![]() |
יצאת קטן אחושיליג בתמונה הזאת יחסית לתמונות הקודמות,אבל רואים שהתחבטבת אחי .
המשך ככה בכל הכוח! בהצלחה שיהיה לך תותח. |
תהיה לי בריא... יא קרנףףףףףףףף
|
איזה יד !!!!
ענק קרנף אתה כל הכבוד לך בהצלחה בחיטוב ובתחרות:boxing: |
מסיבי וגדול ביותר!!!
רק ש... נראה לי שחסרה לך כתף קדמית (לפי התמונה) |
ציטוט:
אחלה מטרה אחי באיזה קטגוריית משקל אתה עומד להתחרות ? דרך אגב תן קצת פרטים באיזה צורה אתה מחטב כמה זמן כבר מה הגרעון ? |
החיטוב כבר נותן את אותותיו.
נראה טוב. תצליח אחי. |
ציטוט:
ובקשר לפרטים לא רוצה מי שבאמת ישנה לו ויש לו אותי באייסיקיו\מסנג'ר יוכל לשאול ואני יענה לו:) ככה סתם לא חסר פה אנשים ששונאים אותי(לא מדובר בחברים בפורום אלה גם באורחים שקוראים)ויש דבר שניקרא "עין הרע" או "צרות עין" ולא בא לי להתחיל לדבר:sbb4: צפו להפתעה:flowers: |
גלעד סליחה שאני סוטה מהנושא.. אבל מי זה בחתימה שלך אחי?
|
תמונה קטלנית מחכה לראות אותך על הבמה אחי
ציטוט:
|
חחחחח
אחלה של ידֱ! |
פרצוף של רוצח
:) |
ציטוט:
לא שאני מפקפק בך |
ציטוט:
|
גבר אם אתה תצליח להתחטב אבל באמת בצורה שצריך כמו שאתה מצפה בעצם זה יהיה אדיר שיהיה לך בהצלחה אחי בתחרות וגם כרגע בחיטוב אני בטוח שלא קל !
|
שור לגמרי!
|
פשששש סחטיין גלעד, אבל זה לא מוקדם מדיי החיטוב??? עונת החיטוב זה פסח+- לא? על כמה אחוז שומן אתה בערך?
נ.ב באיזה תאריך תערך מר ישראל? |
ציטוט:
אתה פשוט צריך להפעיל קצת שכל.. החיטוב שלו זה לא חיטוב של איזשהו שחיף.. זה חיטוב של בודי בילדר!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכן הפעם הזאת תהיה גם להשתין חזק אחי על אלו שידעו ללכלך ולזלזל בי לאורך הדרך מחכה להם הפתעה הפעם לא יהיו טעויות:) |
ציטוט:
אם אני רוצה להיות על אחוז כזה גם אם אני אדחוף את כל הסייקלים בעולם ואדחוף את כל השורפי שומן שיש ביחד!:wacko: :shok1: אני לא אגיע מהאחוז שאני נימצא בו עכשיו ל 5 אחוז כלכך מהר! אתה עדין צעיר חביבי..אבל אתה עוד תלמד:sbb4: אנחנו נמחק מימך את כל הזכרון מפורום FXP המסכן ונעשה אותך בחור לענין:winked: אחלה לילה:bye1: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ