ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות | סוף מסה! משקל 79 (https://israelbody.com/showthread.php?t=28768)

Danzig 06-02-08 19:48

כל הכבוד וח"ח על השינוי, אחלה עלייה, הייתי ממשיך עוד טיפה במקומך אבל תעשה כרצונך.

OhadB 06-02-08 19:57

כל הכבוד אחי . מה שמת עליך שמן ? :)
חזה סביר .. אחלה יד ..
מסה טוב אבל לפי דעתי אתה על אחוז שומן נמוך וכדאי לך להמשיך מסה .

TrashTalk 06-02-08 20:12

אחוז שומן לא מספיק נמוך בשבילייי!@#%@#%
ואני יודע שהרבה אנשים היו ממשיכים מסה במקומי ונותנים פיצוי טוב לחזה... אבל מה אני אעשה :/ חח בכל מקרה בחיטוב הבטן תרד והחזה גם יראה יותר מאסיבי (הלוואי חח D: ) בכל מקרה יהיה טובבבב

xLaes 06-02-08 22:07

למה חיטוב?!
אתה סה"כ על 13% שומן..תמשיך עוד במסה..

TrashTalk 06-02-08 22:34

חחח זה נשמע כאילו אתה חושב שמסה זה לעלות בשומן כמה שיותר חחחחחחחח

denous 06-02-08 22:39

אני גם חושב שאתה יכול להמשיך עדיין במאסה אחי זה רק יותר טוב בשבילך כי הגוף שלך זה לא שיש בו הרבה שומן או משהו כזה שיקח לו המון זמן להתחטב חודש חודשיים מקסימום של המקסימום אני מאמין שאתה תיהיה חטוב מאוד בגלל זה קח לך עוד חודש מאסה אפילו חודשיים יהיו תוצאות יותר טובות וגםם החיטוב יהיה יותר משמעותי אבל החלטה שלך אחרי הכל אתה יודע מה מתאים לגוף שלך !
בכל מקרה אחלה גוף שיהיה בהצלחה ! :flowers:

TrashTalk 06-02-08 23:06

אתה צודק, שמע, אם לא הייתי רוקד, בכיףףףףף היתי ממשיך מסה מגיע ל-81-85 קילו מה אכפת לי? העיקר להראות טוב, אבל אם אני רקדן אני צריך לשמור על ההומוגניות של הלהקה, אזז בעייתי.. :p חחח
לא נורא =]

ותודה על התגובה, אני אהיה חטוב ווהווו

denous 06-02-08 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TrashTalk
אתה צודק, שמע, אם לא הייתי רוקד, בכיףףףףף היתי ממשיך מסה מגיע ל-81-85 קילו מה אכפת לי? העיקר להראות טוב, אבל אם אני רקדן אני צריך לשמור על ההומוגניות של הלהקה, אזז בעייתי.. :p חחח
לא נורא =]

ותודה על התגובה, אני אהיה חטוב ווהווו

חח באמת לא נורא אחי העיקר צברת כמה שיכולת אמרתי לך בכל זאת נראה טוב מאוד שיהיה לך בהצלחה ! :sbb4:

DBD 06-02-08 23:58

אחלה גופה אחי
כל הכבוד
איך הורדת שיער? דרך אגב...

YOG558 07-02-08 00:53

יפה מאוד אבל תמשיך מאסה חבל אחי עכשיו אתה בשוונג הגוף שלך במאסה אל תעצור אתה במומנטום טוב

TrashTalk 07-02-08 09:09

כן אבל זה בעייתי, אני רוקדדדדדדדד!!!

טוב הלאה, עשיתי בעיקרון עם מכונה על רמה 1, ככה שלא גילחתי עד הסוף אז אין לי זיפים יש לי שיער רגיל והוא גדל רגיל... זה בינתיים עד השעווה שתהיה יום לפני החופש הגדול (;

xZiPeR 07-02-08 22:41

נו באמת שופטן .. אני רק יוצא לגדנ"ע וכבר אתה מבריח תמונות ? אכזבת אותי ..
טוב נו - בהצלחה בחיטוב :)

אגב - מי השפיך עליך בתמונות?

TrashTalk 08-02-08 07:52

אף אחד >: חחחחחח אור אל תתאכזב אמרתי לך שאני שם תמונות של סוף מסה!!! :p
חחח

זה שמן@%^@% >:

eyalamzleg 08-02-08 09:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yog558
יפה מאוד אבל תמשיך מאסה חבל אחי עכשיו אתה בשוונג הגוף שלך במאסה אל תעצור אתה במומנטום טוב

איזה כזה דבר אתה בשוונג
אפילו אחרי שוק כמו חיטוב הגוף גודל טוב יותר

save_us_Y2J 09-02-08 02:09

שופטן, גם ב-FXP אמרתי לך וגם פה אני יגיד, החיטוב הזה לא בא בחשבון עד שאתה לא משלים פרופורציות עם החזה, אחרי שאתה מגיע להיקף חזה 96-98 אז אני יהיה שמח בשבילך, אבל בכל זאת בהצלחה בחיטוב ותזהר לא לאבד את המאסה הזאת בחיטוב, בהצלחה גבר....

WannaBe:] 09-02-08 03:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_Y2J
שופטן, גם ב-FXP אמרתי לך וגם פה אני יגיד, החיטוב הזה לא בא בחשבון עד שאתה לא משלים פרופורציות עם החזה, אחרי שאתה מגיע להיקף חזה 96-98 אז אני יהיה שמח בשבילך, אבל בכל זאת בהצלחה בחיטוב ותזהר לא לאבד את המאסה הזאת בחיטוב, בהצלחה גבר....

יא פלצפן מה אתה מבין בכלל?
יש לו היקף חזה של לפחות 96 פשוט לא רואים בתמונות.
סע מפה יחרטטן עולה 3 סמ היקף יד בשבוע.

TrashTalk 09-02-08 03:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_Y2J

תגיד לי, מה זה "לא בא בחשבון" מה קרה?!
תקשיב טוב, החזה שלי בפרופורציות, הוא נראה מתאים לגוף ואתה תראה את זה אפילו יותר בחיטוב עצמו, כשבכלל בחיטוב אני מתכנן על מיכל של אבקת חלבונים שיוכל לעזור לי לשמור על מסת שריר גבוהה, מה גם שאני לא מאבד אותה במהירות כמו שאתה חושב...

ואני לא חושב שאתה יודע, אבל היקף החזה שלי הוא 96 לפחות... אזזז תחשוב לפני שאתה מדבר... ואני חוזר, לפחות!

SiX PACK 09-02-08 04:42

גוף טוב, עלייה יפה, כל הכבוד, המשך מאסה במשך חצי השנה הקרובה ואז חטב.

אם אתה תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום, אין לך מה לחטב.

save_us_Y2J 09-02-08 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WannaBe:]
יא פלצפן מה אתה מבין בכלל?
יש לו היקף חזה של לפחות 96 פשוט לא רואים בתמונות.
סע מפה יחרטטן עולה 3 סמ היקף יד בשבוע.

[B]איפה רשמתי בדיוק שעליתי 3 ס"מ בשבוע?! בחודש.

והחזה שלו צריך עוד קצת עבודה, רואים בבירור שחסרות קצת פרופורציות, אבל למען האמת הוא קצת השתפר מפעמים קודמות, שופטן פעם אחרונה שדברתי איתך אמרת שהוא היקף 94, אז יש מצב שאולי עכשיו באמת הוא 96 תבדוק...[/B]

TrashTalk 09-02-08 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
גוף טוב, עלייה יפה, כל הכבוד, המשך מאסה במשך חצי השנה הקרובה ואז חטב.

אם אתה תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום, אין לך מה לחטב.

בסדר אני לא רוצה להיות ענק... המדריך נתן לי תכנית חדשה והוא אמר שאני אמשיך לעלות כנראה עוד קילו שניים... ואז יתחיל חיטוב רציני יותר... אז... יהיה בסדר ;)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ