![]() |
אחי תעלה עוד תמונות !
ניראה זנ של זונהההה ~! |
היום תמונות מאימון גב :sbb4:
|
קרנף!
|
בהצלחה אליאב
|
אליאב אתה בהמה אחי.... התחטבת רואים... יאלה עכשיו מאסה ל-- 100 קילו ואז חיטוב רצחני לכול אורך הקיץ :)
ויאלההה רוצים תמונות גב מתי אתה מפרסם? |
ירבאק איזה סוסון אחי!!!!!!!!
פי אתה מפלצת.. תעלה תעלה עוד תמונות.. ואל תשלח את התמונה שאתה חייב לי כבר כמה ימים שלא תגיד שאין לך בטריה בפלא היום :) |
כל פעם אתה מדהים מחדש אני מאמין את כולם..
אתה ענק בצורה מפחידה(שזה טוב) ועוד לגיל הרך :) שלך חחח... |
בונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
איזה קרנף מזה איזה חיה אתהההההה |
איזה גרננףףף...מסה יפה
|
סוס!!
|
אחחח אליאב אליאב אליאב, אין מקום במכון כושר שאתה נכנס אין פלא שמרחיבים אותו עוד חודש.
אחלה גופה, במציאות הוא גדול פי 10. |
תגיד למה אתה לא הולך להתחרות בנוער נראה לי אתה תזכה מקום ראשון לפי התמונה הזאת לא יודע אתה נראה לי אחד אם פוטנציאל להצליח בפיתוח גוף אתה נראה כמו קרנף וסוס ביחד
|
בהמה !!!
פשוט ענק איזה טרפזים איזה אמות שולחן אוכל פשוט מפחיד !!! כל הכבוד בהצלחה!!!!:bow: |
thereupemi חחחחחחח מי אתה אחי? תודה על התגובה גבר
תודה לכולם על התגובות תענוג לקרוא מבטיח מחר תמונות של גב אולי אפילו עוד כמה דקותת אני ילך יצטלם בשבילכם ספיישל:laughing: |
מעניין אותי ולא רק אותי ...
אמממ מה התפריט היומי שלך? בכדי להחזיק גוף כזה ובמיוחד עכשיו בסקייל שני.. |
בחור ענק, התרשמתי מאוד לטובה
השתפרת הרבה מאז העדכון האחרון |
תמונה חזקה... מאסיבי בטירוףף.... יש לך צוואר של רוצח אחי.. אהבתי :jockey:
דרך אגב לא יודע אם יש לי טביעת עין מעפנה אבל אף פעם אני לא יודע להעריך משקל של בנאדם לפי המראה.. גם את שלי.. אצלך אם לא היית אומר 94-95 הייתי מוסיף לזה לפחות עוד 6-7 |
ציטוט:
בכל מקרה אני לא יודע אם אפשר לקרוא לשטויות שאני עושה סייקל , סייקל זה דבר מאוד מתוכנן , מאוד מסודר...זה לא אני לצערי , יש מצב שאני אסיים תתקופה הנוכחית ולא אתחיל סייקל רציני בכלל. בקשר לתפריט , אין לי תפריט אני רק אוכל הרבה חלבונים ביום וגם לא סופר את הכמות אפילו , פשוט הרבה... פחמימות אני שם זין לגמרי , 80 גרם ככה בבוקר,לפני ואחרי אימון ממקור כלשהו לא משנה איזה וכל השאר לא מקפיד... שומנים אני אוהב חמאת בוטנים וחלווה ועוגיות אז זה בעיה , אני גם חולה צ'יטים אז אי אפשר לעצור אותי בקשר לזה כן אני מודע לזה שזה לא מקצועי אבל לדעתי כל הקטע פה זה שצריך להנות פיתוח גוף בא לעלות לנו את הרמת חיים לא לדפוק אותך |
פשוט בהמת משא.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ