![]() |
כזה קשה להיכנס לשרירים?
|
שמע , אפרידר זה אזור מעולה באשקלון.
תרוצה לבוא פעם , אני יעשה לך סיבוב.. יאלה ביי.. |
גם סתם לידע ככלי אסור לדון על תרופות?
אפדרין יכול לעזור בירידה באחוזי השומן (כמובן אם אירובי מתון ותפריט תזונה) ושמירה על השריר הרזה הקיים? כלומר: יש יתרון מבחינת עיבוד שריר בחיטוב בין אדם צורך את התרופה לבין אדם שלא צורך? והאם בעזרת התוסף אפשר להגיע לאחוזי שומן שבצורה טיבעית יהיה כגדר לא אפשרי בעליל? |
יש לי כרגע לקראת החיטוב..
עוד לא השתמשתי .. |
השתמשתי של Arsan ושל עוד חברה שחכתי
היה ענקק זה הבוסט הכי ענק שקיבלתי בחיים הייתי באם עם חולצה לבנה למכון ושהייתי מסיים תאימון משקולות היית יכול לראות את הקעקועים שיש לי מתחת פשוטטטט כוללללללל החולצהההה הייתה מיםםםםםםם!!!!!!!עד היום אני מנסה לעשות אימונים כאלו שוב אבל לא מצליח! |
בונא הרבה פה משתמשים אני רואה:laughing: :unsure:
|
נערך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כבר, להחזיר את המוניטין ומרמת מוניטין מסויימת אפשר יהיה להיכנס. |
בונא אחרי כמה חודשים טובים שלא השתמשתי באפדרין,לקחתי לפי 3 ימים באימון דד-ליפט ופיזדץ איזה כיף :character63:
|
קפץ לי ראיון קטן,מי בעד לפתוח פורום ולעלות אותו על שרט חינמי שלא עולה כסף ?
בפורום בגדול יהו 3-4 פורומים שונים לדוגמה:תזונה,אימונים,חומרים-ותרופות,ודיבורים כללי ורק החברה הרציניים (שלא יומיים בעסק או בני 13) יקבלו כניסה לפורום חומרים ? מה אתם חושבים ? מעניין מי בעד ומי נגד ? יש לי חברים שפתחו פורומים יפים וחינמיים בעבר...בלי לשלם לשרט וכו'... אז מי בעד ? |
אני בעד :sbb4: רק תגידו מתי ואני מביא רשימה יפה של שרתים חינמייםם :diractor:
|
me to,קחו את זה ברצינות.
|
בעד ,פתח דיון בדיבורים כללי...
אחחחחחחחח איזה פיצה אני דופק עכשיו! |
בכיף למה לא
|
תאכלס רעיון טוב.
|
אל תשכחו להודיע כשאתם מעלים
|
ציטוט:
מילא היית פותח רק פורום חומרים, אבל ברגע שאתה פותח גם תזונה אימונים וכו' אתה בעצם די מתחרה בפורום הזה. |
כולם כנסו עכשיו לדיבורים כללי פתחתי על זה נושא
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ