ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סקוואט 75 קילו Rm8 !!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=31683)

Danzig 26-03-08 12:56

אני לא מבין למה אתם כל הזמן דוחפים אנשים לעשות דיפ? מישהו אמר שדיפ זה יותר טוב?
אני אישית לא סובל דיפים ובחיים גם לא אסבול, ירידה עד 90 מספיקה לי עד הגג, ושלא נדבר על זה שיש גם דדליפט רומני אצלו בתכנית אז אין לו בכלל טעם לרדת לדיפ ולערב האמסטרינג אז תפסיקו כבר עם הזין הזה.

P-a-n-1-c 26-03-08 12:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
אני אישית לא סובל דיפים ובחיים גם לא אסבול, ירידה עד 90 מספיקה לי עד הגג, ושלא נדבר על זה שיש גם דדליפט רומני אצלו בתכנית אז אין לו בכלל טעם לרדת לדיפ ולערב האמסטרינג אז תפסיקו כבר עם הזין הזה.

אחי הסקוואט שהוא עושה פה זה לא 90 מעלות :\ זה פחות

Danzig 26-03-08 12:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אהבתי את הספוטינג, האמת

אני ספוטר טוב :mellow:

Night_Wolf 26-03-08 12:58

רד עד למטההההההההההההה:diractor: :diractor: :diractor:

///Efi/// 26-03-08 13:44

ציטוט:

++

חסכת לי ליכתוב את זה...:flowers:

///Efi/// 26-03-08 13:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אחי הסקוואט שהוא עושה פה זה לא 90 מעלות :\ זה פחות

וואלה אתה צודק, הירך לא מקבילה לריצפה... אבל שמע אם הוא קם בבוקר למחרת וזה סיוט בשבילו לעלות מידרכה מרוב שהשריר מותש ותפוס אז זה עשה את שלו

shikoLM 26-03-08 14:04

ציטוט:

עבודה בטווח תנועה חלקי היא אפשרית אבל הבסיס תמיד צריך להיות עבודה בטווח תנועה מלא. עבודה קבועה בטווח תנועה חלקי מחלישה את טווח התנועה המוזנח וחושפת אותו לסיכון גדול יותר לפציעות, להקביל את הנידון לבנצ' או כל תרגיל אחר אפשר עד מחר אני מקווה שאת העיקר הבנת.
אחרי 4 חודשים של אימון ביצוע של הטווח תנועה המדובר בטכניקה שלו מעידה על בסיס רעוע ועבודה שגויה.

Deus ex machina 26-03-08 14:06

אז אתה לא סובל את זה זה לא אומר שזה נכון .
בסקוואט אתה אמור לגעת עם התחת כמעט ברצפה , אתה רוצה להשאר קטן וחלש
תמשיך לבצע את התרגילים בכאילו .

///Efi/// 26-03-08 14:09

אני בטוח שהוא עושה את התרגיל הזה בתור תרגיל ל4 ראשי, אז זה מספיק לרדת 90 מעלות.

Nicolas 26-03-08 14:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deus ex machina
אז אתה לא סובל את זה זה לא אומר שזה נכון .
בסקוואט אתה אמור לגעת עם התחת כמעט ברצפה , אתה רוצה להשאר קטן וחלש
תמשיך לבצע את התרגילים בכאילו .

:mellow: :mellow:
גם עם הביצועה שהוא עושה אפשר לפתח רגליים מעולות

BXL 26-03-08 14:17

אוייש נו באמת תפסיקו לבלבל בביצים,
אני יכול לרדת לדיפים כמובן עם משקל פחות כבד אבל אני לא רוצה מכיוון שאני לא מתכוון לערב האמסטרינג כמו שאמרו מעליי אני עובד אך ורק על ארבע ראשי,הביצוע הוא מצויין לא יודע מה יש לכם כבר 3 מאמני כושר ראו אותי עושה את הביצוע הזה ואמרו לי שהוא מעולה כל הקטע שהרגליים לא מקבילות וזה נראה (רק נראה) כאילו הברכיים הולכות קדימה זה לא באמת זה מכיוון שאני לא יכול ככה זה בעיה אצלי יש לי פלטפוס ב-2 הרגליים וברגל שמאל הוא ממש חמור אז הרגליים יוצאות קצת עקומות במצב של עמידה אין מה לעשות אז זה נראה לא טוב אבל תראו אותי עושה את הביצוע במכון וכל אחד יגיד שהסקוואט מצויין.

Ido 26-03-08 14:20

מצטער מאוד אבל עשית בלחץ 40 אחוז ממה שצריך לרדת..

Deus ex machina 26-03-08 14:27

אי אפשר לפתח כח וגודל מלעשות 1/4 סקוואט גם עם אתה עושה כפול המשקל שהוא עושה .
בצורה הזאת אני לעשות מעל 200 קילו אבל מה זה יתן לי ? , הסיבה היחידה שאני מכיר לעבוד
עם 90 מעלות היא כאשר אתה מבצע את זה עם ספסל ובמטרה לעבוד על כח מתפרץ .

Tal67 26-03-08 14:44

סחטיין על המשקל אבל הביצוע לא משו בכלל.

eyalamzleg 26-03-08 14:45

תעבוד אם טכניקה טובה תראה איך מהר מאוד אתה תתחזק ולא תגיע למקס
טכניקה היא בסיס למשקלים

Cortex 26-03-08 14:46

שמע המשקל לא בשמיים אבל סבבה ..
וטכניקה לא טובה בכלל אתה לא יורד אפילו ל-90 מעלות ( אולי רק בראשונה )
וגם רואים שאתה מערב יותר מידי את הגב ..
בקיצור תעבוד על טכניקה ואז תעלה משקלים

tomerA 26-03-08 14:55

דבר ראשון עירוב של ההמסטרינג התבצעה בכול מקרה גם אם תירד ל90 מעלות וגם אם תירד לדיפ.
דבר שני ירידה לדיפ חשובה מכיוון שהיא מאזנת את הכוחות על הברך, אי ירידה לדיפ יכול להוביל לפציעה בבירכיים.
ולמי שכתב רגליים מקבילות, למה אתה מתכוון? לכפות רגליים? הם צריכות להיות ב30 מעלות החוצא אם לזה אתה מתכוון.
בקשר לטכניקה אתה יורד מהר מידי ולא משתמש מספיק בתחת תנסה להשתמש בתחת כהמניע העיקרי שלך בתנועה.

nico 26-03-08 18:54

אני לא מבין.
פורום שלם- שרובו מבין טוב יותר ממך בתחום, מתקן אותך בנושא שפתחת על מנת לקבל ביקורת (חיובית/שלילית) על הסקוואט שלך, מסבירים לך שהטכניקה לקויה , וטווח התנועה הוא בדיחה, ואתה מצידך מצפצף על כולם.
ד"א על תתרץ את זה בגלל הפלטפוס, אני לדוגמא יש לי פלטפוס ברמה ממש קיצונית (נשבע לך אפילו המומחה בחנות המדרסים התחיל לצחוק שהרגל שלי זה פיתה והוא אף פעם לא ראה דבר כזה) ואני עדיין יורד עד הסוף בפראלאל כמו שצריך. ככה שתעבוד על גמישות ועל טכניקה ותחזור עוד כמה זמן בסרטונים חדשים.

shikoLM 27-03-08 00:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
אני בטוח שהוא עושה את התרגיל הזה בתור תרגיל ל4 ראשי, אז זה מספיק לרדת 90 מעלות.

קשקוש. הפעילות של הקוואדס, יחד עם שאר השרירים שמעורבים בסקוואט, גדלה ככל שטווח התנועה גדל. היחסי עבודה נשארים זהים למעט הפעילות של הגלוטאוס מקס' שגדלה אף יותר.

eminemfan 27-03-08 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
קשקוש. הפעילות של הקוואדס, יחד עם שאר השרירים שמעורבים בסקוואט, גדלה ככל שטווח התנועה גדל. היחסי עבודה נשארים זהים למעט הפעילות של הגלוטאוס מקס' שגדלה אף יותר.

בואנה אחי אתה זה הצעיר מכפר סבא שעשה תש'ינוי?! לא קישרתי בין זה שאתה עובד בישר' לבין התמונה ההיא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ