![]() |
ציטוט:
קורנפלקס בכלל אין מה להשאות ליד שיבולת שועל. |
תאכלס אני לא רואה בזה בעיה
קופסאת ספגטי \ אורז - 5 שקל מספיק לך ל 7-8 מנות סבבה בכמות.., כל אחד וכמה שהוא צריך ש"ש \ כוסמת \ אורז \ ספגטי כל מה שתקנה על משקל אחלה מקור פחמימות וזול בנוגע לחלבונים זה יותר יקר אבל עדין.. מסתדרים |
ציטוט:
קורנפלס יותר זמין מאשר שיבולת שועל אבל לפעמים אני אוכל גם שיבולת שועל אני אוכל את הקורנפלקס הצהוב הזה של תלמה הכי זול והכי סביר בטעם מכל מה שטעמתי ועוד שלל של מזונות זולים אבל בכל מקרה הסכומים יוצאים גדולים.אבל יש תקציב למזלי |
ציטוט:
אתה אוכל 60 גרם ספגטי או אורז בארוחה ? זה 3 מנות ! |
אחי מ 60 גרם ספגטי יוצא לך משהו כמו 240 - 250 גרם אחרי בישול וואלה זה משביע..
|
סתם שאלה לא קשורה ...
הזמנתי דרך האתר חלבון אופטימום ואישרתי את ההזמנה והכל .. עכשיו קראתי גיל כתב שמי שהוא חבר בפורום מקבל כל מיני צ'ופרים , השאלה היא מה הצ'ופרים ? המגזין הזה , וטעימות של המוצרים האחרים ? או שיש עוד משהו ? |
ציטוט:
אני הזמנתי ולא אמרו כלום.. |
אותי שאלו בטלפון אם הזמנתי דרך האתר ..
כנראה שמי שמזמין דרך האתר מקבל בנוסף משהו ומי קונה מהחנות לא מקבל .. למישהו יש תשובות מדוייקות בנושא ? |
ציטוט:
בעיקרון מעל קנייה של 350 שקל מקבלים ככה וככה מעל קנייה של 550 מקבלים ככה וככה אם אני לא טועה MEYD פתחה על זה דיון ודרך האר מקבלים יותר צ'ופרים... גם דרך הטלפון אפשר להגיד את המשתמש באתר ועדיין מקבלים משהו אני קניתי את הצ'מפיון בננה וקיבלתי איתו 60 טבליות אומגה3... |
ציטוט:
|
ציטוט:
150 גרם איטריות זה סיר שלם... |
ציטוט:
אני אומר לך שחצי קילו אורז או פסטה (זה תמיד בא ב500 גרם באריזה) אני אוכל 3 פעמים,יוצא די הרבה אבל אני אוכל את זה כמו גדול ויש לי 4 ארוחות ביום כאלה כשאני במסה ! |
אז וואלה אחי אתה אוכל המון :) (כמוני)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ