ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   צ'יט מטורףף :} (https://israelbody.com/showthread.php?t=29801)

benwin21 22-02-08 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan
אתמול אכלתי חצי קילו ממתקי גומי,14 בורקס פיצה,חבילת עוגיות שוקולד ציפס,ושקית דוריטוס.
אה וזה התלווה לבקבוק נסטי.

זה נקרה צ'יט

מה שאתה עשית denous לא נקרא

ninja 22-02-08 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIR_B
בונא מזה המציטים המסריחים האלה סלטים וזה :):):):)

סעמק אינ דופק לי לבד מגש פיצה עם בקבוק קולה ואני מקנח את זה בעוד לפחות 2 משולשים כי אני נשאר רעב חחח

במקרה אחרי זה לא לקחת איזה כבש מאיזה ערבי והכנסת אותו ככה לפיתה ?

jonathan 22-02-08 15:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
למה?

בא לי יש בעיות?

Night_Wolf 22-02-08 16:03

ציטוט:

אתמול אכלתי חצי קילו ממתקי גומי,14 בורקס פיצה,חבילת עוגיות שוקולד ציפס,ושקית דוריטוס.
אה וזה התלווה לבקבוק נסטי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צ'יט קטלני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hasman90 22-02-08 16:08

היה לי טיול שנתי 3 ימים אוכל חרא אבל חייבים להנות :/ אכלתי מלא חטיפים ב 50 שקל קניתי די הרבה חטיפים

orel 22-02-08 16:09

תאכלס מבחינת ערכים זה לא ציט, אבל מבחינת כמות קק"ל זה מטורף ובמיוחד מה שהבטן מרגישה.. שילשול נעים אחי.. :\
אני במקומך הייתי מתפרק על איזה לאפה עם שווארמה וציפס ממולא טוב עם איזה קולה בצד ולקינוח טילון נוק אאוט משהו טוב..

jonathan 22-02-08 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צ'יט קטלני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמין לי הצ'יט הכי טוב זה ממתקי גומי..כל כך איכותי...כל הלאפות פיצות וזה..אחריזה אתה מרגיש חרא ועוד אחרי 3 שעות אתה רעב שוב..גומי?זה יושב לך בבטן כמה ימים..אף אחד שם בקיבה לא רוצה להתעסק בעיכול של זה..חח זה נראה עבודה שחורה לקיבה;)

orel 22-02-08 16:26

ציטוט:

תאמין לי הצ'יט הכי טוב זה ממתקי גומי..כל כך איכותי...כל הלאפות פיצות וזה..אחריזה אתה מרגיש חרא ועוד אחרי 3 שעות אתה רעב שוב..גומי?זה יושב לך בבטן כמה ימים..אף אחד שם בקיבה לא רוצה להתעסק בעיכול של זה..חח זה נראה עבודה שחורה לקיבה;)

וואלה אם אתה אומר.. שאני אוכל ממתקי גומי אני לא מרגיש.. אבל יש מצב בטח בגלל שזה רק 100 200 גרם.. בגלל זה אין על איזה לאפה מפוצצת עם בקבוק קולה ליד ואחר כך להביא אותה בטילון - הכי קלאסה..

Arsan 22-02-08 16:31

לא מבין איך אפשר לחשוב על צ'יטים שוקודל או כל דבר אחר במסה , אישית אין לי כוח לזה מרוב האוכל שאני אוכל ביום יום , ממש לא בא לי ולא מושך אותי.
בחיטוב אולם לקראת השלבים האמצעים - סופיים אני לפעמים מטפס על הקירות בשביל קצת פחמימות/סוכר מכל סוג שהוא

orel 22-02-08 16:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
לא מבין איך אפשר לחשוב על צ'יטים שוקודל או כל דבר אחר במסה , אישית אין לי כוח לזה מרוב האוכל שאני אוכל ביום יום , ממש לא בא לי ולא מושך אותי.
בחיטוב אולם לקראת השלבים האמצעים - סופיים אני לפעמים מטפס על הקירות בשביל קצת פחמימות/סוכר מכל סוג שהוא

נכון שבמאסה אוכלים הרבה להכל, אבל וואלה בכל זאת אתה רוצה ליהנות
אתה משווה קופסאת קוטג ולחם עם איזה שומן איכותי לשווארמה בלאפה עם טילון ככה?
:bow:

ZoonD 22-02-08 16:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel
וואלה אם אתה אומר.. שאני אוכל ממתקי גומי אני לא מרגיש.. אבל יש מצב בטח בגלל שזה רק 100 200 גרם.. בגלל זה אין על איזה לאפה מפוצצת עם בקבוק קולה ליד ואחר כך להביא אותה בטילון - הכי קלאסה..

+10000000

imported_NIR_B 22-02-08 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
+10000000

אז לא נורא, פעם אחת.. רק אחת.. בכמה שבועות
תוכלו לוותר על הארוחת צהרים,או ערב, ואחרי האימון או משהו לאכול כמו בן אדם איזה שווארמה או משהו

yespocket 22-02-08 17:04

חחח זה כלום
אני היתי עד עכשיו בחיטוב ונמאס לי (גם חסר לי מלא ויטמינים וזה עושה לי בעיות)

בקיצור: חצי עוגה שלמה + חלב
מעדן
אתמול: סטייק = 4 חטיפים כאלה של שוקולד
לפני זה: סטייק 700 גרם..
לפני זה: 2 פיצות ועוד משהו חח

טוב השלמתי מינרלים עכשיו אני חוזר לחיטוב (בצורה מאוזנת יותר)

Logout 22-02-08 17:06

חח אסי מה אתה בא להיסתלבט?
זאת הארוחה שלי ליפני שינה Xd
חחח כמו שזונד אמר...אין על שוארמה ככה שהטחינה נוזלת מהלאפה ככה עם כוס קולה
עם חברים ככה אשכרה קלאסה..

denous 22-02-08 18:17

:):):):) אצלי זה אחד הצ'יטים זה בעצם פעם ראשונה שלי שאני מבצע צ'יט אני חושב כולל החיטוב פשוט אני עולה נקי מאסה :]
וכל אחד שאומר שזה ארוחה שלו אני רוצה לראות אתכם מוצאים בכלל קערה בשביל משהו כמו 7 כוסות של דגנים :] הייתי צריך פיילה כדי לאכול דבר כזה וכן אני יודע לשתות הרבה מים ישר שתיתי חמש כוסות מים והלכתי לישון עכשיו נשתה עוד הרבה.
שבת שלום נשמות !

AkunaMatata 22-02-08 18:25

רק אצלי צ'יטים זה פיצה משפחית שלמה עם אקסטרה גבניה,פטריות,בצל כמה פרוסות נקניק יפות ואיזה גירוד קטן של בולגרית מלמעלה?

Arsan 22-02-08 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel
נכון שבמאסה אוכלים הרבה להכל, אבל וואלה בכל זאת אתה רוצה ליהנות
אתה משווה קופסאת קוטג ולחם עם איזה שומן איכותי לשווארמה בלאפה עם טילון ככה?
:bow:

זה פשוט לא מושך , אולי אתה אוכל קוטג' עם לחם , אצלי יש ארוחות גורמה כשבזיין שלי אני מכין דברים לא מהעולם הזה ונהנה מהאוכל במקום לאכול אותו יבש מגעיל רק שיגדל לי עוד ס"מ

denous 22-02-08 18:28

חחח שמע כמה שזה נראה צ'יט קטן והכל תחשב את זה זה המון זה 7 כוסות דגנים אחי אפילו שמונה אם מחשיבים את זה שאתה משחק עם עצמך כל פעם ומוסיף עוד קצת :]
תחשוב מזה 8 כוסות מלאות של דגנים ומשהו כמו 4 כוסות יותר אפילו של חלב....!
אחרי שהייתי בחיטוב והתחלתי לאכול ברנפלקס כל יום והייתי על 1300-1400 קלוריות תאמין לי שזה צ'יט שכל אחד היה חולם עליו אחרי דבר כזה בשבילי זה צ'יט ענקקקק אבל בגלל שהיום שישי וכבר עשיתי את הצ'יט הזה אז אני הולך עד הסוף דפקתי שינה ובלילה יוצא ל-evo בעיר לדפוק המבורגר 400 גרםםםםםםםםםםםםםםםםםםם D:
תאחלו בהצלחה בהקאה !!!!!!

trx--->sus 22-02-08 18:30

אתה פשוט ילד הומו אין לי מה להגיד יותר מזה

denous 22-02-08 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus
אתה פשוט ילד הומו אין לי מה להגיד יותר מזה

אתה פשוט ילד קוקסינל...
תתחיל להוריד את הגובה שלך עם התגובות פה לכולם התחלת לחוש פה יותר מדי כולך ילד קטן ומסכן באמת שתתחיל להגיב כמו בן אדם ולא כמו איזה ערס קטן ומסריח שכותב מה שבא לו ומי שבא לו כמו איזה ילד הומו חתיכת מסכן.
שבת שלום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ