![]() |
ציטוט:
אז אתה חייב אישור, תאורת נאון זה אסור כי זה מושך את עניו של הנהג DVD מקדימה אסור מאותה סיבה קסנון מעל כמה לדים אסור גם כן אם האוטו שלך לא מובנה עם זה כבר ויש עוד הרבה שאסור, כמעט כל דבר נירא לעין שאתה מוסיף אתה חייב אישור אני יודע כי דוד שלי בגלל כל השטויות האלה שציינתי עבר קורסים של נהיגה מרוב כל הכנסות שהוא קיבל על DVD גגות שהוא עשה , נאונים קסנונים ועוד שטויות של צעירים |
ניאונים לא חוקי
אם המשטרה תופסת אותך עם ניאונים חבל''ז אין גם אישור ממשרד הרישוי לניאונים בקיצור לא בא''י ... לא הבנתי למה אבל ... זה מעצבן מדינה כל כך פרימטיבית אסור נייטרוס אסור ניאונים אסור ואסור ואסור |
אם האוטו לא בא עם גג נפתח אז אולי באמת צריך אישור אני לא זוכר לגבי זה כנראה אתה צודק, דיברתי על מכוניות עם גג נפתח (שמן הסתם זה לא הגיוני).
קסנונים חבר שלי שם וללא כל אישור לפי מה שזכור לי, ויש לי עוד חבר ששם באוטו התקן של דלת נפתחת למעלה בדלת של הנהג, גם ללא אישור (לפי מה שאני זוכר) |
ציטוט:
|
לא יאומן !!!
איזה מכנויות יש שם כמה בצבע ניקל אני מתעלף !!! http://www.youtube.com/watch?v=uJW8j...eature=related |
ציטוט:
אגב קסנון עד רמה מסויימת של מספר לדים מותר כי זה בעצם משפר את שדה הראיה אבל יש גבול למספר לדים וזה שטויות, ראיתי מישו עם מספר כפול ממספר המותר והראיה מצויינת וזה לא מסנוור לא יודע למה זה לא חוקי |
ציטוט:
איזה מגניבות אלה עם הצבע ניקל יאחושילינג!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ