![]() |
ככה זה הורים חחחח תמיד מודאגים
|
דיברתי אל אימא שלי...
אבא שלי רוב היום לא בבית אז מה הוא כבר יגיד.... מהעבודה?? אמא שלי ממש לא מבינה בזה היא אומרת לי שאם אני רוצה להשמין שאני יאכל גאנק.... |
תתמודד
|
תגיד להורים שלך שעל אוכל לא חוסכים, אבא שלי לאחר קניות תמיד חוזר עם 10 גלוני קוטג' 12 טונה, פסטרמות מה לא...
|
ציטוט:
אבל תלוי איזה רמה של אוכל עם אין לך כסף אבא שלך לא מרוויח טוב הוא לא יוכל לשלם לך הרבהההה כסף על אוכל עם הוא ישלם אז לא יהיה לו לשלם חשמל ומים וכול הדברים ??? אין לו כסף .. אבל באוכל לא חוסכים תגיד את זה לבנק פשוט אין כסף לקנות אוכל .......... לא חוסכים באוכל עד גבול מסויים |
אמא שלי דווקא שמחה שאני אוכל הרבה,אבל היא לא כזאת נודניקית באוכל...
|
כן,!! שונא את זה
|
אמא שלי בכלל חופרת לי על האבקה....
|
פאאאק אחיי
אימא שלי לא מספיקה להכין לי אוכל!!.. היא כל הזמן צועקת עליי שאני אוכל מלאא כל פעם שאני אומר שאני רעב שזה בערך 6 פעמים ביום בלי להגזים אז יש באלגן בבית ועכשו שתבין אימא שלי אומרת לי לאכול איזה סנדוויץ' ואני נילחם איתה ואומר לה שאני רוצה אוכל נורמאלי חח בקיצור באלגן שלם |
ציטוט:
נצלן |
אצלי ההורים גרושים ואני גר עם אבא שלי, הוא לא מציק לי ולא כלום, להפך הוא רק תומך בי!
|
אצלי בכל מקרה אבא שלי בעד שאני יאכל הרבה הוא כל הזמן שואל מה אני צריך וכל זה ולפעמים אני אוכל ככה בלילה בשר אמא שלי מתעצבנת ואבא שלי אומר לי להמשיך חחח..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחח גם אצלי רק אמא מכינה תאכול וכבר לא נעים לאכול כל כך הרבה אז פשוט לא אוכלים הרבה...
הלוואיי הייתה נותנת לי להכין אוכל לעצמי גם האוכל היה יותר בריא ולא עם הרבה שמן בטיגון וכל מיני זבל..אז פשוט עולים לאט לאט ומשתדלים לאכול אוכל שאמא לא מכינה.. יאללה לעבור לגור לבד להכין כל היום בשר ואורז חחחח:):):):):):) |
ציטוט:
תחזור לחור ש'ך אני לא חבר ש'ך בחיים על דבר ככה |
ציטוט:
|
ציטוט:
עבריין מיקלדת אאה בוא תעלה תמונה ניראה איזה סוס אתה שאתה מיתפלצף ככה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ