![]() |
ציטוט:
מתאמן 3 וחצי בכללי ... אבל הייתה באמצע ירידה חזרה ל 53 ק"ג בגלל דקלת ראית :unsure: |
שמע תאכלס, ידיים כתפיים חזה הכל פיקס,
אבל גב, איכזבת ממש, אתה מאמן אותו באותה המידה כמו את השאר? טרפזים חלשים ממש ביחס לידיים וחזה, בכלל כל החלק האחורי של הגוף נראה כמו של מישו שמתאמן 3-4 חודשים ולא קרוב בכלל לפרונט שלך. רגליים מאמן? |
אחלה גופה
אהבתי תבייסיפ חטוב אחי keep it up |
ציטוט:
גב .. רק בזמן האחרון התחלתי לאמן גב נורמלי כמו שאמרת רק ב4 חודש אחרונים ... ממש לקחתי גב רציני פעם הייתי מקשיב למאמנים ולא עושה דאדליפט ולא חתירה ... רק מתח פולי עליון ומכונה עכשיו התחלתי להרביץ בגב .. רגלים אני עושה אני יצלם יותר מאוחר .. |
ציטוט:
בהצלחה אחי תעלה תמונות עוד איזה שנה תיהיה בהמת מאסה.. אגב יש סיבה למה אתה עולה כל כך נקי? גם אם תוסיף עוד איזה 500 קלוריות לתפריט לא תעלה בכל כך הרבה שומן אבל הרווח מבחינת שריר יהיה ענק. |
ציטוט:
נקוה שיהיה זמן להתאמן בצבא :S ..... עוד שנה יהיה טוב אין לי תפריט מסודר אני לצערי לא שומר על תזונה יום אחד אני יכול לאכול 5 ארוחות יום אחר 3 ... |
גוף יפה מאוחד אחי...
אהבתי את היידים לאללה.. בטן טובה גם.. גוף בן :):):):)... תשתזף :) |
ציטוט:
מה הגובה שלך אחי? |
ציטוט:
אני 176 עכשיו אני 68-69 בערך |
ניראה פגז!
אני מאמין שיש עוד מה לעלות,הבצלחה:) |
חזה קצת שטוח אבל חוץ מזה - גוף בן בן :):):):) !!!!!!!!! כל הכבוד אחי ! תצלם תמונה שאתה עומד ישר ולא מהצד, זה יהיה טוב ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יותר גבוה ממני בכמה ס"מ....אבל אתה מעליי רק ב3-4 קילו ככה...שניננו חטובים.... אבל ההיקפים שלך הרבה תר גדולים ובכללי אתה נראה יותר טוב ממני בהרבה.....גם סוליקו היה מיקרה דומה.. אין נראה לי בלי הזין אני שוקל 50...מה זה?! |
ציטוט:
אין לי הסבר אחי :mellow: חחח |
אחלה גוף
|
ציטוט:
תמונה לא משקפת! התמונה שחיף יכול לצאת ענק! ולהפך זה עיניין של תאורה זויות צילום וכו. במציאות זה ממש לא ככה. |
ציטוט:
|
מה ההיקף יד? מוזר, בסייד טרייספ היא נראית 40+ בבאק דאבל פחות
|
ציטוט:
|
נראה בן :):):):)!
ממש מצטער שלא הגבתי לזה מוקדם יותר רציתי וברח לי מהראש חזה נראה די שטוח אבל כל השאר נראה ממש טוב - במיוחד הבייספס תעשה טובה תביא איזו תמונת רגליים ולמי שלא הבין למה ההיקפים שלו גדולים זה כי הוא ממש חטוב ככה שיש כאלה 75~ עם היקפים פחותים כי יש עליהם גם שומן שוב פעם נראה טוב ואני מקווה שהרגליים שלך פרופורציונאליות לשאר הגוף:boxing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ