ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לא יודע אם מתאים אבל עדיין שפיכת זרע (https://israelbody.com/showthread.php?t=31089)

Arsan 15-03-08 22:43

אפי מה שאתה אומר פשוט לא נכון.
בעת שפיכת זרע , הטסט יורד משמעותית בגוף והגוף מנצל משאבים כאלה ואחרים כדי לחדש מאגרים לפחות מינימלים לאשכים ליצר עוד תאי זרע מלבד אלא שנשפכו (ד"א הגוף מייצר מראש תאים ככה שלא ממש נגמר לו).
בכל מקרה אם לא שופכים את אותם תאי הזרע , יש פשוט הצטברות של זרע ואם אתם לא נפטרים ממנו בדרך מלאכותית (לאונן , לעשות סקס , בנק הזרע או כל דבר כזה או אחר) , הגוף מתחיל להפריש את הזרע לבדו זה מתאפיין ב: קרי לילה , בעת השתנה , אפילו נשיקה עם החברה או להסתכל כמה שניות על משהו מגרה תגמרו ממנו מהר מאוד בלי לגעת אפילו באיבר מין.
אפשר לראו תאת זה כשלא גומרים הרבה זמן ואז גומרים יש פליטה הרבה יותר חזקה , גם כמותית הרבה יותר גדולה , החשק המיני מוגבר מאוד כשלא פולטים זרע הרבה זמן וזה מעיד על רמות טסט גבוהות.
שיער בעקיפין קשור לרמות הטסט בגוף אין לקחת את זה כפרמטר , אפשר לקחת לדוגמה את האנשים שמאוד שעירים בגוף ממש כמו דובי פנדה ואחד (נגיד כמוני) שאין לו כמעט שיערות בגוף בכלל להשוות בדיקת דם טסט חופשי בדם ולראות את הפרמטרים רק ככה אפשר לומר למי יש יותר ואיך זה משפיע , עד אז הכל שטויות.
מה שכן מאוד משפיע על רמות הטסט בראש ובראשונה התזונה שלנו , לאחר מכן אימוני משקולות יכולות לשפיע (להפריש יותר) לא מחייב כמובן , יש לשים לב שאחרי חיטוב ארוך אין חשק מיני כמעט ובמיוחד באחוזי שומן נמוכים , רמות הטסט צונחת ברמה דרסטית.
בכל מקרה לא ראיתי עד היום מחקר שמראה שרמות טסט דומינטיות בהעלאת מסת שריר אצל גברים עם סטיות פרמטרים כאלה ואחרים.
ז"א לא ראיתי שלאחד נגיד יהיה 30 (היחידת מידה שברחה לי בראש שמודדים בבדיקת דם טסט חופשי) , ולאחר 20 , כמה זה ישפיע , דעתי? מינורית אם בכלל יש עוד המון תהליכים , הורמונים ושאר הפרטרים שאי אפשר או קשה מאוד לבדוק אותם.

The Sun 15-03-08 22:46

ארסן יצאת וונטיל. צודק.

BodyKilo 15-03-08 22:54

וזאת גם אחת מהסיבות ששחקנים לא עושים סקס בלילה לפני משחק. (עד כמה שידוע לי... ארסן הסביר את זה בצורה הכי ברורה לדעתי)

לוזון 15-03-08 22:58

יורד לך הרבה חלבונים בזרע ידפוק..

Logout 15-03-08 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
אם כבר אחי, ליפני אימון תאונן חזק, רק שניה ליפני שאתה גומר תפסיק ותתחיל אימון. בתאוריה הגוף שלך אמור להיות מוצף בהורמונים

והביצים שלך יכאבו :S

Blabla144 15-03-08 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
בעת שפיכת זרע , הטסט יורד משמעותית בגוף והגוף מנצל משאבים כאלה ואחרים כדי לחדש מאגרים לפחות מינימלים לאשכים ליצר עוד תאי זרע מלבד אלא שנשפכו (ד"א הגוף מייצר מראש תאים ככה שלא ממש נגמר לו).
בכל מקרה אם לא שופכים את אותם תאי הזרע , יש פשוט הצטברות של זרע ואם אתם לא נפטרים ממנו בדרך מלאכותית (לאונן , לעשות סקס , בנק הזרע או כל דבר כזה או אחר) , הגוף מתחיל להפריש את הזרע לבדו זה מתאפיין ב: קרי לילה , בעת השתנה , אפילו נשיקה עם החברה או להסתכל כמה שניות על משהו מגרה תגמרו ממנו מהר מאוד בלי לגעת אפילו באיבר מין.
אפשר לראו תאת זה כשלא גומרים הרבה זמן ואז גומרים יש פליטה הרבה יותר חזקה , גם כמותית הרבה יותר גדולה , החשק המיני מוגבר מאוד כשלא פולטים זרע הרבה זמן וזה מעיד על רמות טסט גבוהות.
שיער בעקיפין קשור לרמות הטסט בגוף אין לקחת את זה כפרמטר , אפשר לקחת לדוגמה את האנשים שמאוד שעירים בגוף ממש כמו דובי פנדה ואחד (נגיד כמוני) שאין לו כמעט שיערות בגוף בכלל להשוות בדיקת דם טסט חופשי בדם ולראות את הפרמטרים רק ככה אפשר לומר למי יש יותר ואיך זה משפיע , עד אז הכל שטויות.
מה שכן מאוד משפיע על רמות הטסט בראש ובראשונה התזונה שלנו , לאחר מכן אימוני משקולות יכולות לשפיע (להפריש יותר) לא מחייב כמובן , יש לשים לב שאחרי חיטוב ארוך אין חשק מיני כמעט ובמיוחד באחוזי שומן נמוכים , רמות הטסט צונחת ברמה דרסטית.
בכל מקרה לא ראיתי עד היום מחקר שמראה שרמות טסט דומינטיות בהעלאת מסת שריר אצל גברים עם סטיות פרמטרים כאלה ואחרים.
ז"א לא ראיתי שלאחד נגיד יהיה 30 (היחידת מידה שברחה לי בראש שמודדים בבדיקת דם טסט חופשי) , ולאחר 20 , כמה זה ישפיע , דעתי? מינורית אם בכלל יש עוד המון תהליכים , הורמונים ושאר הפרטרים שאי אפשר או קשה מאוד לבדוק אותם.

תגיד אחי היתה בספרינט בשישי?

gil-Nissim 15-03-08 23:46

ציטוט:

אז איך אתה מסביר את זה שאנשים שמזיינים מיתגלחים לעיתים קרובות יותר? ולמה אתה חושב שהרמה עולה ועולה? איזה אינטרס יש לגוף לייצר טסט כשאין בו שימוש?
הגוף מייצר יותר טסט כשהו צריך לייצר עוד זרע

תפסיק לדבר שטויות, בסדר ?

תביא מחקר או סימוכין קודם למה שאתה אומר,אתה מבסס את עצמך על 0.

ohad1011 16-03-08 00:36

אני בחיטוב
וממש אבל ממש ירד לי החשק, דרסטית.

יש למישהו סימוכין בנושא?

eL!RaN 16-03-08 03:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan

כול מילה ומילה הדבקת לענין צודק לחלוטין !

Arsan 16-03-08 08:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
תגיד אחי היתה בספרינט בשישי?

כן סביבות השעה 12-1 ובשבת סביב השעה 5 וחצי

///Efi/// 16-03-08 09:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
תפסיק לדבר שטויות, בסדר ?

תביא מחקר או סימוכין קודם למה שאתה אומר,אתה מבסס את עצמך על 0.

אני בטוח שכבר קראת את זה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2760980,00.html

ציטוט קטן

"יחסי מין תכופים ומחשבות עליהם, יכולים דווקא לעודד ולהגביר את ייצורו."

BodyKilo 16-03-08 10:43

אתה באמת מסתמך על כתבה בYnet?

Arsan 16-03-08 10:50

ציטוט:

אני בטוח שכבר קראת את זה

ציטוט קטן

קצת הבנת הנקרא חביבי
המילה "יכולים" לוא דווקא אומרים שזה נכון
וציטוט מהכתבה אותה אתה הבאת למרות שYNET זה לא מקור למידע כזה :

ציטוט:

ד"ר זלוצובר: "עד היום לא יודעים מה בא קודם - טסטוסטרון גבוה, שגורם לפעילות מינית ענפה, או שיחסי מין תכופים מגבירים את ההפרשה. מה שכן ברור הוא, שיש קשר ברור בין שני הדברים".

///Efi/// 16-03-08 10:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
קצת הבנת הנקרא חביבי
המילה "יכולים" לוא דווקא אומרים שזה נכון
וציטוט מהכתבה אותה אתה הבאת למרות שYNET זה לא מקור למידע כזה :

יש לך מאמר שמסביר אחרת? תפרסם ואני ישמח לילמוד. בשיא הרצינות אחי :flowers:

Arsan 16-03-08 11:31

כל ספר ביולוגיה על תאי זרע יסדר אותך

Blabla144 16-03-08 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
כן סביבות השעה 12-1 ובשבת סביב השעה 5 וחצי

הא.. אי היית שם ב3 וחצי שישי...
שבת מנוחה .

tomerA 16-03-08 14:51

ציטוט:

אני בטוח שכבר קראת את זה

ציטוט קטן

מכיוון שיש חוסר בתאי זרע אחרי השפיכה צריך להגביר את הייצור על מנת להשלים את החסר אבל זה לא אומר שהייצור המוגבר ימשך גם כשתגיע לנורמה.

///Efi/// 16-03-08 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
מכיוון שיש חוסר בתאי זרע אחרי השפיכה צריך להגביר את הייצור על מנת להשלים את החסר אבל זה לא אומר שהייצור המוגבר ימשך גם כשתגיע לנורמה.

או קי אבל העובדה שיש ייצור מוגבר של טסט בגוף תעשה את העבודה בשביל השרירים.

///Efi/// 16-03-08 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
כל ספר ביולוגיה על תאי זרע יסדר אותך

טוב פרופסור... אז אני מבין שאין לך סימוכין?

body15 16-03-08 17:19

ציטוט:

או קי אבל העובדה שיש ייצור מוגבר של טסט בגוף תעשה את העבודה בשביל השרירים.

אם עושים לפני האימון אז בעצם יש לך יצור מוגבר של הורמון בזמן האימון וזה דבר טוב לא?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ