![]() |
תמיד שנאתי ריצות.
אני לא מבין אנשים שאוהבים לרוץ ואשכרה מקדישים את החיים בשביל זה בשבילי זה עונש.. תמיד התייחסו לזה בביצפר כעונש אז עכשיו זה נקלט במוח כעונש. מה לעשות תודה על הinfo עמרי |
ציטוט:
זה ממש עונש.. אני אוהב לשבת/לעמוד במקום ולעשות פעילות(בין אם זה להרים משקולות או לאכול סופגניה:jockey: ) ריצה זה ממש עונש בשבילי,ואירובי בכלל, בגלל זה תמיד נתקעתי בחיטוב. בן אדם שאוהב אירובי וטוב בזה, יש לו מזל. (כניראה שלא לביצים שלו) אז תשמעו חברה, ברגע שאנשים אומרים לכם לעשות אירובי ולא להרים משקולות, כי אירובי זה יותר בריא, או כאלה שאומרים שהזין שלכם יהיה קטן, תוכיחו להם אחרת, פשוט תזרקו את המחקר הזה, זה מה שאני הולך לעשות מהיום כל פעם שיגידו לי לעשות אירובי ושיחרפנו לי את השכל. |
בצע אירובי מדי שבוע למען יאריכו חייך!
|
עומרי אתה יכול לעלות את המחקר בבקשה
|
אשמח לקבל קישור למחקר כי לא קובעים סתם ככה מסקנות לפני שקוראים את המחקר כי זה נשמע לי דיי תמוהה. בכל מקרה בעלייה במסה הבאה שלי אני אעשה אירובי בערך 1-2 פעמים בשבוע, יש לזה הרבה יתרונות (אני לא מתכוון רק לריצה, יש עוד דברים כמו קפיצה בחבל ושחייה שאפשר לעשות עם זה דברים מגניבים כדי שלא ישעמם).
|
באמת??? לא ידעתי??? חידשת לי
האמתי שאני עושה אירובי במהלך המסה אבל אני עושה הליכות מהירות זה גם נורא עוזר לי באנארובי מאוד! במיוחד באימוני רגליים! |
חחח אני שונא לרוץץץץ !!
כןן ואולי תעלה את המחקר בבקשה :) |
ציטוט:
|
זה מובן כבר בפעם האלף , לא זה אף פעם לא גרם לבעיות האלה כי אני לא מגיע עם זה לכמויות ענקיות של אימונים
אחת הסיבות שאני מעדיף תוכניות כמו טבאטה לחיטוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
:jockey: |
ציטוט:
שגם יכול לגרות מסה חדשה וכוח |
עדיף לעשות אירובי במסה מאשר להתחיל חיטוב עם כושר אירובי נמוך!!!
|
וואי עומרי בבקשה תעיף את בני סלע מהחתימה שלך הוא ממש מכוער זה נראה כאילו מצאו איזה חיזר בחורשה פה ליד.
|
כרגע זה משעשע אותי, אני אתן לזה כמה ימים ואז אני אוריד את זה.:jockey:
|
תעשה לו פוטושופ , או שתתכונן לשלוח מסר תת הכרתי לכל מי שקורא את ההודעות שלך ומי שמתחתיך לשנוא אותך
|
ציטוט:
לשנוא אותי? למה? |
הוא אומר שבגלל שאנשים שונאים את בני סלע הם ישנאו גם אותך בתת מודע כי יש לך אותו בחתימה. אני סתם שונא אותך כי שמת את המכוער הזה מול העיניים שלי.
|
גם אני בעד שתעיף את בני מהחתימה, הפרצוף שלו מעצבן ומעלה את הלחץ דם בא לך לתת אגרוף למסך שאתה רואה את זה.
|
ציטוט:
גולן :helpsmilie: תן לעמרי הזהרה 1 ! עדיף יהיה עם תעיף אותו בכלל מהפורום ! סתם חחחחחחחחח http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif עמרי מה אתה לחוץ ? חחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ