![]() |
ציטוט:
אני מיתעצבן מזה שהפכו אותו לב"ב של המדינה...ומזה שהוא מוציא לאבקות שם רע... זה שהוא היתפרסם וכל זה..בכיף שלו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד ילד שמע שמייקל אמר שאבקות זה לא טוב...ככה הוא גודל וחושב שזה מזיק כי הב"ב המפורסם מייקל אמר... איך אפשר לקדם ככה ת'תחום.. :/ טוב נו... :@ |
ציטוט:
אלא בגלל שזה דווקא הוא! והקרירה שלו תופסת תאוצה בתחום הדוגמנות,בזמן שדוגמנים אחרים צריכים להתפרנס מחלטורות אחרות. המותג "מייקל לואיס" בדיוק כמו "רוני סופרסטאר" שווה יותר מאשר מי שעומד מאחורי השם. ועל זה נאמר,השם הולך לפניו.. |
אחי צפה פגיעה.
|
עבודה כמו של מייקל,זה גג חצי שנה,עלק בסיס אחרי שנתיים,יאללה איזה פאדחן!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח פה זה כמו בחו"ל שדוגמן יפינטיס ילוקח לנו פה את מר ישראל בהליכה ואתה בכלל לא מיתלהב :/ |
^^ אני בסה"כ מודה במה שנכון, אל תיסטה מעניין אחי ותעביר נושא דיברנו על זה שהוא אידיוט וזה לא קשור לזה שאני מתלהב או לא, נכון, מודה.. יש לי תקטעים שאני משוויץ מעל אחרים אבל זה לא השווצה כל אחד ואחד פה בפורום עובר תרמה שלו, זה לא אני היחיד שיאמר את זה :/
|
ציטוט:
אשמח לראות תמונות, לא שאני אומר שמייקל לואיס ענקי, פשוט נראה לי אתה קצת יותר מדי נסחף. |
ציטוט:
למה אתה מתנשא עליו גם אם אתה יכול? זה עושה לך טוב לשבת בבית מול המחשב ולקלל מישהו שאתה מעניין אותו כקליפת השום? |
^
הוא פירסם,מבחינת הגיל באמת הוא לא רואה אותו.. אבל חלאס עם שירשורים עליו..הבנאדם דווקא נחמד (מייקל) |
אם היו מציעים לכם לא משנה כמה אתם שחיפים 10,000 בשביל צילום של 5 דקות כדי להקריא טקסט מאעפן ולהפעיל טיפה את השרירים שלכם גם אתם הייתם מסכימים אז על תזיינו ת'שכל
|
ציטוט:
אמרו לו מה לומר..:diractor: |
מה?:mellow: הוא לא לוקח סטרואידים ואבקות?!
איך הוא הגיע לרמה כזאתי אז?:ohmy: |
ציטוט:
|
כל בנאדם שפוי יקנא בו משלל סיבות וזה טיבעי לגמרי אין צורך להתנצל על כך:פרסום,מאגר בנות בלתי נגמר,גוף של אל יווני-חב'רה הוא לא בודיבילדר אבל יש לו גוף בנזונה לא יעזור,כסף וכו'
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=42383 עוד לא.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ