ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הקריירה של גרנט בצ'לסי (https://israelbody.com/showthread.php?t=30750)

*DAVID* 09-03-08 18:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
למה אוהדי בית"ר לא עשו את זה בדקה דומיה על רבין?
עליהם שכחו שבועיים אחרי.

אוהדי בית"ר הם שרקו בוז על הבנדם ולא על הגזע שלו
ואוהדי סכנין שרקו בוז ליהודים שמתו בגלל שהם מתו במדינה ישראלית בשטח ישראלי
אתה מבין את ההבדל בין אוהדי בית"ר לבין אוהדי סכנין הבני זונות האלה

*DAVID* 09-03-08 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ברור! שמתי אותו אחרי שהתעצבנתי ברמות אחרי שאוהדי סכנין ואוהדי אחי נצרת ביזו את דקת הדומיה!!!!!!!!!!!!! וזה הרתיח לי ת'דם.
גרנט עושה עבודה טובה כל מאמן אחר בקליבר הכי גדול לא היה עושה יותר מזה-בניטז ופרגוסון וונגר נפלו במשחקים קטנים כמו שהוא נפל-שורה תחתונה הוא ייבחן אם הוא יביא או צ'מפיונס או אליפות תפרגנו לישראלי כי אם לא נפרגן לו למי כן-תיהיו קצת סובייקטיבים אז מה לא יקרה כלום כמה מקורות גאווה כבר יש לנו!?

חחחחח אני כבר שנים מנסה להבין מה אומר המישפט הזה אולי תסביר לי?
כהנה צדק....

eminemfan 09-03-08 18:08

עם כל הכבוד לערביי ישראל מרתיח לי ת'דם שאני רואה דברים כאלה-זריקת אבנים על יהודים בירושלים,שריפת דגל ישראל והנפת דגלי חיזבאללה באום אל פאחם ביזוי דקת דומיה של הנרצחים עי" אוהדי סכנין ואחי נצרת לא קשור לפוליטיקה בכל מדינה מתוקנת בעולם עומדים דקת דומיה לזכר מישהו,המנהיגים הערבים מגנים את פעולות צהל בעזה ולא אמרו דבר אחד לגביי הפיגוע למה הם אזרחי ישראל אם הם מזדהים עם השרמוטות האלה ולא איתנו?!

eminemfan 09-03-08 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
חחחחח אני כבר שנים מנסה להבין מה אומר המישפט הזה אולי תסביר לי?
כהנה צדק....

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...94%D7%A0%D7%90
אנטון סליחה שאני מספים לך תפוסט.מי שרוצה שיפתח פוסט חדש על המצב.

Antonator1 09-03-08 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
נראה לי אני היחיד פה שחושב שכדורגל זה אחד הדברים המשעממים..

אפילו לא צריך לצבור ידע כדי להייות טוב בספורט הזה.. (טוב צריך ללמוד את החוקים)

ברמות הכי גבוהות כדורגל זה אחד הדברים המדהימים. זה כל כך הרבה יותר מסתם לדעת את החוקים שאני אפילו לא אנסה להתחיל להסביר.

*DAVID* 09-03-08 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
ברמות הכי גבוהות כדורגל זה אחד הדברים המדהימים. זה כל כך הרבה יותר מסתם לדעת את החוקים שאני אפילו לא אנסה להתחיל להסביר.

זה עולם ומלואו
זה אמנות אחי
אפילו יותר מי זה

The Sun 09-03-08 19:26

ציטוט:

בכל אופן אני מאחל לגרנט בהצלחה, כשעוד הייתי רואה כדורג הוא היה מאמן את מכבי ת"א, כל הכבוד נותן כבוד שיש ישראלי שמאמן את אחת מ 10 הקבוצות העשירות בעולם.

התהילה שלו היא תהילה ליהודים ולעם הישראלי.

סורי אבל כאן אתה טועה... עברנו את השלב בו כל ישראלי שמצליח זה תהילה לעם היהודי...
התהילה שלו זאת התהילה לחשבון הבנק שלו וזהו.

Tal67 09-03-08 21:38

גם אוהדי סכנין וגם בית"ר יצאו לא בסדר.

ran7 09-03-08 21:56

עזבו אותכם שטויות כל מאמן בכל קבוצה גדולה מפסיד לאיזה קבוצה מהליגה השנייה או השלישית....
הוא ישתיק את כולכם שהוא יקח את הצמפיונס ליג!!!

shahar-king 10-03-08 00:06

גם אם יעיפו אותו השנה לא יצטרך

SiX PACK 10-03-08 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
סורי אבל כאן אתה טועה... עברנו את השלב בו כל ישראלי שמצליח זה תהילה לעם היהודי...
התהילה שלו זאת התהילה לחשבון הבנק שלו וזהו.

לא מסתקלים על חשבון הבנק של גרנט אלה על זה שהוא יהודי ובמיוחד באנגליה שזאת המדינה הכי אנטישמית בעולם ובמיוחד אוהדי הכדורגל עצמם, דבר ראשון זה מביא תהילה לישראל הרבה יותר מאשר לאברם.

בקשר לפוסט, בכלל לא הבנתי איך גראנט הגיע לצ'לסי..? WTF??

לא ידעתי על זה עד שקראתי את הפוסט הזה, ישר פתחתי one..

מישהו מוכן להסביר מדוע הגיע לו הכבוד..? תודה.

eminemfan 10-03-08 00:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1

גם לפעמים לשחק כדורגל בשכונה להבקיע גול כשכולם קופצים עליך זה מראה עד כמה המשחק הזה קסום ומלא אמוציות.

SiX PACK 10-03-08 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
גם לפעמים לשחק כדורגל בשכונה להבקיע גול כשכולם קופצים עליך זה מראה עד כמה המשחק הזה קסום ומלא אמוציות.

מלא אמוציות.. גם אם תבקיע גול, או שתנצח במשחק פוקר יש בזה אמוציות, ולכל דבר יש את הכסם שלו, מכורים לכדורגל מוצאים במשחק עולמות שלמים, אני רואה 20 אנשים רצים אחרי כדור.

eminemfan 10-03-08 00:30

ציטוט:

מלא אמוציות.. גם אם תבקיע גול, או שתנצח במשחק פוקר יש בזה אמוציות, ולכל דבר יש את הכסם שלו, מכורים לכדורגל מוצאים במשחק עולמות שלמים, אני רואה 20 אנשים רצים אחרי כדור.

לא רק אמוציות גם חשיבה,השקעה פיזית ענקית,אכזבות,גאווה,יש בזה הרבה מעבר ל-20 בלה בלה משפט של בנות,אתה עוד בגרמניה אחייייייייייי אני היתיי פוקד כל שבוע את האיצטדיונים המפוצצים שם יש שם ליגה נהדרת ממוצע הצופים הכי גבוה באירופה-איפה אתה גר בכלל? והאם היית במשחק כדורגל שם ואל תגיד לי שלא התפעלת מהעוצמה!

Danzig 10-03-08 04:13

לגרנט היו קשרים, ולא, הוא לא מאמן מעפן ולדעתי אולי זה טיפה גדול עליו אבל ממש טיפה, יש לחצים ובעיות דומות, כמאמן הוא לא רע בכלל ולדעתי לא צריך לעזוב.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ