![]() |
אני לא מבין למה אתם כל הזמן דוחפים אנשים לעשות דיפ? מישהו אמר שדיפ זה יותר טוב?
אני אישית לא סובל דיפים ובחיים גם לא אסבול, ירידה עד 90 מספיקה לי עד הגג, ושלא נדבר על זה שיש גם דדליפט רומני אצלו בתכנית אז אין לו בכלל טעם לרדת לדיפ ולערב האמסטרינג אז תפסיקו כבר עם הזין הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רד עד למטההההההההההההה:diractor: :diractor: :diractor:
|
ציטוט:
חסכת לי ליכתוב את זה...:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי 4 חודשים של אימון ביצוע של הטווח תנועה המדובר בטכניקה שלו מעידה על בסיס רעוע ועבודה שגויה. |
אז אתה לא סובל את זה זה לא אומר שזה נכון .
בסקוואט אתה אמור לגעת עם התחת כמעט ברצפה , אתה רוצה להשאר קטן וחלש תמשיך לבצע את התרגילים בכאילו . |
אני בטוח שהוא עושה את התרגיל הזה בתור תרגיל ל4 ראשי, אז זה מספיק לרדת 90 מעלות.
|
ציטוט:
:mellow: :mellow: גם עם הביצועה שהוא עושה אפשר לפתח רגליים מעולות |
אוייש נו באמת תפסיקו לבלבל בביצים,
אני יכול לרדת לדיפים כמובן עם משקל פחות כבד אבל אני לא רוצה מכיוון שאני לא מתכוון לערב האמסטרינג כמו שאמרו מעליי אני עובד אך ורק על ארבע ראשי,הביצוע הוא מצויין לא יודע מה יש לכם כבר 3 מאמני כושר ראו אותי עושה את הביצוע הזה ואמרו לי שהוא מעולה כל הקטע שהרגליים לא מקבילות וזה נראה (רק נראה) כאילו הברכיים הולכות קדימה זה לא באמת זה מכיוון שאני לא יכול ככה זה בעיה אצלי יש לי פלטפוס ב-2 הרגליים וברגל שמאל הוא ממש חמור אז הרגליים יוצאות קצת עקומות במצב של עמידה אין מה לעשות אז זה נראה לא טוב אבל תראו אותי עושה את הביצוע במכון וכל אחד יגיד שהסקוואט מצויין. |
מצטער מאוד אבל עשית בלחץ 40 אחוז ממה שצריך לרדת..
|
אי אפשר לפתח כח וגודל מלעשות 1/4 סקוואט גם עם אתה עושה כפול המשקל שהוא עושה .
בצורה הזאת אני לעשות מעל 200 קילו אבל מה זה יתן לי ? , הסיבה היחידה שאני מכיר לעבוד עם 90 מעלות היא כאשר אתה מבצע את זה עם ספסל ובמטרה לעבוד על כח מתפרץ . |
סחטיין על המשקל אבל הביצוע לא משו בכלל.
|
תעבוד אם טכניקה טובה תראה איך מהר מאוד אתה תתחזק ולא תגיע למקס
טכניקה היא בסיס למשקלים |
שמע המשקל לא בשמיים אבל סבבה ..
וטכניקה לא טובה בכלל אתה לא יורד אפילו ל-90 מעלות ( אולי רק בראשונה ) וגם רואים שאתה מערב יותר מידי את הגב .. בקיצור תעבוד על טכניקה ואז תעלה משקלים |
דבר ראשון עירוב של ההמסטרינג התבצעה בכול מקרה גם אם תירד ל90 מעלות וגם אם תירד לדיפ.
דבר שני ירידה לדיפ חשובה מכיוון שהיא מאזנת את הכוחות על הברך, אי ירידה לדיפ יכול להוביל לפציעה בבירכיים. ולמי שכתב רגליים מקבילות, למה אתה מתכוון? לכפות רגליים? הם צריכות להיות ב30 מעלות החוצא אם לזה אתה מתכוון. בקשר לטכניקה אתה יורד מהר מידי ולא משתמש מספיק בתחת תנסה להשתמש בתחת כהמניע העיקרי שלך בתנועה. |
אני לא מבין.
פורום שלם- שרובו מבין טוב יותר ממך בתחום, מתקן אותך בנושא שפתחת על מנת לקבל ביקורת (חיובית/שלילית) על הסקוואט שלך, מסבירים לך שהטכניקה לקויה , וטווח התנועה הוא בדיחה, ואתה מצידך מצפצף על כולם. ד"א על תתרץ את זה בגלל הפלטפוס, אני לדוגמא יש לי פלטפוס ברמה ממש קיצונית (נשבע לך אפילו המומחה בחנות המדרסים התחיל לצחוק שהרגל שלי זה פיתה והוא אף פעם לא ראה דבר כזה) ואני עדיין יורד עד הסוף בפראלאל כמו שצריך. ככה שתעבוד על גמישות ועל טכניקה ותחזור עוד כמה זמן בסרטונים חדשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ