![]() |
ציטוט:
הגירוי של כפיפת מפרקים ולחיצה צרפתית = חתירה ובנץ? ובעניין האשכול קראתי כמה פעמים אז אתה יכול להגיד לי במילה אחת אם דד ליפט ( בהנחה שהביצוע מושלם ) פוגע בגב בטווח הארוך ומומלץ לעשות אותו? תודה רבה על העזרה ד''א :jockey: |
אני יכול להגיד לך שדדליפט ממש לא פוגע בגב(בהנחה שהביצוע היה מושלם לכל אורך הדרך)
גם לא לטווח הארוך בקשר לגירוי למשל בבנץ' יד אחורית עובדת מאודד חזק בחתירה הקידמית עובדת לא קל בכלל אבל אני לא חושב שאתה יכול עכשיו לעשות השוואה בין תרגיל לתרגיל יש גירוי וזהו |
ציטוט:
ביצוע מושלם לא פוגע |
ציטוט:
אימון יותר טוב ליד אחורית - צרפתית \ בנץ? לא כל כך הבנתי מה הקטע עם התגדיר גירוי. |
אל תתחכם. מה זה אימון טוב יותר לדעתך?
|
ציטוט:
איזה תרגיל נחשב יותר טוב \ נותן יותר גירוי \ מחזק יותר את הידיים? אם הייתה לי אפשרות לתרגיל אחד מה זה היה? בשביל הבייספ - כפיפות מרפקים \ חתירה טרייספ - לחיצה צרפתית \ בנץ? |
ציטוט:
ולחיצה צרפתית מיתמקד בטריי כנ"ל לגבי הבייספס |
ציטוט:
אני רוצה לעשות לחיצת חזה בשביל היד האחורית. גירוי שהיד מקבלת מתרגילים מורכבים מספיק בשביל גדילה מקסימלית ופורפורציונלית לגוף |
ציטוט:
|
דדליפט ב-5x5- אפשר לעשות סטיף לג במקום רגיל?
|
ציטוט:
אני אמרתי שכפיפה הוא תרגיל שמיועד ליד קידמית לא אמרתי יותר טוב או יותר גירוי אז תילמד לקרוא |
מה הקטע של הטוב או רע? אין פה מונחים כאלה בכלל. מן הסתם כשעושים תרגילים מורכבים השרירים הקטנים יותר (במקרה הזה הביי והטריי) מקבלים גם כן גירוי. השאלה אם הוא מספיק או לא בכלל לא רלוונטית כי תמיד יהיה בנאדם שמספיק לו 4 סטים של בנץ' כדי להגדיל את הטריי, ומהצד השני יהיה את הבנאדם שכדי לראות שינוי יותר משמעותי יהיה חייב להכניס עוד 2 סטים של תרגיל לטריי.
לדעתי רוב האנשים מתמקדים יותר מדיי בשרירים הקטנים האלה ולמעשה אפילו יכולים לפגוע בהיפרטרופיה שלהם עם אימון יתר (למשל כשעושים כמעט אותה כמות סטים כמו לשרירים גדולים). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ