ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אב ובנו, יואב טל (99 קילו) וגיימר (https://israelbody.com/showthread.php?t=2788)

eliran767 04-12-06 07:04

ביספייס חייב שיפור דחוף.

כמו כן הגב לב לא משהו.

חזה ענק פשוט ענק..

חיטוב רציני.

Shauder 04-12-06 07:17

בתמונה היד ניראת קטנה (אני מקווה זה בגלל זויות הצלום),אני זוכר פעם היו לך ריבועים היום יש :)

נ.ב

יש לך יד אחורית ענקית יואב!

Gamerrrrr 04-12-06 07:23

קודם כל תודה לכולם על התגובות.

דבר שני, יואב הוא איש גדול מאוד לא סתם גדול, יש לו גב מעולה!! ידיים ברמה גבוהה, אמות שמפוצצות חולצות, הכתפיים צריכות שיפור אבל בסך הכל זאת האיפרופרציה היחידה.

ת'אמת, אתמול בזמן הצילומים אני פשוט אמרתי ליואב כמה פעמים
"יואב, אתה אשכרה דניס ג'יימס, איזה דמיון!!"

(ובקשר לתספורת אני הולך להסתפר השבוע :ph34r: )

Daniel-Barak 04-12-06 07:32

יואב, יצאת גדול (תרתי משמע) והפתעת אותי לטובה, כל הכבוד! :jockey:
ניכר עלייך שאתה בחור גדול, וחוץ מהגודל יש בך עוד המון פלוסים!
ניגרי בא וכתב תגובה ארוכה ומפורטת, שאני מסכים איתה ב-100%. כל מילה שאמר - זהב.
אני הייתי מ-א-ו-ד רוצה שתכנס לחיטוב כמו שצריך, וכשתסיים אותו - תעלה תמונות. "יואב טל בסוף חיטוב", אני רוצה שהאשכול הזה ייפתח, לא משנה מתי, אבל בלי תירוצים: מתחילים חיטוב ומהר!

אז שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך, ותדע שאתה בחור גדול, חביב ויקר (אני מנחש שלא רק לפורום)

:1eye:

גולן 04-12-06 08:13

סחטיין על החשיפה יואב, שיחקת אותה, נראה מעולה, וגם אתה איתי, נראה מעולה.
בהצלחה בהמשך.

Ori_D 04-12-06 09:03

יואב אתה ענק!!!!!

Yoggie 04-12-06 09:17

יואב באמת בחור גדול... רק צריך טיפה דגש לכתפיים סה"כ הידיים ניראות טוב במיוחד הטרייספס, אני מניח שהבייספס יראו הרבה יותר טוב לאחר החיטוב. גב קצת לא צילמתם מספיק וחבל ... הטרפזים אגב נראים מצוין.

לגבי איתי- ירדת טיפה במאסה אבל בכל זאת עדיין יש לך מבנה שאפשר רק לקנא בו, אז כמו שהניגרי אמר תתחיל להפציץ במאסה. אה... ותלמד לשחק עם הכפתור של הפוקוס במצלמה...

גולן 04-12-06 09:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
יואב באמת בחור גדול... רק צריך טיפה דגש לכתפיים ...

דגש? מה הוא פסל? הגזמת!

Der Metzgermeister 04-12-06 10:09

איתי ינעל איפה הצרפתי??
בכל מקרה יואב חתיכת סוס, צריך לחטב ולהוסיף קצת בייספס

ran_z 04-12-06 11:10

בוא'נה יואב נראה לי שאתה המפלצת מלוך נס :jockey: באמת קרנף רציני, אבל כמו שנאמר אתה צריך איזה 10-15 קילו פחות בעיקר משומנים ונוזלים, אחרת אתה תיהיה מסוג השרירנים האלה שהולכים בחורף עם מעיל ולכולם במראית העין אתה נראה סתם בחור שמן ולא שרירן.

איתי כרגיל נראה מעולה מאוד, גב ובעיקר לטיסימוס דורסי שבעתיד עם עוד עבודה משאירים הרחק מאחור גם את הגב של הניגרי :1eye:

uzi 04-12-06 13:10

אהבתי יותר את הגוף של גימר...
אני לא אוהב ענקיים יותר מדי!!!
אלה אם כן הם ממש חטובים!!!

:):):):) מה זה הכנפיים האלה של גימר :):):):) קטלני ביותר!!!

ניגרי ענק 04-12-06 13:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
בוא'נה יואב נראה לי שאתה המפלצת מלוך נס :jockey: באמת קרנף רציני, אבל כמו שנאמר אתה צריך איזה 10-15 קילו פחות בעיקר משומנים ונוזלים, אחרת אתה תיהיה מסוג השרירנים האלה שהולכים בחורף עם מעיל ולכולם במראית העין אתה נראה סתם בחור שמן ולא שרירן.

איתי כרגיל נראה מעולה מאוד, גב ובעיקר לטיסימוס דורסי שבעתיד עם עוד עבודה משאירים הרחק מאחור גם את הגב של הניגרי :1eye:

נסחפת.
מה שכן, איתי נראה פי מיליון יותר טוב לעומת איך שאני נראיתי בגילו.

P-a-n-1-c 04-12-06 13:46

איתי ירדת במאסה אבל הכנפיים שלך מטורפות

NIRAN 04-12-06 14:13

יואב התרשמתי! אתה בעל מסה ופשוט רחב!
אחרי חיטוב אתה תראה ממש ממש טוב!, תן כבר בחיטוב אני מתעצבן שאני רואה אנשים עם מסה טובה אבל הם אף פעם לא מתחטבים ובאמת מראים לסובבים שחושבים שהם שמנים מה הם שווים!
בהצלחה!

meni32 04-12-06 14:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
דבר שני, יואב הוא איש גדול מאוד לא סתם גדול, )

מי הולך להעיר לו על זה? :whistle:

ran_z 04-12-06 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni0032
מי הולך להעיר לו על זה? :whistle:

איתי יואב לא גדול רוני קולמן גדול. :1eye:

Dr. Muscle 04-12-06 14:51

יואב אני התרשמתי לטובה. סה"כ גם אני אוהב להיות באחוז שומן גבוה, אבל שלך גבוה כל כך שגם שתצבור שריר תצבור עליו המון שומן. אין צורך לחטב באופן קיצוני ולרדת 14 קילו (אלא אם באמת מרגישים צורך), אבל גם ב6-7 קילו פחות תרגיש הבדל עצום. סה"כ המסה מצויינת!
איתי, אין ממש צורך לומר כלום. פשוט נראה פצצה. אני רואה שהגעת לשלב שבו הגדילה טיפ טיפה נעצרת ביחס לעבר, אז הגיע הזמן לאכול יותר!!!

מעוניין מאד לראות סרטים מפציצים שלכם! אולי את איתי דוחק 130, ויואב דוחק את איתי?
מחכים!

OMRI-TURBO 04-12-06 14:53

הכי מצחיק אותי שאנשים אומרים לשים דגש על שריר, כאילו שזה האימון מה שמגביל שריר מסויים מלהתפתח אצל בן אדם.
תאמינו לי,שלכל אחד יש שריר שהוא לא מצליח לפתח כמו שהוא היה רוצה, ותאמינו לי שהוא לא מזניח את השריר הזה,ההפך , הוא רוצה שהשריר הזה יגדל יותר מכל שריר אחר, אז הערות של "שים דגש על שריר X" הן ממש דביליות, כי הגנטיקה קובעת איזה שריר יתפתח טוב יותר או פחות טוב,כל עוד עובדים באמת על השרירים. זה שבן אדם יוסיף סטים לשריר או לא יודע מה, זה לא ישנה כלום,הגנטיקה שלו החליטה כבר איזה שריר יהיה גדול יותר או פחות גדול.
אמרתם לבן אדם שים דגש על הבייספס! סתם דוגמא, נו ומה? אתם חושבים שעכשיו הוא יעשה עוד כמה סטים לבייספס כל אימון או עוד תרגיל ופתאום זה יגדיל את השריר שלו?

ניגרי ענק 04-12-06 14:56

הוא צריך לצאת לחיטוב קיצוני, לא באמצע ולא בכאילו.
יואב גם יודע את דעתי, והייתה לנו שיחה על זה הבוקר.
כל הקטע הזה של לצאת ולחטב "קצת", נראה לי טיפשי ולא אפקטיבי.
מי שריאלי יודע שדווקא חיטוב "קצת" ייתן את האפקט הכי גרוע שיש, כי אתה נראה פחות גדול, ועדיין רחוק שנות אור מחיטוב, אז מה נהייה?
מי שרציני ומחליט על חיטוב, חייב ללכת עד הסוף.
אגב, אחרי חיטוב אמיתי, העלייה הבאה נקייה וטובה יותר, אבל רק אחרי חיטוב אמיתי.
אני רואה את זה על עצמי: הינה שלושה חודשים אחרי מר ישראל העליתי 13 קילו, אני שוקל כמו בשיא המאסה לפני החיטוב, אבל הרבה יותר חטוב מאשר אז.
המסקנה שלי היא מי שמוריד קצת ומתחיל שוב לעלות, לא עשה בזה כלום.
צריך להיות טוטאלי: לעלות בלי משחקים ואחר כך לחתוך בלי משחקים.

OMRI-TURBO 04-12-06 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
הוא צריך לצאת לחיטוב קיצוני, לא באמצע ולא בכאילו.
יואב גם יודע את דעתי, והייתה לנו שיחה על זה הבוקר.
כל הקטע הזה של לצאת ולחטב "קצת", נראה לי טיפשי ולא אפקטיבי.
מי שריאלי יודע שדווקא חיטוב "קצת" ייתן את האפקט הכי גרוע שיש, כי אתה נראה פחות גדול, ועדיין רחוק שנות אור מחיטוב, אז מה נהייה?
מי שרציני ומחליט על חיטוב, חייב ללכת עד הסוף.
אגב, אחרי חיטוב אמיתי, העלייה הבאה נקייה וטובה יותר, אבל רק אחרי חיטוב אמיתי.
אני רואה את זה על עצמי: הינה שלושה חודשים אחרי מר ישראל העליתי 13 קילו, אני שוקל כמו בשיא המאסה לפני החיטוב, אבל הרבה יותר חטוב מאשר אז.
המסקנה שלי היא מי שמוריד קצת ומתחיל שוב לעלות, לא עשה בזה כלום.
צריך להיות טוטאלי: לעלות בלי משחקים ואחר כך לחתוך בלי משחקים.

בואנה איך אתה צודק בקטע של הלחטב קצת! זה השלב הכי גרוע שיש.
אני למשל ירדתי רק ל-15 ככה והפסקתי..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ