![]() |
ציטוט:
ציטוט:
וכן כנראה ימרדו בדן חזק אם הוא לא יזכה בחסינות או משו |
תקציר הפרק בהשרדות דן-אני בתוכנית מטעם ההפקה כדי לפרסם את החברה של אבא שלי-מנו זכה באתגר הכוח הכפול בקרב צמוד מאוד אם עידן-אני דומה לאיסמעיל הנייה-קפון, הזכייה הייתה ערכת טיפוח-פרסומת של שקל למשחת שיניים וסכיני גילוח-בהדחה מושיק-אני כל כך שפיץ בן 40-ליפץ הגיע כחלק מחבר המושבעים-אנחנו מנסים להוסיף טעם לתוכנית-המודחים האחרונים, מושיק שאל את משה-אני שקרן וכל האשמה עליי אבל גם אני מוציא את עצמי אדיוט בפני כל המדינה-שאלה ולבסוף ורה-אני "ראויה" ויפה אעלק- הודחה מהתוכנית....
ועכשיו עוד כותרות.... קרדיט לסלים שיידי לרעיון |
ציטוט:
חח אהבתי אחי אבל קצר מדיי... |
מצאתי את השם.. !
או מוקי או מיקו חח זה בעלה של ליה נראה לי יותר מיקו אבל שאל תראה |
מה אנשים חושבים לעצמם?
משה אשכרה בונה לעצמו את הדרך לעוף, כל אחד מתחיל להיות איזה "אסטרטג" מומחה, עידן הזה נאיבי ברמות מפחידות, איי איי איי פשוט שוק. |
בא לי להנחית על המשה הזה פצצה לפנים
|
אני לא מבין את המתמודדים הם לא טרחו להכיר את הפורמט האמריקאי לפני שהם נכנסו לזה? ובכלל הקונספט של החבר מושבעים זה מהמקור, איך אתם לא מכירים את זה?
מה שכן אין לי מושג מה זה "יחליטו מי יעלה לגמר".. הם מחליטים מי יזכה בכסף, המטומטמים האלה פספסו את כל הפואנטה של התכנית... בסוף זה באמת יהיה דרך אסאמאסים כמו שאני מכיר את המדינה המעפנה הזו |
ביזיון מה שקרה עם הנחש שם, החליפו נחש באמצע!
הנחש הראשון שהראו היה boa constrictor, והנחש שהם הרגו היה בכלל נחש אחר! סוג אחר של בואה, לא זיהיתי בדיוק איזה, אבל זה לא משנה, שניהם לא היו נחשים ארסיים, וגם מה לעזאזל מחליפים נחש!? ומה לעזאזל הם הורגים נחש של 200-300 גרם במקום לאכול את התרנגולת?!?! WT?F! ביזיון אחד גדול. |
ציטוט:
|
מה כיאלו אף אחד לא ראה את העריכה הגרועה של הפרק שברגע שמושיק הפסיד לנועם ושתיהם עמדו אחד ליד השני וגיא דיבר איתם אז ראו את נועם מחזיק פטיש ואחרי שניה זה נעלם וגיא אמר לנועם " אני מקווה שאתה יודע לבנות טוב הבאנו לך פטיש ומסמרים " ואז פתאום הוא קיבל את זה מחדש....
עריכה סתומה ביותר.. |
ציטוט:
חחח, שניה קפון יעוף ודן ישטלת על התרנגולת |
ציטוט:
רק מלהסתכל על אחד כזה בטלוויזיה אני מקבל צמרמורת מטורפת..:ohmy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
דן היה לו יתרון עליו במשימה האחרונה עם הארצות ...אבא שלו הוא הבעלים של מנו ספנות ואומרים גם שהוא מושתל של ההפקה והכל זה סתם זיוף |
ציטוט:
יופי, אז אני אגיד שמכרו למושיק את המשימה הצבאית ההיא שבסוף דן ניצח, או שמכרו למרינה את המשימה עם הריקוד. מה לעשות שכל אחד חזק במשהו אחר? באותו מידה שהואהיה חזק בארצות יכולנו להגיש שמשה טוב במאכלים בגלל שהוא מלצר, חלאס להכנס לפרטים הכי קטנים ולחפש אותם עם זכוכית מגדלת. |
|
|
אגב בעונה 14 בפיג'י הייתה סיטואציה דומה עם נחש, אחר כך ארל (הזוכה בסופו של דבר) אומר Snakes are misunderstood וזה גם השם של הפרק, מי ששם לב דן אמר אתמול בדיוק את אותו משפט "נחשים הם לא מובנים".. קצת הזוי
|
ציטוט:
|
כל הכתבות האלה ואפילו החיקויים בארץ נהדרת רק מושכים יותר ויותר רייטינג לתוכנית
נראה לי שאפילו בחלומות הכי ורודים של ערוץ 10 הם לא חלמו שהתוכנית תהיה כזאת מצליחה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ