![]() |
דן תותח ותחמן ככה צריך בהשרדות לשים זין על כולם
זה פאקין מליון שקל, הייתי קורע לגזרים שם אחד אחד ואוכל אותו על האש בשביל כזה סכום בכל מקרה מרינה סקסית אש, יש לה גם רגליים אש מוזר שאף אחד לא דיבר על המסה של השופטים חחח |
חח כן יש כבוד למסה של השופטים...... אחח המרינה הזאתי... מה שאני הייתי עושה לה ! :)
|
ציטוט:
|
נתנו למרינה חדר כדי שהכושים מהריקודים יפרקו אותה בלילה
|
דן הכי מלך במשחק!!! גם עידן הנוכל הראשי ומושיק הדיקטטור תקפו אותו במועצת שבט והוא החזיר להם כמו אריה 2 על אחד שהוא יזכה!!! בונה אבל לרגע חשבתי שמשה הזבל יבגוד עוד פעם
|
דן הוא המלךך במשחקק הוא לא פריאר בכלל רואים שהוא עורך דיןןן
|
ציטוט:
|
חח איך המנחה אומר
"דן וגיא עושים את הפאזל והבנות מאחור ביחד עם משה" חחחחח משה הזה עגלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
"הבנים מלפנים, משה עם הבנות מאחור על קיר החבלים". יאללה שיעיפו תמשה הזה כבר.:diractor: |
דן שתול וההפקה מתערבת בהכול.
סבא של דן הוא משהו בכיר במנו ספנות שנתנו חסות לחלק מהתכונית, הכול מכור פה. עד שמביאים לרעיון טוב לסדרה באים הישראלים ויהרסו, פשוט גועל נפש. |
ציטוט:
יכול להיות הרי אין סיכוי שפצלוך כזה ישאר כל כך הרבה זמן. גם משה שתול. הוא מרגל של בצבא גרוזיה. וגם אם הוא יעוף נעם ייטחן אותו |
מישהו יכול להשים תמונה של התחת של מרינה?
|
איזה קונספירציה מגעילה של ערוץ 10 ראו שרוצים להעיף אץ דם אז קימבנו שם משו בפאזל הזה שלו או שגילו לו איך ליפתור את הפאזל ראו שרוצים להעיף את נעמה אז עשו תחרות ריקודים וכולם ידעו שמרינה תיזכה
|
שטויות, דן פתר תפאזל לבד
אם דן היה שתול הוא היה זוכה והוא לא זוכה הוא אפילו לא ב 3 הסופית |
^^^ די כבר אף אחד לא יודע מי ב3 האחרונים אני זוכר איזה מישו צעק פה זה מולי הולך ליזכות עזבו אותכם וחוץ מי זה הוא שם כדי לסבך את העלילה וכדי לעשות את זה מעניין לא כדי ליזכות
|
צעקו שמולי יזכה בצחוק, כי הוא בדיוק עף
אני מאמין שיודעים מי השלישיה כי זה כבר נגמר וכולם בבית וזה די הגיוני ששחר תיהיה ב 3 אבל נחיה ונירא? |
קיבלתי ספויל, לא יודע כמה אמין, אבל זה הרבה לפני שנועם עף.
אמרו לי שהוא(נועם) יגיע לאי המתים וישאר שם עד הגמר. |
ראיתי את דן עם וויקה בלנדן...
|
ציטוט:
זה הולך ככה זה או הוא או מושיק בפרק הבא נידע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ