![]() |
ציטוט:
|
תחתוני סבא...
http://www.israelbody.com/showpost.p...5&postcount=20 |
ציטוט:
|
תעשה סקווט עם 240 קילו ואז "תיפול" ובלי כוונה המוט יוריד אותו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וינגייט מוסד מסחרי בימינו מי שרוצה להשכיל באמת צריך ללמוד מעבר להשכלה של וינגייט וכמו שאמרת אנחנו מיעוט ,וינגייט מכשיר מדריכים שצריכים לעבוד עם כלל האוכלוסיה ,מפתחי גוף הם אחוז קטן מאוד מאוד . |
ציטוט:
וכולם שם חפרנים כזה אני אומר לאיזה אחתשם פעם תראי לי תרגיל טוב שמשלבים משקולות יענו שעובד על הבטן והיא אומרת שהיא לא עוזרת לי בדברים כאלה כי זה מסוכן או משהו כזה לא זוכר מהי חירטטה לי כול המדריכים שם אפסים בגוף שלהם יענו למרות שהבנות המדריכות יש להם גוף בסדר אבל אני מדבר על הבנים ............................ ןמה שמצחיק שזה מועדון טוב ולא עוד איזה מועדון בשכונה אם תקציב של 100 שקל לחודש |
ציטוט:
וכולם שם חפרנים כזה אני אומר לאיזה אחתשם פעם תראי לי תרגיל טוב שמשלבים משקולות יענו שעובד על הבטן והיא אומרת שהיא לא עוזרת לי בדברים כאלה כי זה מסוכן או משהו כזה לא זוכר מהי חירטטה לי כול המדריכים שם אפסים בגוף שלהם יענו למרות שהבנות המדריכות יש להם גוף בסדר אבל אני מדבר על הבנים ............................ ןמה שמצחיק שזה מועדון טוב ולא עוד איזה מועדון בשכונה אם תקציב של 100 שקל לחודש |
ציטוט:
זאת הודעת מוטיבציה שכתבתי לבחור בשם BLUE NINJA אחי ...הרבה אהבו אותה וקבלתי מחמאות עליה באמת ניראת מעוררת מוטיבציה אחרי שאני קראתי אותה בעצמי עלתה לי המוטיבציה מההודעה שאני כתבתי חחחח נסה לקרוא אותה :) תואהב תואהב לא אז בהצלחה שיהיה לך נשמה! רק אל תיתיחס בפוסט שכתבתי את ההודעה המקסימה הזאת ל ALON BIG GAY הבחור חבר של מתחרה שעושה הכל בשקט ומסוכן ומתקדם בשלו אז צריך לתת לו כבוד חחחחחחחחחח קאלק כבוד 2 פצצות לפנים חבל לא סמתי לו אותם בנאבא או במפגש בחנות של גיל לפני IFBB 2007 |
ציטוט:
|
חחח גלעד הבעיה שלי זה לא המוטיבציה האפס הזה לא יצליח להוריד לי תמוטיבציה בחיים אבל תגובה בן החזקות שקראתי לך תהיה משורר או פסיכולוג יחייזר:sbb4:
|
ציטוט:
|
אמרת הוא מוריד לך את המוטיבציה נכון? אז תוריד לו בחזרה!
כל פעם שהוא אומר לך איזה שטות או הערה לא במקום אז תגיד לו "טוב אחי", "שמענו", "יש לך עוד משהו להגיד?" וכו'... כמה פעמים של משפטים כאלה והוא לא מתקרב אלייך יותר! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:XDemoticon: |
חחחחחחחחחחח,גם לי יש מאמן דפוק כזה.
אני עושה דד ליפט נקי,והבן :):):):) משתגע שאני עושה את זה נקי וכמעט עם משקלים כמו שלו. ובקשר למאמן ש'ך,תעיף לו כאפה שיסתום את הפה. :laughing: |
ציטוט:
ולפותח הפוסט, אתה מתאמן בג'אמפ בירושלים? עריכה : שחכתי לציין שוינגייט לא הוציאו את הדד ליפט מרשימת התרגילים המוכרים, אלא מלמדים אותו רק בקורס מדריכים מתקדמים. |
חחח "לא חדר כושר של באדיבילדרים"...
שהיה כבר מודה שזה "חדר כושר של זקנים וילדים מפליצי קוטג'" וזהו... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ