![]() |
סבבה תמשיכו להתאמן כמו שאתם רגילים ב3x10 שלכם רואים את הגודל של רוב הפורום פה
|
ציטוט:
ליאו, FBW??? :cry_1: קודם כל בקשר להתנשאות, אני לא מתנשא, אני אלוהים. אני הוכחה חייה שאפילו שריר פעם אחתב שבוע יכול להביא לתוצאות |
ציטוט:
|
הי הי גיימר מה רע בfbw?
נראה אותך עושה אימון Fbw אינטנסיבי? (ואני לא מדבר על הhit הזה, זה לא אינטנסיבי) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
(למרות ששתיתי אצל סבא עכשיו כוסית שרי) |
ציטוט:
מקדונלד? שמקונלד ישאר בהתמחות שלו, עשיית המבורגרים במסעדה שלו. מקדונלדס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני גם מעדיף AB מבחינת הייפרטרופיה. איתי: you fear greatness :1eye: |
ציטוט:
הנה היא: http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/attach...5&d=1039560288 |
ציטוט:
|
די כבר עם המייקל לואיס הזה עשיתם ממנו לא יודע מה.
סבבה הוא מצליח וכל זה אבל די הגזמתם! ולגבי השאלה שלך המצב שלי הרבה יותר גרוע משלך בגלל שאני הייתי שמנמן כל הזמן רק עכשיו אני בחיטוב וההורים שלי גם בתקופת הנערות היו רזים וכמובן עם הגיל השמינו אבל לא היו גבוהים אבא שלי בשיא היה בערך 70 וקצת וגם אמא שלי ככה. אז הגנטיקה שלך סבבה לעומתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תעלה אותה כמובן לאינטרנט ואז תלך לחתימה, תלחץ על הכפתור של הוספת אתר ואז תשים את הלינק לתמונה הגדולה, ותכתוב סתם תיאור תעשה אישור תסמן את התיאור, ותלחץ על הכפתור של התמונה תשים את הלינק לתמונה הקטנה ויש לך חתימה כמו של גיימר |
ציטוט:
אז שורה תחתונה לאשכול הזה-אם אני ימשיך לעבוד אפילו 3 שנים,אשמור על תזונה נכונה ועבודה נכונה ובריאה בחדר כושר,אפשר להגיע לאן שאני רוצה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובמיוחד אני - שאני עבדתי רוב החיים שלי ABCD , ממש ממש מצטער על זה שאני ענק ,ומצטער שהרסתי לך את התאוריה על האימונים ה''אינטנסיביים'' שלך... |
ציטוט:
אתה קטן כמו כולנו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ