![]() |
ציטוט:
כשאני חייב תאימון של היד קידמית והאחורית באותו אימון אז איך לחלק את זה |
ציטוט:
לפי דעתי עזוב את התוכנית שיש שם, אתה רוצה לשפר ידיים כמו שאני מבין לא..? |
ציטוט:
ובכל מקרה החדר כושר סגור שישי שבת אני יכול ללכת כל שאר הימיים |
(a) ראשון
חזה (יד אחורית ,כתפיים בתחזוקה) (b) שני גב (כופפי המרפק,זוקפי גו בתחזוקה) שלישי אירובי (c) רביעי רגליים +כתפיים (d)חמישי יד קידמית +יד אחורית מה רע בחלוקה הזאת שישי |
ציטוט:
ראשון - חזה יד אחורית שני - רגליים בטן שלישי off רביעי ידיים כתפיים חמישי גב שישי יום הבוחר שבת יום הבוחר |
ציטוט:
ומה עם הבטן יש אותה ביום שני וביום חמישי אני יכול להכניס תבטן עם הדדליפט זה יהיה סבבה? |
ציטוט:
|
אני חושב יום חמישי ככה שהיא תיהיה מפגוע מהדדליפט נפגע בה
|
איך שאתה רוצה אחי רק שהאימון לא ימשך הרבה זמן
|
אני לא מאמין שזה יקח הרבה זמן האימון כי אני מאמן שריר אחד כל פעם
תודה לכל העוזרים אני עכשיו סגרתי תבסטה יש תוכנית יש חלוקה ואני יתחיל אותה כבר היום כאילו היום עשיתי כבר חזה. |
בהצלחה תן בראש!:sbb4:
|
ציטוט:
|
בהצלחה יא סוס!
|
ציטוט:
תוכנית נחמדה אחי, אבל יש פה טעות קטנה: יום רביעי הוא עובד על ידיים, משמע יד קדמית, וביום חמישי על גב - בעיה. אם אתה כ"כ מתעקש לעבוד על ידיים באימון נפרד בחלוקה הזו אז: ראשון: גב שני:חזה שלישי:מנוחה רביעי:כתפיים +ידיים חמישי: רגליים אני אישית עובד בABCD אבל בלי לבודד ידיים. לדעתי אימון של כתפיים, יד קדמית+אחורית הוא בעייתי. לדעתי תעזוב אותך מהתוכנית הזאת, ותעשה גב+ יד אחורית, רגליים, חזה + יד קדמית, כתפיים.. תחלק את זה לחמישה ימים כיצד שנוח לך |
ציטוט:
ואני נגד לעבוד גב וחזה אחד אחרי שני, חייב מנוחה של פלג גוף עליון, זה שני האימונים הכי חזקים. אני תמיד מכניס רגליין אחרי חזה, שיהייה מנוחה לעליון, לא יודע אם אחרים עושים את זה אבל זאת מחשבה שלי. |
ציטוט:
עזוב הבסטה סגורה לא משנה כלום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ