ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   רבע גמר ליגת האלופות (https://israelbody.com/showthread.php?t=31029)

eminemfan 14-03-08 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
טורקיה היא אחת מהמדינות העולות בכדורגל האירופאי - הם צוברים הרבה אהדה גם בגלל החמימות והלב שלהן. אתה רואה את הקהל והאנרגיה שלהם ופשוט לא יכול שלא לאהוב את הקבוצות שלהם. סביר להניח שלאברם ירעדו הברכיים בסורקו סרקוגלו.

חותם לך ששער חוץ הם שמים שם-גם אם יפסידו נגיד 2-1 הם יגמרו ת'סיפור בבית-אין ספק במה שאתה אומר הכדורגל היווני והטורקי בהצלחה מטאורית בשנות ה-2000 חצי גמר מונדיאל לטורקיה,יורו ליוון,גביע וופא לגלא,רבע גמר צ'מפ לגלא מול ריאל 2-1 ואז פירקו אותם בבית ריאל חחח,חצי גמר צ'מפ פאנתנייקוס אומנם בסוף שנות ה-90(גם גמר לפני המון שנים אבל במתכונת אחרת) אבל ניצחו את אייאקס בחוץ 1-0 משער של הפולני ווג'יחה באולימפי באמסטרדם עוד לא בארינה ואז פירקו אותם 3-0 בהר געש באתונה..... פי איך נסחפתי..

TheGift 14-03-08 14:36

מנצ'סטר - רומא: יונייטד קבוצה טובה יותר לכול הדעות אבל רומא הוכיחה שבמשחקי נוקואט היא יכולה לעבור כול קבוצה בעולם ( זיינה את ריאל). הלב רוצה רומא אבל הראש אומר מנצ'סטר. כאחד ששונא את הכדורגל האנגלי אני מאחל לכול אנגליה שתפסיד, אבל יונייטד פשוט קבוצה הרבה יותר איכותית מרומא בכול פרמטר ולכן אני אלך עליה.

ברצלונה -שאלקה: שאלקה קבוצה מאד בינונית שבליגה הספרדית היתה מתברגת השנה באמצע הטבלה ולעומת זאת ברצלונה נמצאת בכושר הגרוע ביותר שלה השנה (ראה ההפסד הביתי לויריאל בבית). מכיוון שהמשחק השני בקמפ נואו, ומאחר שברצלונה קבוצה ששוה ניצחון או לפחות תיקו בגרמניה אני סבור ש90 אחוז שהקטלונים בחצי הגמר.

ארסנל-ליברפול - קשה מאד לדעת. לדעתי זה 50\50. ארסנל קבוצה יותר איכותית אבל ליברפול במשחקי נוקואט פשוט חזקה מאד בעיקר בזכות הבונקרים של בניטז במשחקי החוץ שבדרך כלל מניבים פירות. השנה לליברפול השנה יש סוף סוף חלוץ גדול, פרננדו טורס, שלדעתי הוא הטוב ביותר בעולם כיום, שחקן שמסוגל לחסל הגנה כמעט בכול משחק. לדעתי ליברפול תעלה.

צ'לסי -פנרבחצ'ה - צ'לסי קבוצה הרבה יותר חזקה מהטורקים, ולדעתי זאת תהיה אחת הסנסציות הגדולות בשנים האחרונות אם פנר יעברו אותם. צ'לסי פייבוריטית כפי שברסה פיבוריטית במשחק שלה ולכן אני סבור שהם יעברו.

חצי גמר : ברצלונה -יונייטד
צ'לסי -ליברפול (שוב)

The Sun 14-03-08 14:40

חייב להסכים - סוף סוף יש לליברפול חלוץ קילר... מאז אואן ופאולר לא היה כזה באנפילד וסוף סוף ג'רארד לא צריך לקחת את כל השערים המכריעים.

Antonator1 14-03-08 14:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
חותם לך ששער חוץ הם שמים שם-גם אם יפסידו נגיד 2-1 הם יגמרו ת'סיפור בבית-אין ספק במה שאתה אומר הכדורגל היווני והטורקי בהצלחה מטאורית בשנות ה-2000 חצי גמר מונדיאל לטורקיה,יורו ליוון,גביע וופא לגלא,רבע גמר צ'מפ לגלא מול ריאל 2-1 ואז פירקו אותם בבית ריאל חחח,חצי גמר צ'מפ פאנתנייקוס אומנם בסוף שנות ה-90(גם גמר לפני המון שנים אבל במתכונת אחרת) אבל ניצחו את אייאקס בחוץ 1-0 משער של הפולני ווג'יחה באולימפי באמסטרדם עוד לא בארינה ואז פירקו אותם 3-0 בהר געש באתונה..... פי איך נסחפתי..

גלאטסראי כבר זכו בגביע אופ"א וגם בסופר קאפ אחרי שניצחו את אותה ריאל. כבוד! קבוצות כמו אולימפיאקוס מתחרות כבר כ - 15 שנה בשלבים הגבוהים ביותר. ומאד כיף לי אישית לראות את זה. פנאתינאיקוס הגיעה כבר לגמר גביע אלופות אחד נגד אייאקס ב - 1971 ובשנות ה - 90 הייתה קבוצה מעולה.

eminemfan 14-03-08 14:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
מנצ'סטר - רומא: יונייטד קבוצה טובה יותר לכול הדעות אבל רומא הוכיחה שבמשחקי נוקואט היא יכולה לעבור כול קבוצה בעולם ( זיינה את ריאל). הלב רוצה רומא אבל הראש אומר מנצ'סטר. כאחד ששונא את הכדורגל האנגלי אני מאחל לכול אנגליה שתפסיד, אבל יונייטד פשוט קבוצה הרבה יותר איכותית מרומא בכול פרמטר ולכן אני אלך עליה.

ברצלונה -שאלקה: שאלקה קבוצה מאד בינונית שבליגה הספרדית היתה מתברגת השנה באמצע הטבלה ולעומת זאת ברצלונה נמצאת בכושר הגרוע ביותר שלה השנה (ראה ההפסד הביתי לויריאל בבית). מכיוון שהמשחק השני בקמפ נואו, ומאחר שברצלונה קבוצה ששוה ניצחון או לפחות תיקו בגרמניה אני סבור ש90 אחוז שהקטלונים בחצי הגמר.

ארסנל-ליברפול - קשה מאד לדעת. לדעתי זה 50\50. ארסנל קבוצה יותר איכותית אבל ליברפול במשחקי נוקואט פשוט חזקה מאד בעיקר בזכות הבונקרים של בניטז במשחקי החוץ שבדרך כלל מניבים פירות. השנה לליברפול השנה יש סוף סוף חלוץ גדול, פרננדו טורס, שלדעתי הוא הטוב ביותר בעולם כיום, שחקן שמסוגל לחסל הגנה כמעט בכול משחק. לדעתי ליברפול תעלה.

צ'לסי -פנרבחצ'ה - צ'לסי קבוצה הרבה יותר חזקה מהטורקים, ולדעתי זאת תהיה אחת הסנסציות הגדולות בשנים האחרונות אם פנר יעברו אותם. צ'לסי פייבוריטית כפי שברסה פיבוריטית במשחק שלה ולכן אני סבור שהם יעברו.

חצי גמר : ברצלונה -יונייטד
צ'לסי -ליברפול (שוב)

מסכים עם כל מילה(כמעט)

eminemfan 14-03-08 14:47

ציטוט:

גלאטסראי כבר זכו בגביע אופ"א וגם בסופר קאפ אחרי שניצחו את אותה ריאל. כבוד! קבוצות כמו אולימפיאקוס מתחרות כבר כ - 15 שנה בשלבים הגבוהים ביותר. ומאד כיף לי אישית לראות את זה. פנאתינאיקוס הגיעה כבר לגמר גביע אלופות אחד נגד אייאקס ב - 1971 ובשנות ה - 90 הייתה קבוצה מעולה.

כה 2-0 לאייאקס בוומבלי הישן התייחסתי לעליה בשנים האחרונות-אני אישית לא אוהב אנדרדוג כמוך וכמו מלר אני אוהב פייבורטיות כדי שתמיד יצאו משחקי ענקים בשלבים המאוחרים ולא גמר כמו מונקו-פורטו,וגם בגלל הסיבה שאני מקנאבמדינות כמו יוון וטורקיה שכל כך דומות לנו וכל כך שונות בהישגים ובמתקנים פשוט מקור השראה וקנאה עצומה אז קשה לי לראות את שכנינו מצליחים-פעמיים שמחתי שפנר הבקיעה גול כשרביבו כבש מול לברקוזן שער ענק בצ'מפ ומול ריינג'רס במוקדמות בבעיטה חופשית אדירה.

Dino Psaras 14-03-08 14:50

ציטוט:

רומא עשתה את שלה אם היא תדיח גם את מנצ'סטר זה סנסציה נדירררה,ליברפול תנצח באנפילד ויהיה 0-0 באמירויות.

אם רומא תדיח את מנצ'סטר זו לא שום סנסצה ולא שום נעליים, בטח שלא אדירה. רומא ביום טוב שלה, היא קבוצה לא פחות טובה ממנצ'סטר יונייטד.

Antonator1 14-03-08 14:52

אוקיי, ככה:

ברצלונה נגד שאלקה - למרות שלשאלקה נסיון אירופי עשיר ואף הישגים פה ושם, נכון ל - 2007/08 היא הקבוצה החלשה ביותר ברבע הגמר. חוץ מזה, כשקבוצה עם גביע אירופה בארון כמו סלטיק רועדת נגד ברסה, סביר להניח שגם עם שאלקה יהיה אותו סיפור. אפשר לצפות ששאלקה תעשה בעיות לברסה, אבל אפשר להגיד שברסה קיבלה את הקבוצה האידיאלית להעביר איתה את הזמן עד שמסי ישתקם כנדרש. וזה הקטע כאן. עם מסי בחצי הגמר ברסה תהיה פייבוריטית חזקה לזכייה.

רומא נגד יונייטד - תהיו בטוחים שלא תראו הרבה ממה שראיתם אשתקד. מנצ'סטר אמנם עדיין בעלת פוטנציאל לדרוס, אבל לאחרונה היא מציגה יכולת עלובה יחסית. את ליון הם עברו בעור שיניהם, בעוד שרומא שיחקו אותה נגד ריאל. להגיד את האמת, זה המאבק שהכי קשה לנחש מה יהיה בו. אני מאחל - רומא.

Dino Psaras 14-03-08 14:52

ציטוט:

רומא עשתה את שלה אם היא תדיח גם את מנצ'סטר זה סנסציה נדירררה,ליברפול תנצח באנפילד ויהיה 0-0 באמירויות.

אם רומא תדיח את מנצ'סטר זו לא תהיה סנסציה ולא נעליים, בטח שלא אדירה. ביום טוב שלה, רומא קבוצה לא פחות טובה ממנצ'סטר, והיא קבוצה שיכולה לנצח כל קבוצה ולעמוד מולה שווה בשווה במשחקי נוק-אאוט.

Antonator1 14-03-08 14:53

ציטוט:

כה 2-0 לאייאקס בוומבלי הישן התייחסתי לעליה בשנים האחרונות-אני אישית לא אוהב אנדרדוג כמוך וכמו מלר אני אוהב פייבורטיות כדי שתמיד יצאו משחקי ענקים בשלבים המאוחרים ולא גמר כמו מונקו-פורטו,וגם בגלל הסיבה שאני מקנאבמדינות כמו יוון וטורקיה שכל כך דומות לנו וכל כך שונות בהישגים ובמתקנים פשוט מקור השראה וקנאה עצומה אז קשה לי לראות את שכנינו מצליחים-פעמיים שמחתי שפנר הבקיעה גול כשרביבו כבש מול לברקוזן שער ענק בצ'מפ ומול ריינג'רס במוקדמות בבעיטה חופשית אדירה.

הקטע שלפעמים האנדרדוגים כביכול הן קבוצות עם הישגים בעבר ואף אחד לא זוכר או מזכיר את זה.

eminemfan 14-03-08 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
אם רומא תדיח את מנצ'סטר זו לא תהיה סנסציה ולא נעליים, בטח שלא אדירה. ביום טוב שלה, רומא קבוצה לא פחות טובה ממנצ'סטר, והיא קבוצה שיכולה לנצח כל קבוצה ולעמוד מולה שווה בשווה במשחקי נוק-אאוט.

סנסציה דלה סנסציה! להיפך אם הם יעיפו את מנצ'סטר לאחר שהעיפו את ריאל זה ממש מדהים ולא דבר של מה בכך,אבל זה לא יקרה לא רואה תסריט כזה למרות שהכל יכול להיות.

sun-שונאאאאאאאאאא את טורס בדם למרות שהוא החלוץ הכי טוב בעולם כרגע אבל הוא אגואיסט ברמות אבל הוא מבקיע אני מדבר מסובייקטיביות מוחלטת כי אני מתעצבן לפעמים שהוא לא מוסר לבניון כמעט כל התקפה בניון מרים ידיים "אני לבד למה לא מסרת"כמו ילד דימונאי חחחחחח.

Ido 14-03-08 15:01

ברצלונה
ארסנל
צלסי
רומא

eminemfan 14-03-08 15:02

ציטוט:

הקטע שלפעמים האנדרדוגים כביכול הן קבוצות עם הישגים בעבר ואף אחד לא זוכר או מזכיר את זה.

תשמע כל מי שלא מספרד איטליה או אנגליה בשלבים המאוחרים זה פשוט מעצבן אותי-ליברפול-אינטר מול שאלקה-פורטו אין זה פשוט מתסכל.

Dino Psaras 14-03-08 15:06

ציטוט:

לאברם יהיה כנראה מאד קשה נגד פנר כי היא מסוג הקבוצות שצ'לסי הכי חלשה נגדן. מטייה קז'מן ורוברטו קרלוס (אם ישחק) יעשו בעיות - במיוחד קז'מן. היתרון של גרנט זה שהוא קיבל את היריבה הכי חסרת נסיון שיכל לקבל בהפרש גדול (להפתעתכם ייאמר שלשאלקה ניסון די עשיר באירופה ואף זכייה בגביע אופ"א ב - 1997).

האס האמיתי של פנר הוא אלכס הברזליאי. שחקן שלדעתי ולדעת רבים אחרים יש לו מקום בנבחרת ברזיל וברוב הקבוצות הגדולות באירופה. העונה הוא גם הספיק לבשל את שער הניצחון של פנר על אינטר במחזור הראשון של הצ'מפיונס. בישול ענק.

Dino Psaras 14-03-08 15:07

ציטוט:

סנסציה דלה סנסציה! להיפך אם הם יעיפו את מנצ'סטר לאחר שהעיפו את ריאל זה ממש מדהים ולא דבר של מה בכך,אבל זה לא יקרה לא רואה תסריט כזה למרות שהכל יכול להיות.

למה מדהים? מה מדהים? רומא אחת הקבוצות הטובות באירופה, וכמו שאמרתי- היא יכולה להתמודד עם כל קבוצה ראש בראש.

eminemfan 14-03-08 15:08

ציטוט:

למה מדהים? מה מדהים? רומא אחת הקבוצות הטובות באירופה, וכמו שאמרתי- היא יכולה להתמודד עם כל קבוצה ראש בראש.

אתה צודק אחי לא מתווכח אבל זה בכל זאת מדהים אם זה יקרה.פרוטה חוזר שוב לעיר הולדתו כמה רומנטי.

The Sun 14-03-08 15:09

טורס דפק 25 גולים ועוד לא נגמרה העונה... וזאת עונה ראשונה שלו כאילו וואו כמה זמן חיכינו לחלוץ כזה... כל הגולים של קראוץ', קויט ובלאמי מהעונה שעברה זה לא 25 ביחד

eminemfan 14-03-08 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
טורס דפק 25 גולים ועוד לא נגמרה העונה... וזאת עונה ראשונה שלו כאילו וואו כמה זמן חיכינו לחלוץ כזה... כל הגולים של קראוץ', קויט ובלאמי מהעונה שעברה זה לא 25 ביחד

אבל רוזנטל שלנו הביא אליפות לליברפול והוא לא:laughing:

Antonator1 14-03-08 15:22

ציטוט:

אין פה ממש מה להתווכח כי רומא ומנצ'סטר זה מאבק שווה, בניגוד למשחק דוד-גוליית כמו שאלקה ברצלונה.

Nicolas 14-03-08 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
ארסנל לא תעבור באנפילד בלי להפגע קשות.
אף קבוצה לא עוברת באנפילד בלי להפגע קשות.

חחחחח *שיעול* ברנסלי *שיעול*

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ