![]() |
נראה מעולה!!
|
אהבתי .!~
תמשיך ככה ! ולא הבנתי מה המטרה שלך ? ברור שלעלות במאסה אבל עד איזה משקל ? |
התמונה לא עובדת לי, אתה יכול לעלות גם ל Imageshack?
|
מה אתה בוכה על הריבועים חחח?
יש פה אנשים שלא יגיעו לזה בחיים :) |
....במקומך הייתי ממשיך את המאסה עד 2009 אפילו אין לך איפה לברוח לחיטוב סתם אתה חטוב מאוד כבר עכשיו אם תמשיך מאסה ארוכה (כמובן לא עד 2009 >< ) אתה תצבור הרבה יותר מאסה ואתה כבר תיהיה מפלצת ואז תן את החיטוב שבאמת תצטרך אותו אתה תראה פצצה מפלצתי.
חבל עם גנטיקה כזאת להשאר בגודל כזה וכל פעם לקפוץ לחיטוב תקן אותי אם אני טועה וזו התוכנית שלך :] שיהיה לך בהצלחה נראה בסדר גמור כמו שאמרו לך סתם חרטא תמונה לא מחמיאה האמת כמו הקודמות (תאורה, נוזלים...). |
יפה מאוד אלון!
כרגיל אתה מרשים את כולם אין ספק בכך,ביום שתיקח תספורט בכיוון רציני יותר(אתה יודע לאן אני חוטר)תגיע מאודדדדדדדד רחוק והעובדה שאתה בגרמניה וזאת מדינה שבניגוד לישראל יודעים להעריך שם בודיבילדרים ומרי פיטנס בצורא מאוד מקצועית ואיכותית ולא תשמעו שם "אבקת ניפוח ואסטרואידים" איך אומרים..יהיה לך תכלים והכל להגיע רחוק. בהצלחה אחי בהמשך |
אסטטי מאוד מרשים
|
אין מילים כרגיל אחי..
תמשיך את מה שאתה עושה ותגיע רחוק.. |
אני שונא להצתלם עם פלאש, אין מה לעשות.. אבל התמונה דיי משקפת את המציאות, נוזלי מאוד..
כרגע אני ממשיך עם המאסה, לצערי אני נאלץ להתחיל חיטוב במרץ, שזה עוד 20 יום. הייתי ממשיך לעלות במאסה, אבל יש כמה אירועים חשובים שאני חייב להייות חטוב עבורם. החיטוב יערך כחודשיים, ואז חוזרים לעלייה במאסה. מטרות החיטוב: 6 אחוז שומן. אני יודע שזה יפגע לי במאסה, אבל כמו שציינתי אני צריך לחטב. תודה לכולם על התגובות. בעניין החומרים, כרגע זה לא בא בחשבון. ואני אומר את זה בצער רב. שיהייה לכולם יום מהנה. |
מרשים אחי ממה שרואים בתמונה הזאת -היידים לא בשיא שלהם
מה ההיקף? |
באונה אתה סוס אחי ... תופסים ממך פה הרבה ואני מבין למה חח:sbb4:
|
ציטוט:
בקשר להקפים אני לא ממש מסתדר עם זה, זה תלוי איך אני שם את הסרט, וכמה אני מהדק אותו. בכל אופן אני יכול לומר שמדדתי 41 בלי לרמות, אבל אני גם יכול להגיע למצב שזה יהייה 39.. כמו שאמרתי זה תלוי באיך מודדים, באיזה צורה ממקמים את הסרט, וכמה מהדקים אותו.. בכל אופן כשאני חטוב היד שלי נראת 42-45 למרות שהיא רק 40 |
עליה נקיה הכי טוב אחי...
מסה יפה |
חיית אדם..פש
תגיד אך אתה עובד על הבטן התחתונה ?. שיחקתה אותה עם הריבועים רצח..... אתה מרים את הברכיים כלפיי החזה במקבילים? |
דווקא אחרי ספיחת נוזלים מהקריאטין אתה אמור להראות יותר גדול וזה המצב,השריר מקבל צורה יותר מפומפמת איךשאומרים,אם היית עולה בשומן אז היית נראה יותר קטן.
לא תמיד טוב להתצטלם עם פלאש. אל תפחד לעלות עד 15 אחוז אפילו אחי ,עם הגנטיקה שלך אין לך מה לפחד,אתה יכול חופשי להפציץ כי אתה לא תעלה הרבה בשומן יחסית ועדיין זה יראה שעלית נקי יחסית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תותח אתה ! נראה לי שהתמונה לא משקפת באמת הכל.. חבל
|
היד שלך תאמת לא נראית 42-45 בכלל אחי .. היא נראית מש כמו 40
ובקשר לחיטוב שאמרת אתה עושה טעות .. עוד לא התחלת מאסה רק עכשיו אתה מתחיל את העלייה שלך ופתאום חיטוב מה הקטע פה ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ