![]() |
:(
ציטוט:
|
יהיה זכרם ברוך
|
לחרושש את עזה עד היסוד!!!!!!!!!
עד מתי נמשיך ליטחון מים? עד מתי משפחות יאבדו את יקריהם עד מתי.... כואב הלבב ממשלה :):):):) מדינה :):):):) מפקירה חיילים בשטחיםם אין מחילה על דברים כאלה ועוד מזיינים תשכל על החזרת שבויים.. ה' ינקום דמם במהרה!! |
ברור שצריך להיות אכפת.
מה אתם חושבים שאם ככה נעלים את עזה אז כל העולם יעלים עיין? אתם עד כדי כך מפגרים? ברגע שנפציץ את עזה *ארה"ב תפסיק לתמוך בנו (מה שאומר שאנחנו אבודים) *מדינות אירופה כולם יצאו נגדנו בקיצור אנחנו נהפוך לעזה של שאר המדינות. |
ברור שצריך להיות אכפת.
מה אתם חושבים שאם ככה נעלים את עזה אז כל העולם יעלים עיין? אתם עד כדי כך מפגרים? ברגע שנפציץ את עזה *ארה"ב תפסיק לתמוך בנו (מה שאומר שאנחנו אבודים) *מדינות אירופה כולם יצאו נגדנו בקיצור אנחנו נהפוך לעזה של שאר המדינות. |
גיבורים.. יהיה זכרם ברוך
וגם אני מת שיזיינו להם תתחת אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה |
זה ערבים, אי אפשר לדבר או לנהל משא ומתן עם ערבים, ערבים ישארו ערבים ,העולם הלא ערבי צריך להבין את זה.
אז אם אי אפשר לדבר אפשר לרסס, יאללה D: את כולם |
ציטוט:
איך הגעת לדרור |
כואב, לא שווה אף חייל (ילד) שנהרג, גם לא אם נהרגו 50 אנשי חמאס.
|
בשבילי חייל שנהרג זה גיבור וזה הסיבה הכי גדולה שצריך להתגייס לקרבי...
אני בן 17 וחצי מתגייס בנובמבר ואני מרגיש שאני מפקיר ילדים שההם ב18+ וזה אוכל לי תלב שכאלה דברים קורים להם שהם נלחמים ואני קורא את הכתבות המזדיינות האלה מול המחשב |
לזיין לעזה תצורה, בידיוק במילים האלה.
|
מעריץ של אמינם אתה כל כך צודק אני ממש מסכים איתך!
אבל עדיין אל תשכח שהחמאס\פתח לא פראיירים והם יודעים מה שהם עושים |
ציטוט:
לא משנה מה נעשה עדיין יראו אותנו בעין לא יפה אז חאלס כבר עם הרחמים על החפים מפשע המדינה בסכנה בקצב הזה אנחנו ניהיה כולנו מתים |
2 החיילים שנהרגו אתמול הובאו למנוחות,יהי זכרם ברוך.(כאב הלב לראות את ההלוויה בטלוויזיה)
|
ציטוט:
אולמרט הדפוק הזה...כל כך שונא אותו.. אין לי בעיה עם ערבים..אבל אם מה שצריך לעשות כדי שיפסיקו למות לנו אזרחים חפים מפשע וחיילים.. לימחוק את עזה.. באמת..כל הכבוד לתושבי שדרות..כבר שניםם הם חוטפים קאסמים..תחשבו מה היה קורה אם כולם שם היו עוזבים ת'עיר......... |
מה אתם חושבים זה רד אלרט? פשוט תוקפים?
אתם יודעים מה זה יעשה לנו בעולם אם נהרוג מספר כזה של חפים מפשע? |
ציטוט:
שאם לא מפסיקים לשגר לנו טילים על אזרחים חפים מפשע תוך פרק זמן מסויים, אנחנו מוחקים שם הכל... אף מדינה לא הייתה סובלת את זה בשקט ככה ולא עושה כלום.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ