![]() |
יד קדמית וכתפיים מעולות !
באופן כללי נראה מעולה, אחלה גנטיקה ! |
איזה גופה הכל פופרציולנ ומצויין אני אישית התלהבתי מהחזה מהיידים ומהצורת V בגב.
|
אחי אמרתי לך במסנג'ר ואני אגיד לך גם פה !! אתה תותח ועכשיו עוד התרשמתי עוד יותר !
תמשיך בדרך הזאת , למה היא עובדת חח !! בהצלחה איש ! |
פייי איזה גוף אחי כל הכבוד לך גבר,תשקול ברצינות את ההצעה של ארבל ניראה שבהחלט אתה יכול להצליח בתחום,בכל אופן אחי יש לך גוף פצצה רצח הכל יפה וטוב! בהצלחה
|
אחלה גוף אחי יש כאלה שמתאמנים כפול ממך מבחינת זמן לתוצאות כאלה התברכת
|
וואו איזה יופי!
התרשמתי במיוחד מהחזה.. איך אתה עובד עליו? יעני fbw ab abc ..? חזה תחתון?חזה עליון? חזה רגיל? כולם ביחד כול הכבוד אחי מרשים! |
ציטוט:
5 פעמים בשבוע חזה באימון יוצא סביב ה16-18 סטים בנץ 5 סטים(סביב ה8-12 חזרות לפעמים יורד בסט האחרון ל6) לחיצת חזה עם דאמבלים ב30 מעלות 4*10 או 4*8 תלוי בעייפות שלי פלאי עליון (45 מעלות) 4*8 לחיצת חזה תחתון בסופר סט עם מקבילים רחבים סביב ה3-5 סטים תלוי כמה כח נשאר. |
נראה טוב..
|
איזה חמוס!
באמא שלי אתה חמוס פרא! כל הרוסים העלה ניהו סוסים |
ציטוט:
בשיא הכנות אני אשמח לחפש בשבילך ,אני בטוח שאפילו דרך החנות יוכלו לקשר אותך לכל מיני מקומות באמת שאתה מתאים לתחום. |
מרשים ביותר.
כל הכבוד :) |
ציטוט:
אם תמצא משהו אטרקטיבי יותר אני אשמח אם תעדכן לא יזיק לי עכשיו עוד קצת כסף בתור חייל . ותודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי כזה קשור אליו לא רואה סיבה שהוא יעזור לי או משהו בכל מקרה תודה לך על העזרה גם אם תצליח לארגן משהו גם אם לא. |
ציטוט:
אין סיבה שהוא לא יעזור לך ,אתה גולש בפורום וגיל טיפוס שאוהב לעזור ,לשאול לא מזיק אף פעם. אני אברר עם ידידה שלי שמופיעה בתוכנית רשת של ואללה. |
ציטוט:
אגב יש לך מסנגר? |
ציטוט:
כן תרשום לי את שלך ואני אוסיף אותך. |
|
נראה מעולה.
מה התכניות עוד מסה? |
ציטוט:
לא חושב שיהיה קשה כל כך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ