ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מבוקש לחקירה! שאלה חשובה... (https://israelbody.com/showthread.php?t=28524)

roysht 01-02-08 17:10

אני יכול להוכיח שאני ילד טוב עם ציונים והכל ובכללי אני ילד טוב, אז אני מקווה שלא תהיה בעיה.
אבל אני בכלל לא רוצה רישום פלילי לא רק תיק...
לדוגמא יש לי חבר שהיו לו 3 תיקים והם נסגרו אבל עדיין כשהוא הוציא תעודת יושר רשום שהיו לו 3 אזהרות או מקרים או משהו כזה בסגנון.

The Iron Man 01-02-08 17:14

רועי נהיית לנו עבריין אה?

roysht 01-02-08 17:19

לא אחי אבל נלחצתי מהמשטרה.

///Efi/// 01-02-08 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
אני יכול להוכיח שאני ילד טוב עם ציונים והכל ובכללי אני ילד טוב, אז אני מקווה שלא תהיה בעיה.
אבל אני בכלל לא רוצה רישום פלילי לא רק תיק...
לדוגמא יש לי חבר שהיו לו 3 תיקים והם נסגרו אבל עדיין כשהוא הוציא תעודת יושר רשום שהיו לו 3 אזהרות או מקרים או משהו כזה בסגנון.

אין מצב אחי. אתה רוצה להגיד שעכשיו אני סתם יכול להיתקשר למישטרה להגיד להם שהשכן שלי סוחר סמים, הם יבואו יעצרו אותו לחקירה, ישחררו אותו למעצר בית, בסוף החקירה הם יסגרו את התיק (כי הוא לא עשה כלום וסתם המצאתי את זה), ובסוף לכל החיים יהיה רשום שהוא "נחשד לסחר בסמים"?
אין מצב בחייםםםם

P-a-n-1-c 01-02-08 17:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
אין מצב אחי. אתה רוצה להגיד שעכשיו אני סתם יכול להיתקשר למישטרה להגיד להם שהשכן שלי סוחר סמים, הם יבואו יעצרו אותו לחקירה, ישחררו אותו למעצר בית, בסוף החקירה הם יסגרו את התיק (כי הוא לא עשה כלום וסתם המצאתי את זה), ובסוף לכל החיים יהיה רשום שהוא "נחשד לסחר בסמים"?
אין מצב בחייםםםם

ראית יותר מידי סרטים אחי

///Efi/// 01-02-08 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
ראית יותר מידי סרטים אחי

חח מה הקשר? אם אני סתם ממציא על מישו, למרות שהוא לא עשה כלום והתיק יסגר כשכתוב שהוא חי מפשע, עדיין יהיה רשום לו בתיק "נחשד ב.."?
לא הגיוני

*DAVID* 01-02-08 17:54

עם הם בטוחים שהוא עשה את זה אבל אין הוכחות אז רושמים שהוא נחשד ב.... כמו אצל אלפון כל חשד שהיה עליו נרשם אבל עם זה סתם אז לא רושים כלום

DBD 01-02-08 18:04

מה אתה גנוב אם אתה דוש חקירה זה לא יעלם להם מהחשב עד שתיחקר לך לחקירה רק יחקרו אותך לא יפתחו לך שום תיק אלא אם כן ימצאו אותך מעורב בתיק וזהו
אל תהיה טמבל
אתה צעיר

Gil-G 01-02-08 18:18

ציטוט:

אין מצב בחייםםםם

כן כן כן
הייתה על זה לא מזמן כתבה..

P-a-n-1-c 01-02-08 18:31

ציטוט:

חח מה הקשר? אם אני סתם ממציא על מישו, למרות שהוא לא עשה כלום והתיק יסגר כשכתוב שהוא חי מפשע, עדיין יהיה רשום לו בתיק "נחשד ב.."?
לא הגיוני

אתה חי בסרט או מה?
לא, לא יהיה כתוב.

roysht 02-02-08 16:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
עם הם בטוחים שהוא עשה את זה אבל אין הוכחות אז רושמים שהוא נחשד ב.... כמו אצל אלפון כל חשד שהיה עליו נרשם אבל עם זה סתם אז לא רושים כלום

לאלפרון אין תיק, יש לו קיטבג.

Blabla144 02-02-08 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
לאלפרון אין תיק, יש לו קיטבג.

חח בקטנה אחי לך תבכה להם קצת ואתה הולך הביתה חחחחחחחחחח
כיתה ו גם לי זה קרה זרקנו נפצים ולקחו אותי לשיחה סתם חרתא גם שרפתי תצפרדע של בית ספר :) חחחחחחחחחח בטעות אבל היא גילתה הלשינו הביאו שוטר אתה בוכה קצת והוא עוזב אותך..

SuzukiR 02-02-08 17:26

איזה כוסיות .. אתם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ