![]() |
חזקים,בשביל לפוצץ חזק יותר באיגרוף.
:laughing: |
שאלה טובה
|
זה פשוט נראה לי הדבר הנכון לעשות, מכל הבחינות.
|
מחלה נפשית
|
בשביל הטיפוח והיופי...וכמו שאישה מטפחת את עצמה מוסיפה סילקון בשדיים אז אני מתאמן ומטפח את עצמי
רק לבנות מותר להראות מושכות וסקסיות??ובנים צריכים להיות שעירים עם כרס? |
כי זה חלק מהקיום שלנו בעולם הזה חח
הנשים הן המין היפה, אנחנו המין המכוער וביחד משלימים זה את זה |
תאכלס גם אני שאלתי את עצמי ת'שאלה הזאת הרבה פעמים .. למה אני מתאמן בכלל ?!
לאידע לענות על השאלה הזאת אני פשוט לא יכול להפסיק .. כל התכנון של היום מתבסס על אימון ובעיקר על אוכל .. זה כמו מחלת נפש אין סיבה ... ולמרות זאת אניודע שאני אתאמן כל החיים לפחות עד הפנסיה... סוג של אנורקסיה הפוכה... ואני בכלל התחלתי בגלל דרגונבול ..:character63: . |
ציטוט:
אלוף הארץ באיגרוף נוער משקל קל חבר שלי קווקזי אחד |
זה התחיל בשביל שאני לא יראה כמו שלולית שנוזלת ממקום למקום בכיתה י' והיום בשנה השלישית שלי עוד מעט בצבא זה כבר הפך להיות דרך חיים. אם אין אימון אז אני מתבאס כי בזבזתי יום בלי להשקיע בעצמי.
תכלס - בנות לא אוהבות מגודלים אז צאו מהסרט... אני רוצה 6 קוביות וגב חזק, זה מספיק( לא טרפז-פשוט שרירי ) 4 קוביות יש... עוד 2 בדרך ;] |
בגדול סיפוק עצמי כי שאתה מתחיל עם זה זה מחלה אתה לא יכול להספיק אתה חייב להיות מסופק דבר שלא קורה בעצם וזה מתחיל לקבוע לך את סדר היום את החיים את הכל זה חלק מהחיים שלך בשלב מסווים או שזה רק אני :]
ובקטן זה בשביל להראות טוב זה חלק מבילוי זה להוציא עצבים גם האמת לחלק זה כיף זה התעניינות זה אובססיה זה כוח זה זה הרבה דברים...! |
המון סיבות!
|
האמת שלא היתי רוצה להיות כמו קולמן או חבריו. כי זה קשה לחיות עם זה כאשר אתה כזה זה הדבר היחיד בחיים שאתה חייב להתעסק בו כדי להישאר בטופ.
סהכל המטרות שלי הם להיות גדול יותר מאחד טיבעי לא בהרבה באו נגיד ש 120 קילו על 12% שומן ויד 52 היה מספיק לי. פעם חשבתי הנה אני יגיע ל100 קילו וזהו אני ישמור, אבלהנה הגעתי ל100 קילו על 15% שומן ראיתי שזה בכלל לא הרבה ועדיין רחוק ממטרה האמיתית שלי. |
ציטוט:
תמיד תרגיש קטן אם לא יעבור בך שינוי(עלייה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תאמת פעם זה הי בשביל כל מיני שטויות היום אני מיתאמן נטו בשביל עצמי נטו בשביל עצמי בשביל ההרגשה הספצפית שלי על עצמי
אני מאוד רחוק מהמטרה שלי אטבל גיל 22 21 נגיע אליה |
מה הנתונים שלך עכשיו ומה המטרה שלך?
|
ציטוט:
היום גברים אוהבים לזיין את בנות המין השני וצריך לדאוג למראה בשביל זה מי ששמן,שעיר ומכוער הוא דפוק לא אנשים כמונו שדואגים למראה.. אני עוד מהפחות קיצוניים, אני לא מוריד שיער אבל אני בטוח שהרוב פה כן |
ציטוט:
אם אתה יודע להתעסק עם בנות אתה תזיין אותן אפילו אם אתה רוצח שמרביץ לנשים! |
ציטוט:
ממוצע + אפשר להגיד המטרה שלי 90 קילו +- 10 12 אחוז 220 RM1 בדד ליפט RM1 140 בחזה RM1 160 בסקוואט ואני מאושר אני מיתאמן פווארליפטינג נכון שיש פה חיות שהגיעו לזה כבר כל הכבוד להם זה בערך המטרה שלי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ