![]() |
ציטוט:
3 דברים למדתי מהפורום שאי אפשר ללמוד במקום אחר חחח 1- מייקל לאויס 2- FPX 3- אימו :unsure: |
ציטוט:
אם גלעד היה מעלה תמונה של קרחת היית אומר משהו? לא! כי הכל בפורום פה זה מעמד, מי שלא וותיק מקבל זין הבן אדם כבר מלא זמן מנסה להתחבר פה ואתם קוטלים אותו |
ציטוט:
יואו אחי אשכרה כמו פז"ם :D:D |
ציטוט:
פעם ראשונה שאני מגיב לו בצורה כזאת מה לעושת שזה דבילי ! וגם אם גיל היה מעלה פה כזאת תמונה ! ההיתי מגיב לו בואתה צורה רק בלי ה FPX :unsure: |
אם זו יד 39 איך נפלו גיבורים ..
|
אוקיי סטארט-אפ בפורום....מעניקים דרגות כמו בצבא ע"פי הפז"ם פה :)
עד רב"ט כל המשתמשים עושים מטבחים ]:-> מסמל ומעלה רק שמירות.... סמ"רים מתבטלים..... פאק נדפקתי בשכל.... |
עוד חודש אני חוגג שנתייים בפורום כבוד!!
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחת הקטילות חחחחחחחחחחח שרפת אותי |
זה יד 39 זה ? אולי תביא תמונה עם סרט מדידה ותוכיח שאתה 39 וזהו ? :|
וחוץ מזה אחי בלי להעליב אתה לא דוגמן וזה לא פורום דוגמנות פה אז תפסיק להביא תמונות עם משקפי שמש בפוזות שמנסות להיות סקסיות או להעלות תמונות של הפנים שלך זה לא ממש מעניין אף אחד.. אם גלעד היה מעלה ? וואלה לא יודע מה התגובות . אבל הוא לא העלה , נכון ? וחוץ מזה גלעד זכה בכבוד שלו פה ובמעמד שלו פה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה צמוו
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניר הרגת אותי!!!
ודוגרי אחי זה לא נראה כמו יד 39.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אשכרה מזיין את יעל בר זוהר :S |
ציטוט:
אני מזיין אותה \= |
לכל החכמים שאמרו שזה לא נראה 39, הידיים היו במצב רפוי, וזה צולם במצלמה דיגטלית, ותמיד יש תמונות שיוצאים קטנים, ראו בתמונה שהעלתי שהייתי לי יד 38 ותבינו הכל רק תוסיפו לה טרייספס יותר ותראו שיצא לכם 39.
נ.ב אני בגובה מטר 80 אז כחו בחשבון את ההיקף על הגובה הזה, כל אחד פה מטר 70 אז אתם רגילים לראות היקף 39 בגודל של 45. |
אסור לך לדבר עד שתהיה בן 5 חודשים בפורום הזה כל מילה מיותרת מוסיפה לך חודש על דפוק.
חחחחחחחחח סתם אחי אל תתחיייס ככה זה פה כל צעיר שנרשם לפני שבועיים וחצי חושב שהוא ותיק והוא יכול לפתוח ת'ג'ורה שלו על אחרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ