![]() |
ציטוט:
|
אבא שלי מטרפולוג והוא אמר שאין כספית בטונה
|
ציטוט:
|
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%94
" הטונה מכילה כמויות גדולות יחסית של כספית, ועקב כך אינה מומלצת לנשים בהריון, נשים מיניקות וילדים." S: |
אין לי מושג
|
הלו הלו חברה :d
זה היה בצחוק כן? שאין כספית בטונה ושאבא שלי מטרופולוג :d זה היה חיקוי של Fxp יעני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח |
חחחחחחחחחח פינגוין גדול
|
שמעו אני אגיד לכם מה, אני מנהל שם את הפורום בריאות וכושר גופני
ונמאסססססססססססססססססססס כבר מגעילללללללל :/ ומצידי שהם יכנסו ויקראו את זה ויורידו אותי מניהול, ממש מגעיל שם הרוב שם בני 11-14 אז אין לכם כל כך מה לצחוק עליהם. בכל מקרה, יש שם הרבה חרטות אני מודע לזה, אבל אני בטוח שהידע שיש לכולכם עכשיו הוא לא כמו שהיה לכם בגילאים קטנים יותר.. (חוץ מסטאס חחח), אז אנחנו רק מנסים לשפר את מי שרוצה להשתפר ולהשקיע ובמקום לגרום לו להגיד: "אני אקבל שבץ בדיסקיות" או "יש לי דו ראשי דק וזאת הצורה הכי יפה שיש" או כל מיני שטויות בסגנון, אז בסה"כ קבלו את זה שהם קטנים מכם.. ותאמינו באמת שמגעיל שם, ואני דווקא מעריך את זה שפינגווין בא ומנסה לעזור... אבל הם באמת קשי קליטה. |
לא קשור זה לא מה שמעצבן, מה שמעצבן שאני ניסיתי לעשות להם קצת סדר כמו בן אדם
מביא להם מחקרים ומה התגובה "המחקר לא נכון אבא שלי פורפסור 10 שנים והוא אומר שמשקולות פגעות בגדילה" "אמא שלי רופא ואומר שאבקות פוגעות אז אל תגיד שטויות המחקרים שלך לא אמינים" נו באמת נותנים לך תיקח. |
ציטוט:
והם הביאו תמאמר על המשקל ואני לא קראתי אותו ומשקולות פוגעות בגדילה ( זה מה שאני אמרתי) אבל אם מישהו אחר חושב שלא אז שהיה לו בכיף ........ והזברתי שלא כול התרגילים פוגעים בגדילה רק חלק קטן מהם ( רוב התרגילים שעושים בעמידה ) יש לי ילדים בחדר כושר שאתה רואה איך הם עובדים אתה אומר שזה הגיבן מנטדרדם הבא אז אני הזברתי שעדיף לעשות בישיבה או בשכיבה ואם עושים בעמידה אז לעשות נכון כי אם לא זה פוגע בגב ובגדילה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ההפך, עבודה במשקולות תגרום להפרשת הורמון גדילה בלילה, שזה יגרום לך לגדול יותר גם לרוחב וגם לגובה :) אני התחלתי להתאמן 1.67 בערך וברוך השם עכשיו 1.76 ועוד לא סיימתי לגדול .. כולה בן 16 וחצי |
ציטוט:
יש לי שתי מסקנות אחרי שקראתי את ההודעה שלך אחת ) אין לך מושג על מה אתה מדבר ,ולא חצי מושג שתיים ) המיניות שלך מוטלת בספק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ