![]() |
ציטוט:
|
תן לשים ת'ראש על דיונה..
|
אני גם הייתי ג'ובניק ויצאתי הבייתה פעם בשבועיים. אבל מפה ועד להשוות אותנו עם הקרביים המרחק הוא גדול.
|
תנו להשתחרר בשקט די לזיין ת'שכל
|
ציטוט:
פשוט זה לא נכון להשוות את כל הג'ובניקים לילדי קריה (אהמ אהמ )....מה גם שאין להרבה מושג איזה דברים משמעותיים ג'ובניקים עושים |
ציטוט:
פאדיחות ברמות! |
בונ'א מזה התגובות המפגרות האלה!
עדיף להיות קרבי מאשר תוחם לחימה כיום תוחם לחימה אוכל הכי הרבה חרא!!!!!@! [מתוסכל מהפוריפיל [72] |
ציטוט:
|
סליחה שאני לא קשור, אבל Bullet , אפשר לדעת מה התנאים שלך ? , באיזה שעה אתה משתחרר הביתה ? , כמה פעמים בשבוע?
ואיפה אתה משרת? |
בתור קרבי אני מבסוט אש ! אבל עד מתי נוב 05 ?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אח"כ יהיו לי משמרות של 12 שעות ואפשרות לעשות משמרת "כפולה" של 24 שעות. |
ציטוט:
אתה יכול להגיד "כמה עוד" אוליי רק באוגוסט הקרוב כשאני כבר יהיה בתאילנד עם הכפות רגליים בחול הזהוב, ועד שתגיד את מילת הקודש "עד מתי" יזרמו הרבה מים בכנרת.... הקיצר אתה צעיר. נערך*: עצם הפז"ם שלי בילבלה אותי לרגע, וקידמתי אותך בפז"ם, קבל את התנצלותי. |
ציטוט:
:):):):) יצאת דפוק.....דווקא את "כמה עוד" אומרים רק במ"א....עד מתי זה מותר... |
ציטוט:
ילד קטן, מה נראה לך כולם קרביים ? כולם בצבא הורגים ערבים ומרססים על עזה בלי סוף ? שב אחי, שב, שלא תעשה לעצמך עוד קצת פאדיחות |
ציטוט:
כמה עוד אומרים ל"א(לפני אחרון) עד מתי אומרים מ"א(מחזור אחרון, מרץ 05 לדוגמא) וצעירים פעורים(ספטמבר 07 לדוגמא)פשוט סותמים ת'פה עד השחרור-בגלל שלג'ובניקים אין פז"ם.(וזה תופס גם לתומכי לחימה עם חצאים, אל תתבאס) |
ציטוט:
לפי המ שאני יודע,זה הפוך... סבבה אחי , תמשיך עם הסרט של הקרבי... |
אז למדת משהו חדש...
ותאמין לי שעל הזין שלי כבר הכל, זה מזיז לי ת'ביצה השמאלית מי קרבי ומי לא, הכל אותו חרא, סליחה-קרביים אוכלים הרבה יותר חרא.
אבל אל תחשוב אפילו לרגע שאני מזלזל בך-כבר אמרתי מקודם, כל מי שמשרת בצבא תורם למדינה, אם יש אנשים שאני שונא-אלו כל המשתמטים למינהם, או ג'ובניקים שהורידו בכוונה פרופיל בשביל לא להיות קרביים. |
וואלה תאמין לי איזה כיף לך שאתה יכול להגיד כבר עד מתי.. הלוואי עליי להגיד עד מתי. איזה גבר אתה. ממש שפיץ עולם.
צאו מזה, צבא זה סרט, זה לא החיים האמיתיים. עוד מעט תצא לאזרחות ותבין כמה התעסקת בקקה. |
ציטוט:
ולאחר שהפוסט הוצא מהקשרו. ננעל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ