה מכל הרשת,לך זה נדמה שהבן אדם הראשון מרוויח מכולם,אבל מה?לא,הוא מרוויח עד דור חמיש,ככה שאפשר להגדיל את הפרמידה,זה תלוי במידת ההשקעה
תזכור את הפוסט הזה טוב?על תרשם,אבל מה אני מבקש שתזכור.

הד"ר ענה לך מצויין אני רק אגיד לך שאני אזכור את הפוסט הזה, ובוא נחכה 3 חודש שזה המון זמן (ב 3 חודשים רצופים של עבודה אפילו בשכר מינימום בנאדם יעשה לפחות 11 אלף ש"ח)
בוא תפתח פוסט באמצע מרץ ותגיד לי כמה כסף עשית, אוקיי, הימור שלי עד אז תעשה 11 שקל ו90 אגורות + שעון מתנה (אני מכיר את השעוני מתנה האלה ששולחים לכם, זה שעון אתה ניכנס איתו לבריכה אתה יוצא אתה רואה באיזה שעה ניכנסת).

Der Metzgermeister 14-12-06 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
הד"ר ענה לך מצויין אני רק אגיד לך שאני אזכור את הפוסט הזה, ובוא נחכה 3 חודש שזה המון זמן (ב 3 חודשים רצופים של עבודה אפילו בשכר מינימום בנאדם יעשה לפחות 11 אלף ש"ח)
בוא תפתח פוסט באמצע מרץ ותגיד לי כמה כסף עשית, אוקיי, הימור שלי עד אז תעשה 11 שקל ו90 אגורות + שעון מתנה (אני מכיר את השעוני מתנה האלה ששולחים לכם, זה שעון אתה ניכנס איתו לבריכה אתה יוצא אתה רואה באיזה שעה ניכנסת).

אם הוא יקבל את השעון זה סימן שהחברה אמינה
אפילו אם זה שעון מעפן, שזה מה שיהיה רוב הסיכויים.
בכל מקרה מי שמקבל צ'ק יצלם ויקפיץ את האשכול הזה.

Leo 14-12-06 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
בוא תפרט לי למה לא שווה להשקיע על לצרף אנשים תחתיך כדי להרוויח כסף.
תסביר לי מה אתה מפסיד ומה אתה מרוויח ואז תדבר

זמן : כסף

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ