ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לחברה הרוסים שפה צריך עזרה (https://israelbody.com/showthread.php?t=27154)

Kachok 11-01-08 21:39

חפש ביוטיוב : nu pogodi או nu pogody

Arsan 11-01-08 21:57

תאחלס לא ראיתי משהו שהצליח ללמוד רוסית מרחוק ולא להיות כחלק מהתרבות היום יומית זה כמעט בלתי אפשרי במיוחד ברוסית.
היה מחקר שהראה שרוסית היא השפה מבחינה תחבירית וכל שאר הפרמטרים הלשוניים במקום השני בעולם אחרי סינית , עברית הייתה איי שם אחרי ה10 הראשונים
אני אחפש את זה אני אביא בהזמדנות

P-a-n-1-c 11-01-08 22:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
תאחלס לא ראיתי משהו שהצליח ללמוד רוסית מרחוק ולא להיות כחלק מהתרבות היום יומית זה כמעט בלתי אפשרי במיוחד ברוסית.
היה מחקר שהראה שרוסית היא השפה מבחינה תחבירית וכל שאר הפרמטרים הלשוניים במקום השני בעולם אחרי סינית , עברית הייתה איי שם אחרי ה10 הראשונים

רוסית באמת אחת השפות הקשות. מבחינת כתיבה זה מטורף ומבחינת דיבור גם לא קל.

SuzukiR 11-01-08 23:17

Pimsleur Speak Russian

תוריד מי אי מיול למי שביקש

אבל הזמנתי גם קלטות בוידאו ובזמן שיש לי פנוי אני לומד את זה ...

אני אוהב שפות .. אחת הסיבות שאני לומד את זה כדי לתקשר יותר טוב אם בעלי השפה הרוסית בארץ

danino 11-01-08 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
Pimsleur Speak Russian

אני אוהב שפות .. אחת הסיבות שאני לומד את זה כדי לתקשר יותר טוב אם בעלי השפה הרוסית בארץ

בישביל מה ללמוד רוסית בסוף כולם ידברו רוסית

!Demon! 12-01-08 10:53

ציטוט:

Pimsleur Speak Russian

הכי חשוב שיהיה לך מישהו שתדבר איתו כל הזמן ותקשיב לדיבור שלו..אם יש לך חברים רוסים זה יהיה טוב..פגשתי פעם איזה מרוקאי שדיבר רוסית שוטפת!בלי מיבטא וכלום היתי מזה בהלם חח הו אמר לי כל החיים בילא עם חברים רוסים פשוט..

חח עברית לא משתווה בכלל למדתי אותה תוך פחות מחודש בגיל 8 כשהגעתי לארץ חח הסוד הוא לדבר כל הזמן בשפה הנלמדת..

Meir787 12-01-08 14:52

כל הרעיון זה להשתמש במה שאתה לומד.. אם אתה לא תשתמש, אתה תשכח. בכיתה ט' הייתי תותח בערבית וקראתי ודיברתי שוטף אבל בגלל שאל השתמשתי בזה היום אני לא יודע כלום :)

SuzukiR 12-01-08 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
הכי חשוב שיהיה לך מישהו שתדבר איתו כל הזמן ותקשיב לדיבור שלו..אם יש לך חברים רוסים זה יהיה טוב..פגשתי פעם איזה מרוקאי שדיבר רוסית שוטפת!בלי מיבטא וכלום היתי מזה בהלם חח הו אמר לי כל החיים בילא עם חברים רוסים פשוט..

חח עברית לא משתווה בכלל למדתי אותה תוך פחות מחודש בגיל 8 כשהגעתי לארץ חח הסוד הוא לדבר כל הזמן בשפה הנלמדת..

כן אני מנסה לדבר אם חברה של אח שלי

ואתה יודע גם אני פגשתי מרוקאי אחד שמדבר רוסית שוטף וגם קורא וכותב

הכי מצחיק אתה יודע אני מסוגל לעשות מבטע ברוסית (ברצינות) אבל במרוקאית אני נישמע כמו עילג חחח אין שום מבטע

SuzukiR 12-01-08 15:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan

נכון זה גם כתוב בויקפדיה

אבל זה לא ימנע ממני לנסות לפחות :)

SuzukiR 12-01-08 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
כל הרעיון זה להשתמש במה שאתה לומד.. אם אתה לא תשתמש, אתה תשכח. בכיתה ט' הייתי תותח בערבית וקראתי ודיברתי שוטף אבל בגלל שאל השתמשתי בזה היום אני לא יודע כלום :)

אתה תיראה שאם תתחיל לחזור לנסות לילמודז ה יחזור לך מהר

!Demon! 12-01-08 16:28

ציטוט:

כן אני מנסה לדבר אם חברה של אח שלי

ואתה יודע גם אני פגשתי מרוקאי אחד שמדבר רוסית שוטף וגם קורא וכותב

הכי מצחיק אתה יודע אני מסוגל לעשות מבטע ברוסית (ברצינות) אבל במרוקאית אני נישמע כמו עילג חחח אין שום מבטע

חח זה טוב אמור ממש לעזור לך..
אולי אנחנו מדברים על אותו אחד כי זה די נדיר לצמוא מישהו כזה חח

SuzukiR 12-01-08 16:54

ציטוט:

חח זה טוב אמור ממש לעזור לך..
אולי אנחנו מדברים על אותו אחד כי זה די נדיר לצמוא מישהו כזה חח

נערך חח

!Demon! 12-01-08 17:09

לא זה היה בחור בערך בגילי ניתקלתי בו בכניסה למועדון..:unsure:

SuzukiR 12-01-08 17:16

ציטוט:

לא זה היה בחור בערך בגילי ניתקלתי בו בכניסה למועדון..:unsure:

לא נורא

אני ביכלל דיברתי על אחד בין 35 חחח

Bodybuilder 12-01-08 17:41

תאכלס הכי מצחיק אתיופי שמדבר נקי ברוסית בלי מפתע חחחחחח

בונא יצביעו על אחד כזה ברוסיה,יקראו לו ניגר,הוא יסתובב עליהם ילביש להם אגרוף ויצעק:ya Russkiy Tvayu Mat6

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ