![]() |
ציטוט:
יש לך יד בסביבות ה-43 -42.. אתה כנראה לא מודד בסרט מדידה מ-0 כמו שכולם עושים, כי הם לא יודעים מזה 0 חח.. |
נראה בן :):):):) אחי כל הכבוד
|
אחלה של מאסה עם אחלה של חיטוב אחלה של גוף בכללי כל הכבוד.
|
מתאמן שנה ? כל זה בשנה ? ממש קשה לי להאמין :mellow:
|
ציטוט:
|
בכל זאת .
|
היד לא ניראת 44,אם אתה מתאמן שנה (בהנחה שאתה טיבעי) כניראה הייתה לך מסת שריר מכובדת לפני,אי אפשר להתפתח ככה (ולהיות חטוב ) בשנה אל תזיין ת' מוח.
ואני שואל שוב מה המטרה הסופית להיות על במה? |
נראה אחלה.
המותניים קצת מוזרות |
פשששש מרשים!
|
בואנה אחי אחד היפים..
ממש אהבתי..אחלה גוף ואחלה מסה.. |
בחיים אין לך יד 44 וגם לא 42... הייתי נותן גג 40.. תשמע יכול להיות שהתמונה מקטינה אותך אבל יש גבול עד כמה שהיא יכולה להקטין..
|
נראה טוב +
תמשיך ל-ה-פ-צ-י-ץ :sbb4: |
ציטוט:
קודם כל אני לא מזיין את המח. אני מתאמן שנה. למה שאני ישקר? מה אתה כוסית שאני מת לזיין אז אני מנסה להרשים אותך? תמיד הייתה לי גנטיקה טובה ואני כבר שנה מתאמן כמו שאף אחד לא מתאמן. אני משקיע 110% מעצמי, גם בתזונה וגם באימונים. הסיבה שאני חטוב זה כי אני כולה בן 19 ואני לא נוטה להשמין גם כשאני אוכל כמו :):):):) תיאלנדית במסעדת גורמה. ולא אחי, אני לא שואף להתחרות, גם כי אין לי סיכוי אני לא לוקח סטרואידים כולם שם יותר גדולים. וגם בארץ זה חובבני. סתם אני אוהב להרגיש גדול. |
ציטוט:
גג 40?? חס וחלילה אחי.... 40 זה אולי ההיקף של הזין שלי.... אני יבדוק ויגיד לך כמה אבל בטוח מעל 42... |
יש סיכוי שאתה שם תמונות של לפני??
או לפחות נתונים של לפני מביא מוטיבציה ברמות מטורפותת |
כמו שכתבתי לך בפוסט קודם יש לך גוף מעולה, כל הכבוד.
|
ציטוט:
תמונות של לפני אין לי ממש כי די התביישתי בגוף שלי אז לא היו לי סיבות להצתלם בלי חולצה. אבל לגיל יש כמה תמונות שלי מלפני שנה שנה וחצי ככה ושם אפשר לראות אותי... |
ציטוט:
תודה אחי.... נחמד לראות מחמאות על עבודה קשה... רק חסרה לי בטן כמו שלך ואני מסודר |
היי- אני חדש פה...
6 קבצים מצורפים)
היי,קוראים לי אושרי אני בן 15 ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולשמוע הערות והארות...
בתודה מראש....! |
ציטוט:
וואאייי בן :):):):).... אחי איזה גופה... בן 15??? כשאני הייתי בן 15 נראיתי כמו אחותי שהיא בת 9 דרך אגב... אתה נראה כמו שאני נראתי בתחילת הדרך שלי (רק שאני הייתי נראה ככה בגיל 18 ולא בגיל 15 כמוך יא מניאק) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ