ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כל הבארשבעים לפה.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=28305)

Dino Psaras 29-01-08 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
שווארמה רביבו זה לא בקניון הנגב?

איזה שווארמה על הפנים ..

אין על סאסון בוחבוט מי ד

עדיין יש לו שווארמה?

שווארמה הגשר זאת השווארמה הכי טעימה בבאר שבע..
ליד רביבו שם בקניון, יש גם איזה שווארמה של איזה קווקזי אחד סטלן חח, חבר של אבא שלי הוא. אני זוכר הייתי עובר שם הוא היה אומר לי "אם אני רואה אותך קונה אצל מישהו אחר אני שובר לך את הראש" :character63:

imported_NIR_B 29-01-08 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
:):):):)' סליחה אחי. יש לו מספיק קליינטורה אבל הוא חבר שלי אחד הטובים עוד מכיתה ד' אז אני תמיד מיחצ"ן אותו קצת מתי שאפשר.

חח סבבה
קיצור מחר אני ילך לשמה ישר אחרי בצפר לא צריך אוטובוס דיברתי עם חבר שלי שהוא גר ב יא הוא אמר זה די קרוב לבצפר שלנו (טכני) אז אני ילך ברגל ואם לא יצטרכו שמה אז נעבור בביג

תודה לכולם מבחינתי אפשר לנעול

ודינו איזה שווארמה יש בקומה הראשונה חוץ מרביבו? אם יש אז זה בטח שמה בסוף סוף איפה שאפחד לא עובר חח
כי בצד הימיני יש רק תבורגראנץ (ששמה אכלתי לפני שעתים איזה ציט יא אללה) + הבורגרקינג והגויסטיק והקולנוע והטוטסים האלה והגלידה צמוד וזהו כל מה שיש אחרי זה בצד השני הכל שמה זניח אפחד לא הולך לשמה חח

Dino Psaras 29-01-08 21:16

וואלה אחי לא הייתי בקניון יותר מדי זמן, לא ממש זוכר..
ודווקא יש שמה שווארמות. נכון שנכנסים מהכניסה למטה מהחניון, אז זה מול. יאנו מול רביבו כזה מאחורי המדרגות הנעות משהו כזה.

חחח :unsure:

ran_z 29-01-08 21:47

שווארמה של הגשר אלופה!

Shady's_Soldier 29-01-08 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIR_B
חח סבבה
קיצור מחר אני ילך לשמה ישר אחרי בצפר לא צריך אוטובוס דיברתי עם חבר שלי שהוא גר ב יא הוא אמר זה די קרוב לבצפר שלנו (טכני) אז אני ילך ברגל ואם לא יצטרכו שמה אז נעבור בביג

תודה לכולם מבחינתי אפשר לנעול

ודינו איזה שווארמה יש בקומה הראשונה חוץ מרביבו? אם יש אז זה בטח שמה בסוף סוף איפה שאפחד לא עובר חח
כי בצד הימיני יש רק תבורגראנץ (ששמה אכלתי לפני שעתים איזה ציט יא אללה) + הבורגרקינג והגויסטיק והקולנוע והטוטסים האלה והגלידה צמוד וזהו כל מה שיש אחרי זה בצד השני הכל שמה זניח אפחד לא הולך לשמה חח

אתה גם מהטכני? :ohmy:
איזה שכבה?

Naor Pinto 30-01-08 00:15

אבא שלי מ מכין לפלאפל הגשר את השווארמה

Dino Psaras 30-01-08 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
אבא שלי מ מכין לפלאפל הגשר את השווארמה

כן שווארמה הגשר ובית החייל זה אותו אחד לא?

Naor Pinto 30-01-08 00:24

כן אחי אבל בבית החייל אין שווראמה ואבא שלי מכין את השווארמה שלהם הטבלינים והשווארמה עצמה אבא שלי תותח חח טוב נו הואא שף

Dino Psaras 30-01-08 01:16

בואנה אחי יא עילג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Naor Pinto 30-01-08 01:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
בואנה אחי יא עילג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח שוב הצחלת?

Dino Psaras 30-01-08 02:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
חחח שוב הצחלת?

תביא לי מתכון להכין חזה עוף.

imported_NIR_B 30-01-08 10:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shady's_Soldier
אתה גם מהטכני? :ohmy:
איזה שכבה?

י' אני חדש אבל יש לי מלא השלמות אולי מעבירים אותי ל ט' מחכים לאישור של משהו X:

נאור אבא שלך מכין תשווארמה או זה ששם אותה בפיתה של האנשים? חח ועכשיו הבנתי למה אתה טבח חח כי גם אבא שלך ואני מבין גם אך התקבלת הא אחי הכל פרוטקציה :):):):)

ד"א תראה הודעה באיסי אחי שלחתי לך המישל הבן :):):):) הזה לא הכניס לי אמר מ 17 איזה חארטטה

ודינו רוצה מתכון בן :):):):) לחזה עוף?

Meir787 30-01-08 11:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
כן.
אין מגרש כדורגל ליד גולדה. יש מגרש כדורסל מול מרכז גולדה.. אומנם הוא נהפך לפעמים למגרש כדורגל אם מעלתרים שערים.
אם אני זוכר ילד קטן שבא עם בני דודים ומשחק גרוע? חחחח' לא:flowers:

אחי זה המגרש של בית ספר רימון... האתיופים יעשו ממנו מגרש פוטבול אם צריך :jockey:

ran_z 30-01-08 11:08

תגידו לי בבקשה.. אפשר קצת פרטים על הטכני?
אחי עולה שנה הבאה לכיתה ט' ורוצה ללמוד שם.
והוא מתחיל לשאול אותי שאלות איזה מקצועות יש שם, והם זה קשור לתפקיד בצבא, ואם הוא יצטרך לחתום שנה קבע, או לעשות יג' יד' מה השעות לימוד שם ופרטים רלוונטים נוספים.

Meir787 30-01-08 11:16

רוב המסלולים שם מתקשרים לחיל האוויר של צהל. יש אלקטרוניקה ומכניקה וכל מיני שטויות. חפש את האתר שלהם בגוגל, בטוח יש שם יותר פרטים...

imported_NIR_B 30-01-08 11:17

3טוב קודם כל הבדל שמים וארץ בן מקיף רגיל לטכני
אני שנה שעברה במקיף ח' היתי עושה מה שבזין שלי
ההורים שלי דיי החריכו אותי ללכת לטכני בגלל שכל המורים אומרים שיש לי פוטנציאל וזה חח
קיצור הלכתי למבחנים התקבלתי אמרתי אן מצב אני יחזיק שמה הרבה זמן
בהתחלה באמת פשוט חתפתי שוקק אחושרמוטה מרמת המשמעת שמה
מילה אחת בשיעור תמקבל פתק הפרעה ובגלל זה אתה יכול להשאר באותו יום ריתוק עד 5 בבצפר
וכמו שאמרתי למעלה בטכני אן כזה דבר שהמורה אומרת לך צא החוצה אם תמפריעה
היא פשוט שולחת אותך לפתק הפרעה אתה הולך למשרדים נרשם שמה.. אותו דבר אם פתק איחור אם תמאחר שולחים אותך להרשם לפתק איחור ואתה חוזר לכיתה
3 פתקי איחור = סיכום ראיון
3 פתקי הפרעה = סיכום ראיון
2 סיכומי ראיון= וועדת הארכה
זה מה שתמיד אומרים אבל בדוגרי זה דיי חארטה יש לי כבר 5 סיכומי ראיון ועדין לא עליתי לוועדת העראה (וועדת הארכה זה עם המנהל של כל הבצפר ועם כל המורים שלך ושמה קובעים אם תממשיך בבית הספר או לא)
אממ בקשר ל יג יד אתה ממשיך רק אם אתה רוצה.. כמובן לא בטוח שיקחו אותך אתה מגיש להם בקשה והם מחליטים לקח אותך או לא.. בדרך כלל אם אתה תלמיד טוב הם לוקחים
אם אתה ממשיך יג יד ואתה מסים את זה כבר יש לך תואר הנדסאי ובלי ללכת לאוניבריסטה אתה כבר יכול להתחיל לעבוד אחרי הצבא ועל ההתחלה לקבל משכורת של 4-5
בקשר לקבע אנלי מושג..
בוא אני יספר לך קצת על הכללי ניקיון בבצפר
כל שבוע יש מסדר המפקד.. יש נגיד בכיתה 30 איש מחלקים אותם ל 6 קבוצות.. זה יוצא 5 קבוצות בערך או 6
וא כל שבוע כחתנ אחרת עוןשה.. זה נקרא מסדר המפקד ואתה פשוט מסדר פיקס תכיתה אחרי סיום היום.. שוטף מטאטא מוריד אב' חלונות הכל
ויש עבודות רסר שזה כל הכיתה ביחד בערך פעם בחודש.. שאתה מנקה את כל הבצפר כמובן כל קבוצה משהו אחר.. ויש קצת ילדים שביום הזה שולחים אותם לבית אבות ב ד' שיתנדבו שמה כמה שעות
אממ זהו מה עוד אפשר להגיד? כמובן שאם תמסים תבצפר פה או יב או יד זה לא משנה כמובן שאחרי זה אוטומטית אתה מתגייס לחיל האוויר זה חובה
ועוד משהו יש לנו פה מלא עונשים באמת שעל דברים מזה קטנים משאירים אותך ריתוק בבצפר עד 5
קיצור באמת בצפר קשה

imported_NIR_B 30-01-08 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
רוב המסלולים שם מתקשרים לחיל האוויר של צהל. יש אלקטרוניקה ומכניקה וכל מיני שטויות. חפש את האתר שלהם בגוגל, בטוח יש שם יותר פרטים...

הא ה גם משהו ששככתי לציין וטוב שהזכרת
השיכבות מחולקות ל 3 מגמות
חשמל, אלקטרוניקה ומכונות..

במקצועות כמו לשון וזה אנחנו עושים רק נקודת בגרות אחת!

מיצד שני בקטע של כל החשמל רק מיזה כבר אנחנו עושים רק על זה 15 נקודות בגרות

אנשים בטכי מגיעים לך ל 35-40 נקודות בגרות זה משהו ענק

ran_z 30-01-08 11:23

אוקיי תודה. בכל אופן סדרי המשמעת פחות מעניינות אותי. לא אני הולך ללמוד שם זה בעיה של אחי.
מה שמעניין אותי בתכ'לס זה איזה מקצועות אפשר ללמוד שם והאם חובה יהיה להתעסק איתם לאחר מכן בצבא והאם זה כולל שנה קבע.
לגבי יג' יד' הבנתי תודה.

ran_z 30-01-08 11:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787

אני אחפש, תודה.

imported_NIR_B 30-01-08 11:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
אוקיי תודה. בכל אופן סדרי המשמעת פחות מעניינות אותי. לא אני הולך ללמוד שם זה בעיה של אחי.
מה שמעניין אותי בתכ'לס זה איזה מקצועות אפשר ללמוד שם והאם חובה יהיה להתעסק איתם לאחר מכן בצבא והאם זה כולל שנה קבע.
לגבי יג' יד' הבנתי תודה.

איזה מקצועות? יש 3 מגמות כמו שאמרתי.. חשמל מכונות ואלקטרוניקה

אלקטרוניקה נחשב היותר טוב.. כי זה לא עבודה פיזית אלא אתה עושה הכל במחשב
מכונות זה בעיקר בצבא אתה דיי נדפק כי אתה עושה הכל בידים.. אתה מתקן מנועים של מטוסים ודברים כאלה
כן בצבא חובה יהיה להתעסק איתם.. אם אתה מסים טכני חובה עליך לשרת בחייל האוויר במה שלמדת בטכני
קבע כמו שכבר אמרתי אני לא יודע.. מחר אני יברר לך ויגיד לך כבר
ומקצועות מיוחדים שתלומד פה בבצפר זה
לוגיקה ספרותית, רובוטיקה, ישומי מחשב, שרטוט, חשמל,עולם החומר ואממ זהו נראלי

מקווה שעזרתי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ