![]() |
ציטוט:
רוב האנשים המסיביים שאומרים שהם טבעעים - הם לא. |
גם מה זה טבעי בשבילך?
לחלק טבעי זה כל עוד לא לוקחים סטרואידים,אחרים אומרים שאם אתה שותה אבקות (חלבון וכל זה) אז אתה כבר לא טבעי... |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
ניראה לי באימון רגלים הבחור מרים 10 קילו כפיפת ברכיים והולך הבייתה מזה..:mellow: :ohmy: |
fatboy הוא נמוך חב"ז לא?
|
ציטוט:
אבל עכשיו איכס גוף מכוער כזה אין לו חזה בכלל והוא סתם שחיף |
ציטוט:
|
ציטוט:
90 קילו? 100 קילו? 150 קילו? בין 90-100 קילו זה לא שלאגר להגיע טיבעי |
חברה התמונה של מייקל לואיס שהבאתם הוא בן 17.. סתכלו עכשיו הוא גדל.. במיוחד ברגליים
http://picasaweb.google.com/lickspot...54695825187458 http://lh5.google.com/lickspot/R8yDf...jpg?imgmax=576 הוא לא בודי בילדר זה ברור אבל זה גוף לא רע ביכלל.. |
למייקל לואיס יש גוף קטלני וכרמו שלו זה המטקרה שלי
|
ציטוט:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
איזה קרנףףףףףףףףףףףףף אני חושב מר אולימפיה הבא!!!
|
ציטוט:
|
הכוונה שליהיתהה המטרה זה לגוףשיש לו כרגע
|
ציטוט:
הוא עובר את רוב הפורום פה =\ |
הכל מקנאה בחורים...
יש לו יד גדולה מאד וחיטוב פצצות בלי להגזים הייתי נותן לה 44 בשקט לפחות ככה זה נראה זה לא נראה גדול אולי בגלל הגובה שלו 1.89 ופלג גוף תחתון עצבני ביותר, אתלט למופת , שיחקתי איתו כמה פעמים ובאמת שפעם הוא היה גוף מטרה שלי אבל זה לא רוולנטי כבר כי הבנתי שהגובה גם משחק פה... אז אני ממשיך בשלי... שבת שלום young dudes |
חח מצחיק כמה מושפעים יש פה שצוחקים על מייקל לואיס ולא מגיעים לחצי מההיקף יד שלו...
לא שהוא גוף מטרה שלי או משהו ולא שהוא מאסיבי או משהו כזה אבל בגלל שכמה בפורום עשו ממנו כוסית בגלל שכל ילד שני העלה את התמונה שלו בפורום ורוצה קוביות כמו שלו לפני שגילו את סיקס פאק אז יצא לו שם של נקבה פה. לבן אדם יש אחלה אסתטיקה אולי הוא לא גדול אבל הוא גם לא שחיף או משהו בוא נגיד שהייתי רוצה להראות כמוהו אחרי חיטוב עם קצת יותר מאסה אז תפסיקו להגרר אחד אחרי השני ולזיין את השכל אני בוכה נחנקתי אני בדיוק אוכל קוטג וירקתי אותו על המחשב באמת שזה כבר ניהיה חופר. |
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ