![]() |
שים ריבוע שחור (או כל צבע שאתה רוצה) על הפנים בתמונה שאתה רוצה ותשמור כקובץ Jpg
ואז תלך תלמקום שבו התמונה שמורה ותלחץ עלייה ככה שתפתח התצוגה המקדימה ואז תלחץ על על כפתור של הצילום מסך ותיכנס לצייר ותלחץ Ctrl+v ותחתוך רק את החלק של התמונה ואז שוב תשמור כקובץ Jpg ואז כבר אי אפשר יהיה להוריד את הריבוע מהפנים כי הוא הופך להיות חלק בלתי נפרד מהתמונה |
ציטוט:
הוא לא שומר תמונות של אנשים במחשב זאת תמונה שהוא הביא מהרשת כדי שתשמש דוגמא. אתה לא מאמין..? תעלה תמונה ערוכה ותראה איך אני משחזר לך אותה. |
נו אז רגע, סיקס פאק, אם נגיד אני במקום לחתוך מה שאני רוצה להוציא, אני חותך את מה שאני משאיר בתמונה, ושומר את זה לקובץ חדש, אפשר לשחזר או לא?
|
ציטוט:
|
לא. כי החלק הזה בתמונה החדש לא יהיה קיים, שלא כמו בתמונה ערוכה עם ריבוע שבה היא נמצאת מתחת בעצם
|
ציטוט:
http://img209.imageshack.us/img209/7408/29502008fu0.jpg |
אם אתה שומר בתוך קובץ תמונה אין מצב אבל אם אתה שומר בתור עבודה של פוטושופ אתה יכול
|
עומרי אתה פשוט צריך לגזור את מה שאתה רוצה להשאיר ולהדביק את זה בקובץ חדש ואז אי אפשר לשחזר כי זה לא קיים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כאן פשוט חתכתי רגיל את הראש בפוטושופ וניראה אם אפשר לשחזר. אחרי זה נעבור לשלב הבא:basketball: |
עומרי את התמונה שהבאת עכשיו אי אפשא לשחזר, לפחות אני לא מצליח (בדרך שדובר עליה פה)
|
אני לא איזה גאון פוטושופ,
אבל הגיון בריא אומר לי שאם תדביק ריבוע ואז תצפה בתמונה, תעשה print screen ואז תדביק בצייר, תחתוך מה שאתה רוצה ותגזור, לא יהיה ניתן לשחזר גם אם יעשו סלטות באויר. |
ציטוט:
בוא תשחזר לי את התמונה הזאת- http://img225.imageshack.us/img225/6051/tempwr6.jpg מה יש מאחורי הבלוק הכתום? אם אתה מצליח, אני מוריד בפנייך את הכובע, אם לא, אתה אוכל אותו. |
לא את כל התמונות אפשר, אבל עובדה שהורדתי תריבוע הלבן מהבחור שם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה מוריד את האיכות זאת הבעיה. |
אגב, בגרסאות פוטושופ החדשות יש הגנה, תעשו תריבוע בצייר ותראו שאני כן מזהה מה יש מאחור
אבל זה לא אומר שמקצוענים לא ימצאו דרך גם לפוטושופ, זה פועל על עקרון |
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ