![]() |
היקף מותן 87 ויד 36? וואלה אחי זה לא שוס... תעשה קצת חושבים בנוגע לתוכנית אימונים\תזונה
|
אחלה עליה אחי,לדעתי תמשיך מסה עד 90 ומשם תשקול חיטוב בהתאם.
|
למה יש איזה קשר בין היקף מותן והיקף יד?
היקף יד 36 זה לא שוס בכל מקרה , אני מתאמן חזק מקווה להגיע ל40 :) וגם אני עושה חיטוב עכשיו בגלל שנמאס לי מהמותן הזאת כל החיים הייתי גוף משולש הפוך חח, עכשיו שאני מתאמן אני רוצה לראות את זה משתנה :) |
ציטוט:
|
המותן אצלי זה גם הרבה נוזלים, איזה פעם אחת עשיתי "ייבוש" (הייתי מטומטם כן.. הייתי צריך להיראות יותר חטוב בשביל איזה משהו)
והמותן שלי מ83-4 צנחה ל79 , זה קרה לפני 3-4 חודש ואחטונג איזה עליה ל90 אוטוטו קיץ ותיראה איזה כרס חחח |
לאדע.. תעשה את השיקולים של עצמך. אני פשוט חושב שיש פה איזו בעיה, או שהתוכנית שלך לא כ"כ אפקטיבית או שאתה לא נח מספיק, לאדע.
|
חחחחח מה אמרתה לקשיש כדי שיצלם?
|
ציטוט:
|
חחח מאיפה לי אחי..עצמות כבדות , מה אני יגיד לך , יש כאן מספיק אנשים בפורום שראו אותי על המשקל במכון חח אני לא משקר תאמין לי, 79-80
יאללה אני עייף מת לילט |
יפה אחי...
לדעתי תעשה מסה עוד קצת להיקף יד 38-9 ותתחיל חיטוב לקיץ |
תמדוד גם היקף של הרגליים והחזה
|
חזה מדדתי קצת מעל הפיטמה יצא לי 98 .. ככה מודדים ?
ורגל מדדתי באמצע הירך וההיקף הוא 55, אבל הרגלים אצלי די קטנות |
96** אי אפשר לערוך ...
תגיבו עוד P: |
איך לעזאזל אתה שוקל אז 80 קילו :\
|
גם אני לא מבין אחי , מה לעשות, באמת שאין לי אינטרס לשקר, תשאל את maorstyle הוא במכון איתי, ויש כאן עוד אנשים בפורום שלא כלכך מגיבים תאמת.
וואי אני מסתבך עם התפריט חיטוב שלי! הBMR שלי הוא 2100 ואני שורף באימון משקולות+20 דקות אירובי 511 קלוריות אז מה זה אומר ?< כמה קלוריות אמור להיות התפריט שלי? |
לא יודע למה אהבתי ביסייפ.
|
שמעו חברה אל תגידו לו להמשיך מאסה אני איתו בבי"ס באמת בתמונות הוא יצא הרבה יותר קטן ממה שהוא באמת.. יאללה יונייייי אני מת לראות אותך אחרי חיטוב מניאק חח כבר 80 קילו בלי בושה?! כפרות עלייך יאללה למצוא ת'קוביות =]
|
על מה הויכוח המטופש הזה אני לא מבין
למה כל בן אדם ששוקל 80 קילו חייב להיות עם יד 40 ? יש כאלה שהידיים אצליהם גודלות יתר לאט והן יותר קטנות ביחס לשאר השרירים מה לעשות. |
ציטוט:
ועכשיו זה עוד יותר מוזר |
רק הזין 5 קילו אולי בגלל זה
יאללה יש הישרדות :] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ