![]() |
היי היי היי תודה רבה.
כמו שכולם מכירים, באחוז שומן גבוה היד נראית פחות מסיבית למרות ההיקף הסביר, אני חושב שכאשר תהיה מחוטבת ויהיה לה "פיק" כפי שהוגדר היא תראה יותר טוב. סה"כ גם לי יש הרגשה שהידיים קצת מאחור, והכתף הקדמית גם כן בגלל הפציעות, ננסה לשפר את הכל בהמשך החורף. סה"כ נחמד לי שהתגובות טובות ויש לי מוטבציה להמשך הדרך. יואב הגיע הזמן לקצת תמונות חדשות שלך. נראה איך הילד השפיע על האימונים :) |
נראה ממש טוב במיוחד הגב צריך לשפר את החזה ויד קדמית בכל מקרה מה ההיקפים?כמה זמן מתאמן?
|
5 שנים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה מצויין אחי יש לנו אותם נתונים רק שאני בן 17 ואני 84 קילו ואני מקווה להגיעה בסוף החורף גם ל95 קילו
מקווה לא לעלות יותר אחוזי שומן ממה שאתה בתמונות |
ציטוט:
|
אני האמת אף פעם לא מצטלם ביום של אימון או עם פאמפ, כי זה נותן מראה שונה לגמרי מאשר המראה "הרגיל", אני בטוח שכולכם שמתם לב לזה שאתם ניראים ממש שונה אחרי אימון.
|
ציטוט:
נכון שהוא נותן מראה יותר מאסיבי....אבל זה לא הופך אותך משחיף לרון קולמן. כולה עוד סנטימטר אולי טיפה יותר בהיקפים... מי שנראה טוב עם פאמפ נראה טוב גם בלעדיו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מחזק, חוץ מהוורידים ושבמנוחה השרירים כמעט לגמרי מקווצים זה לא כזה הבדל. ד"א יום אחד שיהיה לך בן, יש לי תחושה שאני יודע איך יקראו לו. |
גדלת מאז התמונות האחרונות שלך שראיתי פה והבטן נמצאת במצב ממש טוב ביחס ללמשקל שלך
תמשיך להרביץ חזק ובטוח. |
ציטוט:
|
נוני תודה גבר.
לגבי תרגילים לפיק של הבייספס, סתם שטויות. בייספ זה בייספ, ויש לו צורה גנטית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ