ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   זוכרים את אלקסי לסוקוב, הילד הרוסי עם הגנטיקה המעולה..? (https://israelbody.com/showthread.php?t=31485)

arbel2 23-03-08 14:20

הוא מדהים

arbel2 23-03-08 14:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
נראה לי שבבית החולים שערי צדק משתמשים בפחות מוצרי פרמצבטיקה ממנו...

האירוניה היא ,שהאנשים המבורכים גנטית באמת,לא זקוקים לכל כך הרבה הורמונים וכימיקלים כדי להתקדם.

Mr.Olimpia 23-03-08 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
האירוניה היא ,שהאנשים המבורכים גנטית באמת,לא זקוקים לכל כך הרבה הורמונים וכימיקלים כדי להתקדם.

ארבל..למה אתה לא נכנס לאיסי שלי? נתתי לך מספר פעם אמרתה שתכנס

Mr.Olimpia 23-03-08 14:26

שימו לב בכלל למתחרים שם..לא רק אליו..וזה נוער !!!! איזה רמה...

Antonator1 23-03-08 14:34

רוסיה הופכת לאחת מאימפריות הבודיבילדינג\פאוורליפטינג החזקות בעולם. מספיק להעיף מבט באינטרנט כדי להבין את זה. כמעט בכל חדר כושר בכל עיירה מסכנה בגודל ירוחם יש שם מפלצות ברמה של מר אירופה.

toxicity 23-03-08 14:39

פססס איזה ענק הוא נהיה
פשוט מטורף

Mr.Olimpia 23-03-08 14:39

ציטוט:

רוסיה הופכת לאחת מאימפריות הבודיבילדינג\פאוורליפטינג החזקות בעולם. מספיק להעיף מבט באינטרנט כדי להבין את זה. כמעט בכל חדר כושר בכל עיירה מסכנה בגודל ירוחם יש שם מפלצות ברמה של מר אירופה.

פוורליפטינג היא גם תמיד היתה...הקטע של בודיבילדינג לא בגלל חומרים...ארהב היתה הרבה יותר פתוחה לחומרים מרוסיה

arbel2 23-03-08 14:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
ארבל..למה אתה לא נכנס לאיסי שלי? נתתי לך מספר פעם אמרתה שתכנס

הוספתי אותך כפרה
מזמן כבר
רק תשלח הודעה

Antonator1 23-03-08 14:46

ציטוט:

פוורליפטינג היא גם תמיד היתה...הקטע של בודיבילדינג לא בגלל חומרים...ארהב היתה הרבה יותר פתוחה לחומרים מרוסיה

ארה"ב יותר מפיצה את זה לעולם, אבל אני מאמין שאתה יודע איך התחום התחזק ברוסיה מאז אמצע שנות ה - 90. במיוחד בשנות ה - 2000. הרמה הכללית ברוסיה כרגע של פיתוח כל הענפים האלה היא פשוט מדהימה. ת'אמת אני לא יודע איך להסביר את זה. מי שרוסי ומתעניין בתחום - פשוט יודע ומרגיש את זה.

Mr.Olimpia 23-03-08 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
הוספתי אותך כפרה
מזמן כבר
רק תשלח הודעה

לי אין אותך אז למי אני ישלח ?

Mr.Olimpia 23-03-08 14:47

ציטוט:

ארה"ב יותר מפיצה את זה לעולם, אבל אני מאמין שאתה יודע איך התחום התחזק ברוסיה מאז אמצע שנות ה - 90. במיוחד בשנות ה - 2000. הרמה הכללית ברוסיה כרגע של פיתוח כל הענפים האלה היא פשוט מדהימה. ת'אמת אני לא יודע איך להסביר את זה. מי שרוסי ומתעניין בתחום - פשוט יודע ומרגיש את זה.

אני יודע...אני בעצמי פטריות רוסי חחח

Antonator1 23-03-08 14:53

ציטוט:

אני יודע...אני בעצמי פטריות רוסי חחח

חחח אני מה זה מבין אותך! אצלי הרוח הספורטיבית והגאווה במוצא תמיד קשורות זו לזו. אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה. אני רואה תמונות של אירופה או רוסיה אני נזכר בספורט, אני רואה תחרויות סטרונגמן וסרטי אימונים ונזכר ברוסיה ואירופה. אין, אי אפשר להסביר את זה, אפשר רק להרגיש את זה.

Mr.Olimpia 23-03-08 15:07

ציטוט:

חחח אני מה זה מבין אותך! אצלי הרוח הספורטיבית והגאווה במוצא תמיד קשורות זו לזו. אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה. אני רואה תמונות של אירופה או רוסיה אני נזכר בספורט, אני רואה תחרויות סטרונגמן וסרטי אימונים ונזכר ברוסיה ואירופה. אין, אי אפשר להסביר את זה, אפשר רק להרגיש את זה.

חחח כנראה שיש לנו על מה לדבר...תתחבר לאייסי

Danzig 23-03-08 15:09

כמה רוסים בפורום אחד!

Cookie 23-03-08 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
כמה רוסים בפורום אחד!

+1 (אני חח)
damn הבן אדם חיה חח

Antonator1 23-03-08 16:10

רוסים שולטים ולא יעזור בית דין! אני יכול להביא לכם כמה סרטונים להוכחה.

eminemfan 23-03-08 17:43

אין ספק שאמא רוסיה היא מעצמת ספורט+השקעה כספית מדהימה בשנים האחרונות ביחד עם מדינות כמו ארצות הברית,אוסטרליה,גרמניה וכו'

Antonator1 23-03-08 21:58

איזה מלך של חיות כמעט בלי שיערות... הילד מתפרע בלי גבולות...

SiX PACK 23-03-08 23:03

ציטוט:

נראה פשוט לא אנושי, במיוחד לגיל הזה. נראה כל כך מאסיבי שזה פשוט מוזר (כל זה בגלל הפרצוף ילד בן 10 כנראה). את ארנולד הוא כבר עבר כנראה דרך אגב. חוץ מזה, אי אפשר להשוות אנשים משנות ה60 - 70 למה שקורה עכשיו. ארנולד לא התקרב אליו בגילאים האלה, במיוחד ברמת החיטוב. אם הכל ילך חלק, הוא יקח את האולימפיה תוך 5 שנים גג. בחיים פשוט לא ראיתי התקדמות כזאת. בגיל 16-17 הוא עדיין נראה מעולה אבל שום דבר יוצא דופן.

איי איי איי.....! איזה הגזמה..........

1. הוא עוד לא עבר את ארנולד, עם כל הכבוד....
2. יש לו יותר מ 5 שנים בשביל שאפילו יוכל להשתתף באולימפיה, הגזמת אחינו.

הוא כשרון, פלא גנטי, אסטטי מאוד, ויש לו את הנתונים של מר אולימפיה, מה שחסר לו זה מאסה.

afarsek 23-03-08 23:09

אנשים.. אתם יודעים למה הרוסים מצליחים בכל הדברים האלה? ולא רק על בודיבילדינג, אני מדבר על כל סוגי הספורט בכלל, וגם מתמטיקה ולימודים.
זה בגלל שבמזרח אירופה הם מקבלים חינוך אחר , הם יודעים ללמוד ולהשקיע באמת בלי לחפף, זאת הסיבה להצלחה שלהם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ