![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ובנוסף אירובי עוזר בניוד שומן "עיקש"
|
ציטוט:
|
עוזר לניוד שומן מאזור הבטן וגב תחתון למחזור הדם לשירפה
|
אני כמוך
ריצה ברור! תראה בריצה אתה מפתח גם את הסיבולת לב וריאה,אתה מוריד יותר שומן ואתה גם מחזק חזה,בטן ורגלייםץ הליכה רק הורדת שומן ללא סיבולת לב וריאה ושריר,אבל בריצה לא פחות משלוש רבעי שעה 45דק' |
ציטוט:
ופאניק לא הבנתי איך ענית לי על השאלה במה שאמרת אני ישמח אם גולן תוכל לענות על השאלה ששאלתי מקודם |
זו התגובה שלי אלייך בעמוד הקודם, כנראה לא ראית!
"כל זה לא משנה, הגוף שומר על איזון, מה שנקרא הומאוסטסיס, אם תשרוף יותר שומן במהלך הפעילות, תשרוף פחות במהלך היום, וזה תקף גם לגביי גלוקוז, וזה נכון שבפעילות שהעצימות שלה נמוכה מבחינת דופק ומאמץ, הגוף משתמש ביותר שומן לאנרגיה ופחות גלוקוז וזה משתנה ככל שהעצימות עולה, אבל בגדול, כל זה לא משנה אם מטרתנו העיקרית היא להגיע לגרעון קלורי יומי ולשמור על ירידה בשומן!" |
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד ורצת ורוב האנרגיה לריצה הגיעה מהגליקוגן. אז מה שקורה זה שהמאגרים שלך מדוללים וכאשר הם מדוללים הגוף משתמש ביותר שומן מאשר מקורות אחרים כדי "לחיות". אם עשית הליכה מהירה ורוב האנרגיה מגיעה משומן אז מה שקורה שהמאגרים שלך נשארים יחסית מלאים, ולכן בגלל היותם יחסית מלאים הגוף ישתמש פחות בשומן מאשר מקורות אחרים כדי "לחיות", ככה שהכל מתקזז ומתאזן בסופו של דבר. מסקנה - תעשה מה שנוח לך ומתאים לתוכנית אימונים ולתזונה שלך. |
יש מקרים יוצאי דופן שעדיף הליכה ולא ריצה
|
שתף אותנו
|
אם אין לך גליקוגן בגוף בגלל דיאטה קטוגנית, יש חשש לשריפת שריר בריצה
|
ציטוט:
אני אומר בתור אחד מבין ולא אחד שמזיין ת'מח נראה לי כמוך |
ציטוט:
איך ריצה מחזקת שריר חוץ מהלב.?? ומה הקשר לחזה.?? |
ציטוט:
לך תפליץ קוטג'.. |
גיימר ובן הריצה לא מחזקת לך את החזה????
אתה לא מרגיש? מה עובר עלייך כי אולי את לא רץ הרבה כמוני ושוב אני מציין אני לא הכי מבין בעולם אלא סתם אחד שקצת יודע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה, תכתוב: גיימר סליחה, טעיתי, אתה צודק אני טעיתי, אתה המלך הכל יכול, אלוהים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ