![]() |
ההוא עם השיער הארוך סיים בטופ 3 לא יאומןן
|
זה קאי גרין אחי
|
עכשיו יש האיש החזק בעולם?
|
כן עכשיו תחרות סטרונגמן
שווה צפיה :sbb4: |
חחח איך הוא כזה אמר אני לא צריך ת'עבודה הזאת יותר וכימעט הלך חחחח
מי לא היה הולך אם יש לו ביד צ'ק של 130 אלף דולר |
מה יש עוד תחרות ?
טוב אני פרשתי אין לי כוח לרראות כברררררררררררררררררררר.. חחחח איזה מצחיק דקסטר, הוא זכה,עשה כמה פוזות והשאיר את הצ'ק שלו ואת המעיל שקיבל אצל הקריין חחחחחחחחחחחחחחח....... מסכן הוא כולו מסטול!! |
חחח כן
בטח הוא הלך לידפוק צ'יט אחושרמוטההה |
שחר תוריד ת'חתימה המסריחה הזאת כבר כמה אפשר להעיר לך
|
מובן מאליו שדקסטר ינצח!
|
ראיתי תמונות מהשיפוט המקדים אתמול בלילה והנחתי שקאי גרין יקבל מקום טוב - הבנאדם גדל מאוד - נהייה מפלצת, והוא עדיין לא איבד את הסימטרייה המדהימה שלו.
עתיד גדול יש לבחור הזה. קבלו תמונה להתרשמות: http://contests.ironmanmagazine.com/...787mpp0198.jpg |
אני עוד מהמוקדמות אמרתי שקאי גרין הפתיע עם הגודל שלו ויקבל מקום מכובד,דקסטר הגיע הכי מוכן יבש בצורה מטורפת ועם הסימטריה שלו הוא אכל שם את כולם למרות שהוא בהחלט לא היה הכי מסיבי.
יש איפושהו לראות את השידור החוזר של הגמר? אני הלכתי לישון ולא ראיתי מת לראות... |
קאי קרין באמת הפתיע!
אף פעם לא התרשמתי ממנו או אהבתי תאישיות שלו,אבל איך שהוא הגיע אתמול חבל על הזמן באמת שהרשים אותי מאוד! דקסטר ובראנצ' וורן הגיעו כלכך יבשים!!!זה פשוט מטורף:) פיל הית' ניראה מדהים אבל לא הייתי נותן לו לזכות למרות שהוא היה אחד המרשימים על הבמה:sbb4: תחרות מעולה!!!יאלה אולימפיה בנתיים אנשים כמו דניס וולף ממשיכים לגדול ולגדול ולגדול! וארמין שולץ וג'י קטלר וויקטור מרטינז ניראה מדהים! מענין מה יהיה השנה!:boxing: |
שמישהו יביא תמונה של דקסטר מהתחרות !!!!!!!!!!
|
ציטוט:
|
|
יאללה דקסטר תעשה
back duble biceps lat spread |
יש שידורים חוזרים..? נרדמתי..... :mellow:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין על מה :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ